Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
somkovsky
Turysta
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) somkovsky » 17.07.2013 08:15

Jędrula napisał(a):Myślę , że nawet cuda tutaj nie pomogą :(

To nie cuda, tylko prawdopodobienstwo, ktore w tym przypadku jest znikome.
A z takim nastawieniem praktycznie zerowe...

Nie uda sie - trudno. Ale za pytania w odpowiednim temacie , w odpowiednim dziale nikt na tym forum glowy nie scina :)

No chyba ze sie pyta, jak ominac autostrady w Slowenii... czy wjade na dowod do Chorwacji... itd...

Pozdrawiam
Tomek
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 17.07.2013 08:20

Myślę , że w Baśce V coś się znajdzie . Na Twoim miejscu mocno bym przysiadł do kompa i pisał do gospodarzy .
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.07.2013 09:34

somkovsky napisał(a):
Jędrula napisał(a):Myślę , że nawet cuda tutaj nie pomogą :(

To nie cuda, tylko prawdopodobienstwo, ktore w tym przypadku jest znikome.
A z takim nastawieniem praktycznie zerowe...

Nie uda sie - trudno. Ale za pytania w odpowiednim temacie , w odpowiednim dziale nikt na tym forum glowy nie scina :)

No chyba ze sie pyta, jak ominac autostrady w Slowenii... czy wjade na dowod do Chorwacji... itd...
A wjadę ?

Pozdrawiam
Tomek
RobertCJ
Autostopowicz
Porec, Vrsar

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobertCJ » 17.07.2013 13:31

Jeżeli znacie ciekawe, czyste kwatery prywatne, apartamenty proszę o info. Jedziemy w pięć osób w tym dziecko.
Miejscowości to Porec, Vrsar ale i inne mogą być.
Pozdrawiam

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
drosiuu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) drosiuu » 17.07.2013 16:06

witam serdecznie
poszukuje apartamentu dla 8 oso lub dwóch apartamentów 4-osobowych, sypialnie koniecznie dwuosobowe w terminie od 29.07 do 05.08.2013. wszelkie propozycje proszę kierować na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam :wink:
keramsoreig
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) keramsoreig » 17.07.2013 20:51

Poszukuję apartamentu jednego lub kilku w jednym miejscu dla 9 osób (2+2; 2+1; 2) 17.08 - 24.08
Ostatnio edytowano 18.07.2013 21:35 przez keramsoreig, łącznie edytowano 1 raz
slawekwas
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekwas » 17.07.2013 21:59

Czy znalazłoby się cos dla studentów 2 pary czyli 4 osoby kolo 7 do 12 sierpnia? ruchoma data wyjazdu w zaleznosci od dostepnych miejsc. Moze byc spokojna okolica badz bardziej zaludniona byle by nie pustkowie. Za wszelkie info bede bardzo wdzieczny adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bartlomiej1987
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartlomiej1987 » 17.07.2013 22:15

Witam,
Szukam noclegu dla 5 osób w dniach od 3.08 lub 4.08 na tydzień. Najlepiej układ 2+2+1 , albo 2+2 i kanapa w kuchni/salonie. Może być dalmacja środkowa lub północna.

Dziękuje za oferty
marthe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marthe » 17.07.2013 23:08

Witam,
jestem pierwszy raz na forum, choć czytam je od dawna - postanowiłam napisać, bo długo juz szukam, ale wciąż mam problem ze znalezieniem kwater (za drogo lub niepewne, a urlop wypadł nagle) - czy doświadczeni Cro :) mogliby mi zaproponować jakieś sprawdzone kwatery bez przeprawy promem - może KRK lub na Istrii. Marzy nam się spokojne miejsce i ladna plaża dla rodziny trzyosobowej w terminie 26.07-5.08.2013. Ewentualnie zostaje droga w ciemno, ale byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc - zawsze to raźniej z Waszymi radami :)
karus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karus » 18.07.2013 09:47

Jak jest z Internetem w chorwackich kwaterach ? Czy w większości jest czy raczej jest to rzadkość. Jak przeglądam strony z apartamentami to skłaniam się bardziej do tego drugiego. Dziwne w u nas w kraju w kwaterach to jest to już raczej standard nawet nad morzem gdzie sezon jest krótki. Wifi bardzo przydatna sprawa na wyjeździe :)
maniusc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniusc » 18.07.2013 09:54

Z moich doświadczeń wynika, iż z Internetem jest bardzo, bardzo słabo...
Na wyspie Rab, jest w kilku dosłownie knajpkach, a na kwaterach to unikat.
Nie zapeszając, "mój Chorwat" zobowiązał się, że w tym roku już u niego będzie, ale znając realia.... ;)
karus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karus » 18.07.2013 09:57

maniusc napisał(a):Z moich doświadczeń wynika, iż z Internetem jest bardzo, bardzo słabo...
Na wyspie Rab, jest w kilku dosłownie knajpkach, a na kwaterach to unikat.
Nie zapeszając, "mój Chorwat" zobowiązał się, że w tym roku już u niego będzie, ale znając realia.... ;)

No to lipa... :(
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 18.07.2013 14:34

karus napisał(a):Jak jest z Internetem w chorwackich kwaterach ? Czy w większości jest czy raczej jest to rzadkość. Jak przeglądam strony z apartamentami to skłaniam się bardziej do tego drugiego. Dziwne w u nas w kraju w kwaterach to jest to już raczej standard nawet nad morzem gdzie sezon jest krótki. Wifi bardzo przydatna sprawa na wyjeździe :)

W kwaterach w których byłem w latach ubiegłych (Poljica koło Trogiru) było darmowe WiFi. W tym roku byłem w Selcy na wyspie Brač i też było. Według mnie darmowe WiFi staje się standardem.
całek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) całek » 19.07.2013 09:36

Witam. Poszukiwany apartament dla dwóch rodzin 2+1, 2+1 okolice Poreć - Pula, w terminie 03,08 do 10,08,2013
Proszę o namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl 694-127-435
daisy123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daisy123 » 19.07.2013 10:49

Witam!
szukam apartamentu dla 4 osób w północnej dalmacji. myślałam o miejscowości Nin, lub innej, ciekawej koło Zadaru. Jedziemy do Chorwacji pierwszy raz więc trochę boimy sie jechać w ciemno. chcielibysmy jechać od 10ego do 17-ego sierpnia. Jedziemy z dwójka dzieci-18 i 14 lat. Proszę o namiary- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 57
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone