mottom napisał(a):piotrulex napisał(a):natura jest czasami nieprzewidywalna
Wychodzi na to, że natura jest "wrogiem" naturyzmu? - ciekawe
hmmm
myslisz zanim cos napiszesz?
rozumiesz co jest napisane?
czy tylko piszesz aby pisac?
mottom napisał(a):jaja
Drążąc dalej - ciekawe jak "zachowują się" na takiej plaży transwestyci/transseksualiści (w obie strony) - zdarzają się, widział ktoś, ile to ma wspólnego z naturyzmem?
mottom napisał(a):duuużo pytań w temacie "Pytania od tekstylnej"/tekstylnych, szkoda tylko, że mało konkretnych odpowiedzi ekspertów
Mam nadzieję, że na Twoje pytanie "Jestes (...) ?" nie oczekiwałeś odpowiedzi (w tym twierdzącej).
Co to za audycja, którą polecasz obejrzeć? Wiesz może (w skrócie) co w niej ma być w temacie moich "bzdur" (czy po prostu wysyłasz mnie "na drzewo")?
mottom napisał(a):piotrulex - Ty MUSISZ być ekspertem (skoro telewizja prosi Cię o udział w programie - szacuneczek ) w TEJ dziedzinie, jakkolwiek by się ona nie nazywała.
Niestety nie obejrzałem tego wywiadu (i nie mam go też nagranego), więc nic raczej nie skorzystam
Może Ty nagrywasz i wrzucisz na youtube jeżeli będzie coś ciekawego?
piotrulex napisał(a):Pytanie na śniadanie
mottom napisał(a):piotrulex - Ty MUSISZ być ekspertem (skoro telewizja prosi Cię o udział w programie - szacuneczek ) w TEJ dziedzinie, jakkolwiek by się ona nie nazywała.
Niestety nie obejrzałem tego wywiadu (i nie mam go też nagranego), więc nic raczej nie skorzystam
Może Ty nagrywasz i wrzucisz na youtube jeżeli będzie coś ciekawego?
kizes napisał(a):Witam
Jestem tutaj nowy więc witam Wszystkich.
Nie będę zakładał nowego tematu, dopiszę się do podobnego.
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w namówieniu mojej żony na letni wyjazd do Chorwacji na plażę Naturystyczną (o kempingu FKK nawet nie marzę)
Za żadne skarby świata nie mogę jej przekonać. Dodam że mamy 11 letnią córkę i nie ma u nas problemu z nagością w domu.
Gdy jesteśmy sami na jachcie też nie ma problemu z opalaniem się nago , ale na wejście na plażę FKK nie mogę Jej namówić.
Napisałem ten post w nadziei że mi pomorzecie.
Wszystkie wypowiedzi (Pań,Panów) dam żonie do przeczytania, może się uda:)
Pozdrawiam