Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yermir
Autostopowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) yermir » 05.07.2013 20:43

Proszę o namiary apartamenty blisko morza dla 4 ( 2+2) osób w terminie 10 -18 lipiec.

Wyjazd z dzieciakami dlatego wskazana blisko plaża bardziej żwirowa niż kamienista.
Będę wdzięczny za kontakt

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
LeoPold
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LeoPold » 05.07.2013 20:44

Super miejsce to forum :-)
Ostatnio edytowano 05.07.2013 20:46 przez LeoPold, łącznie edytowano 1 raz
LeoPold
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LeoPold » 05.07.2013 20:45

Szukamy apartamentu albo pokoi (najlepiej w jednym budynku, ale może być też w sąsiednich domach) dla 4 rodzin (16 osób) w Czarnogórze. Miejscowość nie ma większego znaczenia. Byle by było fajnie, niedaleko do morza i żeby było widać z brzegu morza zachód słońca :-) Najlepiej gdzieś w połowie długości wybrzeża (np. Dobra Voda).

Termin krótki, bo:
- od 14 do 21 lipca 2013 - dla 4 rodzin (16 osób)
- od 15 do 27 lipca 2013 - dla 3 rodzin (12 osób)

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie!

Kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
LeoPold
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 05.07.2013 22:16

Od 14-ego do 31-ego sierpnia i we wrzesniu caly dom wolny za tanie pieniadze na wyspie Pag!!!!osoba dorosla 10 euro,dzieci od 5-ciu lat 5 euro,na dobe dla wiekszych grup za caly dom 80 euro!!!info na email
kompozyt
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kompozyt » 06.07.2013 14:17

Witam
Szukam jakiejś wolnej kwatery w ok. Zadaru lub Tribunj, blisko morza. Chcę się wybrać tam z rodzinką (2+1) w ok. 20.07 na 7-10 dni. Jadę do Chorwacji pierwszy raz. Może ktoś się wybiera w tym terminie i może pomóc w znalezieniu jakiejś fajnej kwatery?

Pozdrawiam
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 06.07.2013 21:32

MOże dla mnie jakiś wolny apartman się znajdzie w okolicach Zadar - Szybenik ?
Planuję zajechać 21.07 na jakieś 8-9 dni.
4dorosłych i jeden dziesięciolatek
alewe77
Podróżnik
Re: Pytania o apartamenty. Pakostane 6-16.VIII

Nieprzeczytany postnapisał(a) alewe77 » 06.07.2013 23:33

Witam

Od razu zaznaczam,że przekopuję forum od tygodnia i dzięki niemu padła decyzja,że jedziemy do Pakostane. To nasz pierwszy wyjazd w dwie rodziny (7osób) w ogóle pierwszy do Chorwacji. Na początku myślałam nad Bibinje, jednak chyba Pakostane bardziej nam odpowiada. Tu zaczyna się problem. Przejrzałam mnóstwo stron, wpisów na forum itp. wysłałam kilka maili i w terminie od 5-6 sierpnia (na 10 dni) nie ma nic wolnego dla naszej 7. Mam się zacząć martwić?? Ceny wahają się od 110-150 euro. Mam pecha czy po prostu taka jest rzeczywistość? Czy wyjazd w ciemno ma sens, bo większość apartamentów nie ma stron w necie? a może jednak jest duże ryzyko i powinnam coś teraz szukać i rezerwować?? mogę liczyć na jakieś Wasze namiary?
Chyba zaczynam się tym stresować HELP !

horror
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) horror » 07.07.2013 10:35

WItam. Szukam pokoju/apartamentu dla 3 osob w terminie 17-28.07. Najlepiej na Wyspie Pag lub w bliskiej odleglosci od Zadaru, ponieważ lecimy samolotem. Jesli ktoś coś wie proszę o info na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Nie zależy nam specjalnie na luksusach a na cenie:) 10-12 Euro za osobe.
Casian
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Casian » 07.07.2013 12:42

alewe77 napisał(a):Witam

Od razu zaznaczam,że przekopuję forum od tygodnia i dzięki niemu padła decyzja,że jedziemy do Pakostane. To nasz pierwszy wyjazd w dwie rodziny (7osób) w ogóle pierwszy do Chorwacji. Na początku myślałam nad Bibinje, jednak chyba Pakostane bardziej nam odpowiada. Tu zaczyna się problem. Przejrzałam mnóstwo stron, wpisów na forum itp. wysłałam kilka maili i w terminie od 5-6 sierpnia (na 10 dni) nie ma nic wolnego dla naszej 7. Mam się zacząć martwić?? Ceny wahają się od 110-150 euro. Mam pecha czy po prostu taka jest rzeczywistość? Czy wyjazd w ciemno ma sens, bo większość apartamentów nie ma stron w necie? a może jednak jest duże ryzyko i powinnam coś teraz szukać i rezerwować?? mogę liczyć na jakieś Wasze namiary?
Chyba zaczynam się tym stresować HELP !

Również szukam na Pakostane, i powiem szczerze ze wszystko jest zajęte...
A szukam 2 pokoi dla 4+1...
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 07.07.2013 13:11

Casian napisał(a):Również szukam na Pakostane, i powiem szczerze ze wszystko jest zajęte...

Lipiec, panie, lipiec...
jac1968
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jac1968 » 07.07.2013 13:13

Mam wolne pokoje albo cały dom dla 10-12 osób 14-30 sierpnia.Wyspa Pag.Miejscowość Zubovici.
Kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Casian
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Casian » 07.07.2013 13:22

Marek358 napisał(a):
Casian napisał(a):Również szukam na Pakostane, i powiem szczerze ze wszystko jest zajęte...

Lipiec, panie, lipiec...

Okazało się że moge zostac 3 tydzien i właśnie szukam .. wiem że lipiec, 2 tygle pierwsze miałem zalatwione juz w styczniu... szukam czegoś gdziekolwiek na 3 tydzień...
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 07.07.2013 13:37

Jak gdziekolwiek to z pewnością znajdziesz. Jesteś już na miejscu?
Casian
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Casian » 07.07.2013 13:49

nie, jestem w Polsce zaczynam wakacje od 20.08 :) może źle okreslił ze gdziekolwiek, szukam własnie pakostone pirovac itp... regiony..
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 07.07.2013 13:59

Casian napisał(a):nie, jestem w Polsce zaczynam wakacje od 20.08 :) może źle okreslił ze gdziekolwiek, szukam własnie pakostone pirovac itp... regiony..

Szukasz na pierwszy tydzień urlopu w sierpniu czy ostatni we wrześniu?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 52
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone