Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pytanie do DAISYKF o noclego na wegrzech

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MateuszS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MateuszS » 24.07.2006 09:47

Czy moge poprosic uzytkownika DAISYKF o kontakt. Mam pytanie o noclegi na Wgrzech (Heviz, Lenti). Wedlug innych postow nocujesz tam w podrozy.
Pozdrawiam
MS
młynek
Plażowicz
wiesz już coś

Nieprzeczytany postnapisał(a) młynek » 26.07.2006 19:38

ja też chciałbym wiedzieć coś w tym temacie w tamym roku jechałem ale bez noclegu
motolider
Podróżnik
Re: wiesz już coś

Nieprzeczytany postnapisał(a) motolider » 29.07.2006 09:09

młynek napisał(a):ja też chciałbym wiedzieć coś w tym temacie w tamym roku jechałem ale bez noclegu

Prosze bardzo w południowych Węgrzech
Pisałem już w innym komentarzu, że tam nocowałem kilka razy jak załatwiałem interesy na Węgrzech. Nawet znośnie i tanio .Tylko trzeba sprawdzać wczesniej koniecznie ceny i terminy
http://hungary.republika.pl/
Pozdrawiam
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 29.07.2006 10:21

Jak już pisałem wielokrotnie, nocujemy na trasie do CRO na Węgrzech.
Nie ma co mitologizować. Tam jest tak jak w polskich wsiach wakacyjnych.
Nie rezerwujemy noclegu ( bo jadąc trochę oglądamy Węgry), ale jest wiele pewniaków.
1. Hevitz taki nasz Sopot, prawie w każdym domu są miejsca do noclegu,
ale trzeba trochę zjechać z trasy.
2.Zalaergeszeg trochę na płn -zach od Hevitz duży ośrodek wypoczykowy wiele kwater
3. Lenti typowa miejscowośc tranzytowa, ale ceny trochę wyższe.
4.Csomoder nad małym jeziorkiem też jest fajnie.
Zasady: jeśli jedziecie bez rezerwacji dobrze być w miejscu noclegu ok 17-18 wtedy w ciągu 30minut masz taki nocleg jaki chcesz.
My nigdy nie rezerwujemy wcześniej bo jedziemy na luzie i zawsze jakoś sobie radzimy.
Jeśli koniecznie chcecie rezerwować to wpisz w google, nazwę mista orzaz np zimmer, i będziesz miał dużo wyników.
W razie pytań piszcie
MateuszS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MateuszS » 31.07.2006 09:05

A jakich cen moge sie spodziewac. (Dwie osoby dorosle + dwoje dzieci ponizej 4 lata)
Pozdrawiam
daisykf
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisykf » 31.07.2006 09:16

Między 20a 30 euro za wszystkich, najczęściej ze śniadaniem.
MateuszS
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) MateuszS » 01.08.2006 10:30

A ktore z tych miejsc polecasz na dwa dni?
W Lenti sa chyba baseny termalne, milo by bylo gdyby w okolicy byla rowniez jakas winnica
motolider
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) motolider » 01.08.2006 12:20

MateuszS napisał(a):A ktore z tych miejsc polecasz na dwa dni?
W Lenti sa chyba baseny termalne, milo by bylo gdyby w okolicy byla rowniez jakas winnica

Witam
http://hungary.republika.pl/

Jak załatwiałem sprawy na Węgrzech to tam kilka razy nocowałem. Nawet znośnie i tanio. Polecam jadącym w dniach 4,5,6 .08 i interesujących się wyścigami F1 wizytę na Hungaroring. Duże korki ale warto. Być może wystartuje w debiucie Robert Kubica. My tam będziemy i udzielimy wszelkich wskazówek jak za grosze obejrzeć wyścigi. Biletów już nie posiadamy niestety. Szukaj srebrnego wielkiego Sprintera busa z napisami.
www.motolider.pl
Pozdrawiam
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 06.06.2010 18:22

Czy ktoś w tym roku nocował na Węgrzech. Jakie zaszły tam zmiany cenowe i jaka jest dostępność kwater w zachodnich Węgrzech.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone