No umie zadziałał na drugą połowę tygodniowy mobing podczas pierwszego pobytu w Cro
Biorąc pod uwagę, że na Chorwackich plażach tekstylnych sporo kobiet jest toples to przejście na Fkk jest prostsze
Sławek i Bogusia napisał(a):No umie zadziałał na drugą połowę tygodniowy mobing podczas pierwszego pobytu w Cro
Biorąc pod uwagę, że na Chorwackich plażach tekstylnych sporo kobiet jest toples to przejście na Fkk jest prostsze
piotrulex napisał(a):W kwestii Lodzi to czytacie jakies forum N? Macie namiary na niedrogie hotele itd? My raz wracalismy po imprezie do domku i wiecej nigdy tego nie zrobie tym bardziej teraz majac na uwadze ze jest zima. Wy macie jeszcze dalej niz my.
nowalijka napisał(a):Czy naturystami są tylko ludzie bez kompleksów na temat urody swego ciała?
Czy naturysta na plaży "ocenia" wygląd innych plażowiczów?
Czy spotkaliście naturystów, co do których uważaliście, że są zdecydowanie nieatrakcyjni fizycznie, np. wzbudzili niesmak?
Proszę o szczere odpowiedzi, "od siebie".
piotrmks napisał(a):nowalijka napisał(a):Czy naturystami są tylko ludzie bez kompleksów na temat urody swego ciała?
Czy naturysta na plaży "ocenia" wygląd innych plażowiczów?
Czy spotkaliście naturystów, co do których uważaliście, że są zdecydowanie nieatrakcyjni fizycznie, np. wzbudzili niesmak?
Proszę o szczere odpowiedzi, "od siebie".
ad1. Ja kompleksów nie mam. Niektórzy naturysci powinni mieć ale widocznie tez nie maja.
ad2. Ja oceniam.
ad3. Wielu.
Moje odpowiedzi chyba nie sa PP. Ale ja nie jestem naturysta. Tzn nie wyznaję tej ideologii natomiast w zeszlym roku namowiłem zone na Murterze na nagie opalanie. Bardzo jej sie spodobało. Dla mnie nie ma w tym zadnej filozofii. po prostu robie to na co ma ochote oczywiscie nie łamiąc reguł przyzwoitosci.
Natomiast niektore wypowiedzi naturystow troche mnie dziwia. Uwazam bowiem, ze plaze naturystow wywoluja duze zainteresowanie podgladaczy i roznych dewiantow. Przeszedlem sie na Murterze gora nad plaza naturystow. Ta sama droga podażąło wielu panów (pań spotkalem moze 2 czy 3), ktorzy byli tak zafascynowani widokiem na dole, że mało co nie pospadali z klifu. Nie wspominając juz o roznych osobnikach onanizujacych sie po krzakach. natomiast na dole jedna trzecia to meskie pary, czasama w pozycjach sugerujacych, ze łaczą ich bliskie uczucia.
darek1 napisał(a):
Gonić zboczeńców i prześladować - to jedyna tzw. pokoja metoda na patologie społeczne.[/color]
edytasek napisał(a):Tak sobie czytam... kusi mnie, zawsze mnie kusilo. Może w tym roku.
Ale zastanawia mie jedna rzecz: jak tlumaczycie, tłumaczyliscie dzieciom te sprawy? Moja córka ma 6 lat i mysle jak jej wytlumaczyć jak już sie zdecydujemy pójść na taką plaże , czemu tamten pan nie ma gatek?
darek1 napisał(a):Uważaj na siebie Piotrulex, oj uważaj żeby któryś z Panów Cię nie zaskoczył od zakrystii. Bądż czujny jak czekista, a sprawny jak indianin. Z dobrego serca kolegę ostrzegam. Kolega taki śmiały i rzuca się w oczy. Niech kolega uważa na siebie i będzie nader rozważny w odkrywaniu plaż naturystycznych. Zło wszędzie czeka.
bogdan63 napisał(a):i jeżeli ktoś nie widzi tej masy podglądacz, onanistów i innych zboczków to chyba jest ślepy i to jest po prostu zmora plaż FKK, a więc nie oszukujmy samych siebie bo taka jest prawda.
mahadarbi napisał(a):Podglądanie czy ocenianie innych to nie naturyzm a zezwierzęcenie i choroba. Naturyzm to styl życia i bycia. (...)
To powrót do czasów dzieciństwa. Do tego, co najpiękniejsze, co niczym nieskrępowane, beztroskie i czyste,
Polecam. Szczerze.
Powrót do Naturystyczna Chorwacja