Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Andrzej50
Podróżnik
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andrzej50 » 20.06.2013 08:04

Szukam apartamentu dla 3 dorosłych os. od 1.07 na dwa tygodnie , tak w cenie do 50e. okolice Vodic, Zadaru lub bardziej na południe wyspa też może być. Tak wypadło że urlop trzeba przyśpieszyć wyjazd 29/30,06 z Śląska.
leonv
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) leonv » 20.06.2013 08:29

Prosze o namiar na zakwaterowanie dla 3 osób o 27-07-2013 na tydzień. Interesuje mnie wyspa Krk lub Istria.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Paula_D
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula_D » 20.06.2013 13:38

Szukam sprawdzonego apartamentu dla 4 dorosłych osób i dziecka w rozsądnej cenie region Baśka Voda bede wdzięczna za namiary oraz ceny. wyjazd 06.07.2013r po raz 3 wcześniej adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 02.07.2013 14:34 przez Paula_D, łącznie edytowano 1 raz
libero1403
Autostopowicz
Szukam apartamentu KRK 2+3 - ostatni tydz. sierp. z dziećmi

Nieprzeczytany postnapisał(a) libero1403 » 20.06.2013 15:47

Witam,

To ma być nasza pierwsza wizyta w Chorwacji.

Na ostatni tydzień sierpnia poszukujemy mieszkania/apartamentu min. 2 pokoje dla 2 rodziców + 3 dzieci (7,3,3).
Zależy nam na czymś na uboczu, spokojnym, a jednocześnie bliskim od plaży, tak by można na pieszo dojść.

Przeczytałem, że ktoś poleca Ciźine (Solline), niedaleko bardzo płytkiej plaży. Może w tej okolicy, ale też i każda inna lokalizacja w przyzwoitym standardzie, coś ze średniej półki.
Niektóre oferty mieszkań mają bardzo niski standard (albo taki specyficzny może zamierzony klimat komunistyczny), ale nie tego szukamy ;-).

Zauważyłem też, również spoglądając na satelitarne mapy, że bardzo mało kwater posiada baseny; a tam gdzie już ten basen jest ceny przytłaczają, nierzadko będąc 2 x wyższymi. W tym klimacie to powinien być standard.

Nie wiem, czy tu jest taka opcja, ale proszę pisać na priva, ale tu też będę zaglądał.
libero1403
Autostopowicz
Re: Szukam apartamentu KRK 2+3 - ostatni tydz. sierp. z dzie

Nieprzeczytany postnapisał(a) libero1403 » 20.06.2013 15:51

Ewentualnie proszę pisać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Patryk 1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patryk 1 » 20.06.2013 20:20

Witam szukam apartamentu 2+1 w okolicach Mariny lub Poljica na początku lipca na 10 dni.
Pozdrawiam,
Patryk.
sdy
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdy » 20.06.2013 20:42

Witajcie, generalnie w domu szaleństwo i wszystko jest na głowie postawione. Nagle pojawił się pomsł a może by znowu do Chorwacji pojechać? Problem tylko w tym,że urlop już od Poniedziałku tj,. 24.VI.2013 :cry: . Nie chce jechać w ciemno.
Jeżeli ktoś ma jakieś namiary to podaję parametry kwatery:

REJON: Od Promanja do Gradac, Ze wskazaniem czegoś do 30km na południe od Makarskiej
Apartament: 2 osoby, Widok na morze, klimatyzacja
Termin od około 24.VI , może być 1-2 dni później etc... na jakieś około 7 noclegów (dostosuję się do cykli opartych na całych tygodniach)
KONTAKT: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

PS: Bardzo miło wspominamy Zivogosce Porat. :hearts:
aniag
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniag » 20.06.2013 21:39

Andrzej50 napisał(a):Szukam apartamentu dla 3 dorosłych os. od 1.07 na dwa tygodnie , tak w cenie do 50e. okolice Vodic, Zadaru lub bardziej na południe wyspa też może być. Tak wypadło że urlop trzeba przyśpieszyć wyjazd 29/30,06 z Śląska.

Moze moge pomoc, zyje w Zadarze i moge Vam cos znalesc.
Jezely chcecie to prosze pisać do mnie na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawienia z goracego Zadaru,
Davorin
Tobiasz
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tobiasz » 21.06.2013 07:02

Poszukuję apartamentu dla rodziny 2+1 w rejonie od Zeceva do Vinisce. Możecie coś polecić? 8-21 lipca.
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 21.06.2013 07:18

Tobiasz napisał(a):Poszukuję apartamentu dla rodziny 2+1 w rejonie od Zeceva do Vinisce. Możecie coś polecić? 8-21 lipca.

Podaj maila to Ci podeślę fotki i namiary z Zeceva. Też będę tam w tym czasie :D :papa:
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 21.06.2013 09:06

Witam, mam namiary na naprawdę fajny dom w Marusici k. Omisza. 25 km od Makarskiej. Dom posiada 4 apartamenty typu 2+2 dzieci w cenie 35-40€ w zależności od długości pobytu, oraz 1 apartament typu studio 6-8 osób w cenie
80 €. Ceny zawierają wszelkie opłaty. Wszystkie pokoje posiadają klimatyzację. Chętnych proszę o e-mail na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dom wolny jest przez cały lipiec ( niestety odmówiono rezerwację z tragicznych przyczyn rodzinnych). Gospodarze bardzo serdeczni, gościnni, przyjaźni. Posiadają taras z grillem i większość pokoi z widokiem na morze., do którego jest jakieś max. 150m.
kaeres
Cromaniak
Re: Szukam apartamentu KRK 2+3 - ostatni tydz. sierp. z dzie

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 21.06.2013 09:27

libero1403 napisał(a):Witam,

To ma być nasza pierwsza wizyta w Chorwacji.

Na ostatni tydzień sierpnia poszukujemy mieszkania/apartamentu min. 2 pokoje dla 2 rodziców + 3 dzieci (7,3,3).
Zależy nam na czymś na uboczu, spokojnym, a jednocześnie bliskim od plaży, tak by można na pieszo dojść.

Przeczytałem, że ktoś poleca Ciźine (Solline), niedaleko bardzo płytkiej plaży. Może w tej okolicy, ale też i każda inna lokalizacja w przyzwoitym standardzie, coś ze średniej półki.
Niektóre oferty mieszkań mają bardzo niski standard (albo taki specyficzny może zamierzony klimat komunistyczny), ale nie tego szukamy ;-).

Zauważyłem też, również spoglądając na satelitarne mapy, że bardzo mało kwater posiada baseny; a tam gdzie już ten basen jest ceny przytłaczają, nierzadko będąc 2 x wyższymi. W tym klimacie to powinien być standard.

Nie wiem, czy tu jest taka opcja, ale proszę pisać na priva, ale tu też będę zaglądał.

Nie Cizine tylko Cizici :)
Nie do końca zrozumiałem ile tych osób czy rodzin ma być.
I ile pokoi ?
2 pokoje osobno dla 2 rodziców i jeszcze pokój dla dzieci ?
a.pianka
Autostopowicz
Villa Irena - Orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) a.pianka » 21.06.2013 09:35

Witam,
mam propozycję wynajęcia apartamentu w Orebicu - Villa Irena (oferujący: Alen Ivanovic). Czy ktoś może polecić (lub odradzić) pobyt na tej kwaterze? Zależy mi na tej właśnie miejscowości.
A może ktoś może polecić jakieś sprawdzone miejsce? Poszukuję tam kwatery od 13 lipca (2+1). Moje namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowano 21.06.2013 11:55 przez a.pianka, łącznie edytowano 1 raz
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 21.06.2013 09:41

witam!!!moj brat szuka rodziny z dziecmi 13 i 17 lat(moga byc lekko starsze albo mlodsze),maja caly dom wynajety ,a prawie wszystkie pokoje wolne za bardzo niska cene...jezeli jakas wesola rodzinka nie ma "godziny policyjnej" o 23-ej i poszukuje towarzyszy miedzy 1 a 15-ym sierpnia,a nie boi sie burakow z Pomorza,niech pisze na moj email....Plaża Zrće w zasiegu reki(dyskoteka)...pozdrawiamy.

p.s.jest tez jeszcze wolny termin w lipcu(7-19) i sierpniu(13-31),mozna caly dom wynajac...
kornelku
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kornelku » 21.06.2013 10:51

Witam, wraz z narzeczonym poszukujemy kwatery na wyjazd w okolicach od 18 - 26 lipca 2013 r. Ma to być podróż poślubna, więc chcielibyśmy żeby było uroczo, blisko plaży. Jedziemy 1 raz także każda miejscowość jest dla nas interesująca;) Aneks kuchenny i widok na morze b. mile widziane. Jeśli ktoś ma namiary będziemy b. wdzięczni:)

podaje mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 47
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone