Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikolaj
Odkrywca
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikolaj » 09.02.2013 13:09

izasta napisał(a):Witam!
czy ktoś poleci apartamenty w Rogoznicy?? szukam czegoś dla dwóch rodzin - 2 apartamenty dla dwóch dorosłych z dostawką dla dziecka. Dla mnie podstawa żeby w łazience była kabina, a nie zmoknięta zasłonka :D lub studio dla 2 rodzin. Jeśli komuś coś przyjdzie do głowy to proszę o maila na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .Z góry dziękuję za propozycję!!

...poszło na maila :)
yvonn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) yvonn » 09.02.2013 16:38

DamianM napisał(a):Witam.ja tez sie dolacze .szukamy apartamentu dla3 osöb w okolicach Dubrownika lub pölwysep peljesac. w terminie 15.08do 24.08.w cenie do 70€ blisko plazy.pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

e-mail wysłany
rrafalek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rrafalek » 09.02.2013 21:58

Szukam Kwatery dla 3 osób w ISTRIA , blisko plaży . Druga połowa sierpnia po przysępnej cenie ok 10-14 dni
Prosze info na mailla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
myszor26
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszor26 » 10.02.2013 00:17

Witam,bardzo prosze o namaiary na kwaterki termin od 10 sierpnia 2013 dla dwóch rodzin 2+1 dziecko okolice Makarskiej do 50E w miare równy teren ze względu na dzieci dzieki mmiro1@o2 pl
Dotka*
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dotka* » 10.02.2013 10:27

No to i ja poproszę o namiary na apartamenty.
Może ktoś mi pomoże - szukam dwóch apartamentów dla dwóch rodzin 2 + 2 dzieci w wieku 3-8lat
Miejscowości Marusici, Pisak i ewentualnie okolice. Nie chcemy aby pomiędzy apartamentem a plażą była ta główna droga. I koniecznie musi byś widok na morze. Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i bez tego nie może się obejść.
Szukałam na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale mam problem z wysyłaniem zapytań wyskakuje mi jakiś komunikat chyba po chorwacku, coś ze nie wszystkie pola wypełnione czy coś takiego. Nie wiem o co chodzi?
OlaLA
Globtroter
Kwatery

Nieprzeczytany postnapisał(a) OlaLA » 10.02.2013 13:17

Witam sytuacja sie zmieniła i jedziemy z mezem i dzieciaczkiem sami.Poszukuje jakis kwater okolice Istry, Wyspa KRK.Najlepiej kwatera 2 pokojowa.O namiary prosze na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Dziekuje i Pozdrawiam
agut
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agut » 10.02.2013 14:09

Witam. Poszukujemy noclegu dla 4 rodzin na wyspie Pag bądź w tych okolicach.
Nasz skład to: 2 dorosłych, 2 dorosłych + dziecko 12 lat, 2 dorosłych + dziecko 5 lat oraz 2 dorosłych i 2 dzieci 5 i 10 lat. Termin - druga połowa lipca. Ważne aby plaża nie była dalej niż 500m, nie w centrum większej miejscowości, ale jakieś sklepy i restauracje mile widziane w niedalekiej okolicy. Ciężko znaleźć coś konkretnego i fajnego dla większej grupy..
KasiaS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaS » 10.02.2013 14:35

Dotka* napisał(a):No to i ja poproszę o namiary na apartamenty.
Może ktoś mi pomoże - szukam dwóch apartamentów dla dwóch rodzin 2 + 2 dzieci w wieku 3-8lat
Miejscowości Marusici, Pisak i ewentualnie okolice. Nie chcemy aby pomiędzy apartamentem a plażą była ta główna droga. I koniecznie musi byś widok na morze. Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i bez tego nie może się obejść.
Szukałam na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ale mam problem z wysyłaniem zapytań wyskakuje mi jakiś komunikat chyba po chorwacku, coś ze nie wszystkie pola wypełnione czy coś takiego. Nie wiem o co chodzi?

Hej wejdź na tę stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link To jest ich chyba nowa strona ,A najlepiej napisz do Pani Alujević z prośbą co potrzebujesz i za ile. Na pewno przyśle ci kilka ofert (Wiem z doświadczenia).
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 10.02.2013 15:37

Dotka* napisał(a):No to i ja poproszę o namiary na apartamenty.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Uncia
Turysta
Poszukiwane apartamenty w Promajnie - 4 rodziny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Uncia » 10.02.2013 15:37

Poszukuję 4 apartamentów (każdy dla 4 osób) w Promajnie .
:papa:
grzelo8
Autostopowicz
Apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzelo8 » 10.02.2013 16:09

Witam
Wybieram się z rodzinką(4 osoby w tym dwujka dzieci ) na wakacje w lipcu i potrzebuję namiary na przetestowane apartamenty blisko morza.Proszę o namiary.
Pozdrawiam
Inga2_2006
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inga2_2006 » 10.02.2013 16:35

proszę o namiary
Inga2_2006
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Inga2_2006 » 10.02.2013 16:38

Cromaniak66 napisał(a):Cena zależy przecież od lokalizacji apartamentu.Jak kto chce apartament na plaży i w kurorcie to i 20E/osoba czasem nie starczy .Ja mam 60euro za 2+2 , nówka apartament, Zecevo k.Rogoźnicy(w kierunku Rogoźnicy Lozica). Fotki można znaleźć w starych postach

proszę o namiary
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2013 19:38

Witam.

Powracam na forum bo długiej (niestety) nieobecności.
Planuję po raz kolejny wyjazd do cro.
Choć jak zwykle na wrzesień to już czas zacząć planować.
Oczywiście śledzę forum jak i inne oferty.
Jednakże może ktoś ma jakąś ciekawą ofertę da mnie.
Interesuje mnie cały cały dom dla 8 dorosłych osób.
4 sypialnie. Najlepiej plus 4 łazienki, ale mogą być i 2.
Nad samym morzem (i z widokiem na).
Dalmacja środkowa (włączając wyspy)
Oferty indywidualne lub biur.

Info na forum lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry bardzo dziękuję. :D
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 11.02.2013 17:03

No dobra, przebrała się miarka. Kark mało nie odpadnie od ślęczenia nad kompem, a dziecko płacze i pęta się pod nogami, bo mama nie poświęca czasu, którego do tej pory oddawała 100%. A dlaczego? Bo od dwóch tygodni szukam kwaterki/domu dla 2 osób w terminach:
1/ 29.08-05.09.2013 na Krk, Rab, Cres, Losinj lub Pag
2/ 05.-13.09.2013 na Peljesacu lub region Dubrownik, ewentualnie Lastovo, Mljet lub Vis.

Jestem elastyczna (jeszcze!) co do dat, ale pomimo tego nic nie znalazłam. Pewnie dlatego, że nie jestem elastyczna co do innych kwestii, tj.:
- dom najlepiej, żeby był w pierwszej linii brzegowej od plaży, tzn. nie przy betonowej pólce z głęboką wodą, ale plażą żwirową, kaministą; jedziemy z 3 latką i chcemy, żeby mogła sama wchodzić do wody i przewalać kamyki; zaś bliskość od apartamentu pozwoli nam szybko udawać się na drzemki, soczki, jogurciki, zachcianki...
- pomiędzy domem a plażą ruch kołowy jest niedopuszczalny ze względu na dziecko właśnie
- apartament ma być był nowy lub odnowiony, tzn. żeby nie było obrzydzenia stawać gołą stopą albo dotykać mebli
- balkon lub taras chcę też mieć!
- miejscowość mogłaby być przytulna, może być nawet typu "zadupie" (typu: Duba, Podobuce), mogą być obrzeża większego miasta typu Orebic, Dubrownik, Cevtat, etc.

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agata.dzitkowska(małpka)gmail.com
Ostatnio edytowano 16.02.2013 15:26 przez agata22051979, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone