Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malypio
Podróżnik
noclegi dla 2 rodzin,

Nieprzeczytany postnapisał(a) malypio » 30.10.2013 22:36

witam wszystkich.
czy może mi ktoś podsunąć jakieś noclegi dla dwóch rodzin 2+1 oraz 2+2
kryteria to jeden budynek ale osobne kwatery
region nie ma dużego znaczenia, byle ląd oraz w pobliżu jakaś fajna plaża,
może być istria, dalmacja
chcemy jechać w czerwcu 2014

podeślijcie propozycję na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
motorzeszow
Plażowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) motorzeszow » 01.11.2013 16:41

Witam, poszukuje lokum:
Wyspa KRK
Druga połowa czerwca ( od 16.06.2014 na 9-10 dni )
2 osoby dorosłe plus dziecko 4 lata
nie jesteśmy zbyt zamożni a chcielibyśmy też zakosztować Chorwacji więc szukamy czegoś w rozsądnych cenach ( liczę ze przed sezonem coś do 35E za 2+1 da rade znaleźć )
Nie mamy wymagań co do bliskiej odległości do plaży.
Z góry dziękuje za informację
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 02.11.2013 10:35

motorzeszow napisał(a):Witam, poszukuje lokum:
Wyspa KRK
Druga połowa czerwca ( od 16.06.2014 na 9-10 dni )
2 osoby dorosłe plus dziecko 4 lata
nie jesteśmy zbyt zamożni a chcielibyśmy też zakosztować Chorwacji więc szukamy czegoś w rozsądnych cenach ( liczę ze przed sezonem coś do 35E za 2+1 da rade znaleźć )
Nie mamy wymagań co do bliskiej odległości do plaży.
Z góry dziękuje za informację

W tym okresie nie ma co rezerwować , na bank taniej znajdziesz na miejscu .
sandrzej1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sandrzej1 » 05.11.2013 18:32

Witam również wszystkich cromaniaków!
W związku ze zbliżającym się coraz bliżej wielkimi krokami sezonem urlopowym 2014, proszę o pomoc z wyborem sprzwdzonej kwatery dla 4 osób w miesiącu lipcu 2014 r. Najchętniej interesowałaby mnie wyspa krk, a w szczególności miejscowości: Baska, Krk czy też Vrbnik.
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc !
Pozdrawiam - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marco156
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco156 » 06.11.2013 13:31

Pod koniec sierpnia 2014r mam zaplanowany urlop. Po licznych rozmowach ze znajomymi i po przeczytaniu forum mój wybór na pierwszy wyjazd do Chorwacji padł na Porec. Myślę,że będzie co zwiedzać, jak i będzie to fajna baza wypadowa. Jeżeli ktoś ma namiary na jakąś fajną kwaterę (kuchnia,łazienka, dwa pokoje ;) ) najlepiej z miejscami parkingowymi na posesji to proszę o info na PW lub na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuję za pomoc.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 06.11.2013 18:03

Bardzo proszę algorytm rezerwacji apartamentu.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
SławekZG
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) SławekZG » 10.11.2013 17:35

Witam serdecznie ,
poszukuję na przyszłoroczne wakacje sprawdzonej kwatery tzn. takiej na której ktoś był i może mi ją polecić lub domku dla dwóch czteroosobowych rodzin 2+2 i 2+2 w Breli. Zależy mi na dwóch osobnych apartamentach z osobnymi kuchniami ,w jednym budynku jak najbliżej morza w spokojnym miejscu , wskazana by była klimatyzacja. Bardzo proszę o namiary i ew. kilka zdjęć. Proszę o nie przysyłanie linków do stron z ogłoszeniami bo w większości już je oglądałem , chodzi mi o coś naprawdę sprawdzonego.
Ostatnio edytowano 18.11.2013 12:47 przez SławekZG, łącznie edytowano 2 razy
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 11.11.2013 12:32

witam wszystkich, w tym roku byliśmy w Drveniku, szukamy jakiegoś cichego miejsca w spokojnej okolicy ( mała miejscowość ), blisko plaży dla rodziny z małymi dziećmi tym razem na północy by skrócić drogę przejazdu, tylko czy warto?, jeżeli ma ktoś jakieś namiary na sprawdzone i niedrogie kwatery to proszę pisać, pozdrawiam Andrzej - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Prośba do Cromaniak66 - dzięki za wiadomość , czy możemy prosić o kontakt na maila prywatnego, jesteśmy na forum dopiero od dzisiaj i trochę tego nie ogarniamy jeszcze ( technicznie ) :) ,jeżeli masz jakieś namiary i możesz nam wysłać na maila to byłoby super, pozdrawiam, Andrzej
MarcinMal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarcinMal » 11.11.2013 15:25

Witam,
planuję wyjazd z rodziną 2+2 (dziewczynki 2 i 1rok) na przyszły rok (czerwiec) i myślałem o miejscowości Murter lub Jeziera.
Proszę o informację co do kwatery i ewentualny namiar :)
Mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam i Dziękuję.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 11.11.2013 16:59

Witam wszystkich,

szukam od miesiąca czegoś dla siebie i nic, czym więcej szukam tym większą widzę ciemność :boss:
W związku z tym prosiłbym Was o pomoc w znalezieniu jakiegoś apartamentu o dwóch sypialniach w cenie do 80 Eurosów. Myślę sobie np o Pagu, albo środkowej Dalmacji. Po zeszłorocznych przeżyciach :evil: , które opisałem we wrześniu, nie chciałbym już eksperymentować z jakąś "specyficzną" gospodynią, chciałbym tym razem trafić na sprawdzone przez Was lokum, bo ubiegłe wakacje dały nam ostro w kość.

Z góry dziękuję za info, bo jestem pewny, że mi pomożecie :papa:
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 11.11.2013 18:54

jeżeli byłbyś zainteresowany rejonami Makarskiej ( Drvenik ) to mam sprawdzoną kwaterę, 2 min do plaży, cicha, spokojna mieścinka, mogę wysłać na maila
Ostatnio edytowano 18.11.2013 08:56 przez andywiki, łącznie edytowano 1 raz
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 11.11.2013 19:19

andywiki napisał(a):jeżeli byłbyś zainteresowany rejonami Makarskiej ( Drvenik ) to mam sprawdzoną kwaterę, 5 min do plaży, cicha, spokojna mieścinka, mogę wysłać na maila

Z góry wielkie dzięki :lol:
Proszę wyślij na PW albo mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :papa:
tukasia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tukasia » 13.11.2013 22:44

Witam, w sierpniu 2014 planujemy nasz pierwszy urlop na Chorwacji dlatego bardzo proszę o pomoc w znalezieniu sprawdzonego lokum dla 3 rodzin z dziećmi (2+2,2+2,2+1) na Krk - Baska. Może to być cały dom lub 3 apartamenty, ważne żeby było pewne i sprawdzone.
Bardzo proszę o wszelkie propozycję na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Z góry dziękuję i pozdrawiam. :papa:
rafallis
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafallis » 14.11.2013 10:16

Witam małe pytanko był ktoś w tych kwaterach w Pagu
pensiongaleb ul.prosika
jakieś opinie?
doris_ka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) doris_ka » 17.11.2013 23:06

andywiki napisał(a):jeżeli byłbyś zainteresowany rejonami Makarskiej ( Drvenik ) to mam sprawdzoną kwaterę, 5 min do plaży, cicha, spokojna mieścinka, mogę wysłać na maila

Ja też poproszę o namiary :-) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone