Re: Pytania o apartamenty.
napisał(a) agata22051979 » 11.02.2013 17:03
No dobra, przebrała się miarka. Kark mało nie odpadnie od ślęczenia nad kompem, a dziecko płacze i pęta się pod nogami, bo mama nie poświęca czasu, którego do tej pory oddawała 100%. A dlaczego? Bo od dwóch tygodni szukam kwaterki/domu dla 2 osób w terminach:
1/ 29.08-05.09.2013 na Krk, Rab, Cres, Losinj lub Pag
2/ 05.-13.09.2013 na Peljesacu lub region Dubrownik, ewentualnie Lastovo, Mljet lub Vis.
Jestem elastyczna (jeszcze!) co do dat, ale pomimo tego nic nie znalazłam. Pewnie dlatego, że nie jestem elastyczna co do innych kwestii, tj.:
- dom najlepiej, żeby był w pierwszej linii brzegowej od plaży, tzn. nie przy betonowej pólce z głęboką wodą, ale plażą żwirową, kaministą; jedziemy z 3 latką i chcemy, żeby mogła sama wchodzić do wody i przewalać kamyki; zaś bliskość od apartamentu pozwoli nam szybko udawać się na drzemki, soczki, jogurciki, zachcianki...
- pomiędzy domem a plażą ruch kołowy jest niedopuszczalny ze względu na dziecko właśnie
- apartament ma być był nowy lub odnowiony, tzn. żeby nie było obrzydzenia stawać gołą stopą albo dotykać mebli
- balkon lub taras chcę też mieć!
- miejscowość mogłaby być przytulna, może być nawet typu "zadupie" (typu: Duba, Podobuce), mogą być obrzeża większego miasta typu Orebic, Dubrownik, Cevtat, etc.
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agata.dzitkowska(małpka)gmail.com
Ostatnio edytowano 16.02.2013 15:26 przez
agata22051979, łącznie edytowano 1 raz