... i jeszcze gorol z wielkiej litery napisali ...
To je zgroza
No to jadymy dalej ...
Południowiec napisał(a):Majeczko, mkm
Czy kojarzycie może ten apartmani w Prigradicy
http://www.korcula-apartments.biz/smjestaj.asp
Pozdrawiam
majeczka napisał(a):Południowiec napisał(a):Majeczko, mkm
Czy kojarzycie może ten apartmani w Prigradicy
http://www.korcula-apartments.biz/smjestaj.asp
Pozdrawiam
Wg mnie to co nieco w stronę zatoki Kuriji, a więc nieco za plażą główną w Prigradicy. Niestety, my głównie pokonywaliśmy tę drogę wzdłuż wybrzeża raczej szlakiem morskim.
Pomimo jednak wszelkich za i przeciw, samą Prgradicę bardzo Ci polecam...
mkm napisał(a):Wprost przeciwnie , villa ta położona jest w kierunku zachodnim od ''centrum'' Prigradicy, w stronę Czarnej Zatoki
Południowiec napisał(a):mkm napisał(a):Wprost przeciwnie , villa ta położona jest w kierunku zachodnim od ''centrum'' Prigradicy, w stronę Czarnej Zatoki
Najważniejsze to jet to że na plażę mamy 30m.
Zamierzamy pozwiedzać okoliczne plażę min. Zytna, Proizd - wydaje mi się, że wszędzie blisko.
Południowiec napisał(a):Najważniejsze to jet to że na plażę mamy 30m.
Zamierzamy pozwiedzać okoliczne plażę min. Zytna, Proizd - wydaje mi się, że wszędzie blisko.
mkm napisał(a):Majeczko , do Czarnej Zatoki będzie z osiem kilosów , najlepiej na rowerze dojechać ... po drodze można zwiedzić stocznię '' Radez '' , tam gdzie Ivo pracuje
majeczka napisał(a):mkm napisał(a):Majeczko , do Czarnej Zatoki będzie z osiem kilosów , najlepiej na rowerze dojechać ... po drodze można zwiedzić stocznię '' Radez '' , tam gdzie Ivo pracuje
Pływając w tym kierunku kilkakrotnie mijaliśmy stocznię Blato, niestety do Radez nie dotarliśmy. Być może uda nam się podczas tegorocznego sezonu... Dysponowaliśmy jedynie 4 osobowym pontonem, a wierz mi po drodze zawsze znalazły się zatoczki w których ktoś z nas miał ochotę właśnie się ochłodzić i popływać...
Południowiec napisał(a): 30 km do Żitnej to już kawałek drogi, Proizd trochę bliżej.
Południowiec napisał(a):Jeśli chodzi o Zatokę Czarną to jest ona w kierunku Vela Luki, czy Korculi??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne