Andrzej50 napisał(a):Szukam apartamentu dla 3 dorosłych os. od 1.07 na dwa tygodnie , tak w cenie do 50e. okolice Vodic, Zadaru lub bardziej na południe wyspa też może być. Tak wypadło że urlop trzeba przyśpieszyć wyjazd 29/30,06 z Śląska.
Tobiasz napisał(a):Poszukuję apartamentu dla rodziny 2+1 w rejonie od Zeceva do Vinisce. Możecie coś polecić? 8-21 lipca.
libero1403 napisał(a):Witam,
To ma być nasza pierwsza wizyta w Chorwacji.
Na ostatni tydzień sierpnia poszukujemy mieszkania/apartamentu min. 2 pokoje dla 2 rodziców + 3 dzieci (7,3,3).
Zależy nam na czymś na uboczu, spokojnym, a jednocześnie bliskim od plaży, tak by można na pieszo dojść.
Przeczytałem, że ktoś poleca Ciźine (Solline), niedaleko bardzo płytkiej plaży. Może w tej okolicy, ale też i każda inna lokalizacja w przyzwoitym standardzie, coś ze średniej półki.
Niektóre oferty mieszkań mają bardzo niski standard (albo taki specyficzny może zamierzony klimat komunistyczny), ale nie tego szukamy .
Zauważyłem też, również spoglądając na satelitarne mapy, że bardzo mało kwater posiada baseny; a tam gdzie już ten basen jest ceny przytłaczają, nierzadko będąc 2 x wyższymi. W tym klimacie to powinien być standard.
Nie wiem, czy tu jest taka opcja, ale proszę pisać na priva, ale tu też będę zaglądał.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje