W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm napisał(a):Moje ulubione miejsce na Korculi ...
Prigradica
Strzał w dychę Nagroda dla zwycięzcy ...
Cóż sama Prgradica była doprawdy bardzo sympatyczna. Codziennie rano i wieczorem przypływał tam KILO JET... Niesamowity widok, zwłaszcza, że obserwowaliśmy ten zjawiskowy wodolot vis /vis...
Dla kogo Mariusz ? Mam nadzieję, że nie podejmujesz zbyt pochopnych domysłów... Nasz wspólny znajomy z Prigradicy nastawiony był jednak co nieco zbyt komercyjnie... Prawdopodobnie przyszły takie czasy... Sama Prigradica jest jednak bardzo sympatyczna i niezwykle klimatyczna. Wokół co prawda sami Włosi, jednak mi to zupełnie nie przeszkadzało. Doprawdy chętnie pojechałabym tam drugi raz, nawet również i do niego... Świetny apartament / poza drobnymi szczegółami/, tym bardziej, że lokalizacja vis/vis morza...
Pozdrawiam Cię serdecznie
majeczka napisał(a):...Sytuacja jest jednak niepewna
Dla kogo Mariusz ? Mam nadzieję, że nie podejmujesz zbyt pochopnych domysłów... Nasz wspólny znajomy z Prigradicy nastawiony był jednak co nieco zbyt komercyjnie... Prawdopodobnie przyszły takie czasy... Sama Prigradica jest jednak bardzo sympatyczna i niezwykle klimatyczna. Wokół co prawda sami Włosi, jednak mi to zupełnie nie przeszkadzało. Doprawdy chętnie pojechałabym tam drugi raz, nawet również i do niego... Świetny apartament / poza drobnymi szczegółami/, tym bardziej, że lokalizacja vis/vis morza... Pozdrawiam Cię serdecznie [/quote]
Wychodzi jednak na to , że nasz znajomy troską otacza tylko gości w swojej kamiennej villi . Potwierdzili to niedawna moi znajomi , których skierowałem do Kuriji na przełomie września i pażdziernika . To był dla nich totalny szok ... Pierwszy raz w Chorwacji i od razu z ''grubej rury ''. Już pytają gdzie jechać za ljeto 2010 ... Pojadą na Brac ... Do Splitskiej oczywiście
Mam coś i dla Ciebie... ale to przy innej okazji
Coś mi sie wydaje Majeczko i MKW, że mówicie o apartamencie do którego my w tym roku wybieramy się. Nie Kurija, nie. Ten drugi .
Czy powinniśmy sie czegos obawiać ?