Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
voite
Croentuzjasta
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) voite » 08.08.2013 11:53

Witam

Szukam namiarów na apartamenty w Rogoznicy.
Termin: 21-28/29 sierpnia.
Ilość osób: 2 dorosłe + dziecko
Może być pokoik z łóżkiem + kuchenka + łazienka z prysznicem.
Blisko morza, najlepiej okolice plaż Sepurine i Lozica.
Klimatyzacja mile widziana.

Ktoś kto był może podrzuci jakieś namiary na PW ?

Pozdrawiam :lol:
Czarny1975
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czarny1975 » 08.08.2013 13:52

Z Chorwacji jestem zadowolony :) Za rok może nie wrócę, ale za 2-3 na bank.

W tym terminie to owszem, można stawiać warunki, ale z tego co na szybko wyszukałem to na Krk są jakieś kosmiczne ceny :roll:
O ile nie na wyspie spokojnie znajdzie się kwaterę za €40 ze wszystkimi wygodami, to na Krk na pierwszy rzut oka wszystko jest 50% droższe.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2013 17:29

Czarny1975 napisał(a):Z Chorwacji jestem zadowolony :) Za rok może nie wrócę, ale za 2-3 na bank.

W tym terminie to owszem, można stawiać warunki, ale z tego co na szybko wyszukałem to na Krk są jakieś kosmiczne ceny :roll:
O ile nie na wyspie spokojnie znajdzie się kwaterę za €40 ze wszystkimi wygodami, to na Krk na pierwszy rzut oka wszystko jest 50% droższe.

Nie miałem okazji tam być , może dlatego że bliżej do Niemiec ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2013 17:32

SENIOR napisał(a):
Czarny1975 napisał(a):Z Chorwacji jestem zadowolony :) Za rok może nie wrócę, ale za 2-3 na bank.

Nie miałem okazji tam być , może dlatego że bliżej do Niemiec ?

... to ceny mają wyższe , zawiesiłem sie trochę , ale jak możesz to napisz co jest droższe o 50% , czy tylko kwatery ? czy jedzonko też?
pinkakoladka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pinkakoladka » 08.08.2013 18:26

Witam,
Czy ma ktoś namiar na tanie apartamenty w Omis? Wybieramy się w 4 osoby końcem sierpnia. Poszukujemy dwóch sypialni z aneksem kuchennym.
mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
MonikaSzymańska
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MonikaSzymańska » 09.08.2013 13:50

Witam serdecznie,
Po 20 sierpnia planujemy wakacje na wyspie Murter. Byłabym bardzo wdzięczna za polecenie sprawdzonej kwatery. Jedziemy w 4 osoby. Dziekuję z góry i pozdrawiam :)
Monika
mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rafalprzystojny
Plażowicz
Re: brela apartament dla 2 osób od 27,08

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalprzystojny » 11.08.2013 20:12

jakbyscie mieli jeszcze jakies namiary na apartamenrt w makarskiej to też poprosze
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 11.08.2013 20:47

rafalprzystojny napisał(a):nadal nic nie znalazłem, a jak znalazłem to juz zajete lub cena za te dni ( 8 nocy ) 470 euro normalnie masakra

A niektórzy chcą znależć w sezonie w Breli za 12,5 euro na głowę-nie ma takiej opcji
agnieszka_j85
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnieszka_j85 » 12.08.2013 09:44

Witam.
Szukam kwatery dla 2 i 2+2 (dzieci 1,5 i 4 lata) w terminie od 24 sierpnia na 10-12 dni Riwiera Makarska (najlepiej Zivogosce lub Podaca). Chodzi nam raczej o coś spokojnego. Fajnie jakby apartament miał taras/balkon z widokiem na morz,e klimatyzację i Wi-fii. Do morza pieszo nie dłużej niż 10 minut. Kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam !
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.08.2013 11:36

Szukam apartamentu na wyspie KRK lub rejonie.
2 osoby i dziecko 5 lat.
od około 15 sierpnia na tydzień

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wolfik_511
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wolfik_511 » 12.08.2013 13:47

Dołączam się do listy poszukujących.
Wybieramy się w okolice Makarskiej od 01/09 na 2 tyg.
Poszukuje apartamentu dla 4 osób + dziecko 5 lat (2 sypialnie + aneks kuchenny)
W przyzwoitej cenie i blisko morza (najlepiej z bezpośrednim dostępem) + wifi

Pozdrawiam
rafalprzystojny
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalprzystojny » 12.08.2013 21:34

:(
Bozena Kljaković
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bozena Kljaković » 12.08.2013 22:16

Apartament 4+1 od 18.08... w Slatine,dla zainteresowanych szczegoły na priva ; adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Alita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alita » 13.08.2013 10:05

Czy ktoś z Was nocował w Zukovej (koło Prigradicy) na wyspie Korcula? Szukam ładnego apartamentu w Prigradicy lub Prizbie i jak do tej pory wolny termin (w dobrym standardzie) znalazłam tylko w Zukovej (link musiałam usunąć :roll: Jak się domyślam jest to total odludzie. Był ktoś tam? Będę wdzięczna za odpowiedź :wink:
jasmine
Autostopowicz
Poszukuję kwatery RAB - początek września

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasmine » 14.08.2013 15:05

Witam serdecznie

Byłabym bardzo wdzięczna za namiary na kwaterę na Rabie, w szczególności interesuje mnie Lopar. 2 osoby dorosłe + 2 dzieciakow, pobyt 1-1,5 tygodnia, od 1-go września. Blisko plaży, w spokojnej okolicy. Z góry dziękuję!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 63
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone