Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jari1984
Turysta
Sponton ! Chorwacja "na dziko" - gdzie i za ile ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) jari1984 » 18.06.2013 07:24

Witam wszystkich fanów Chorwacji :)
Po kilkuletniej przerwie zamierzamy wybrać się do Chorwacji na zasadzie spontonu. Cel to najlepiej region Kvarneru ze względu na odległość z PL. Interesuje nas czy w terminie 28.07.13r - 02.08.13r znajdzie się coś w rozsądnych cenach czyli np. 25 Euro/za pokój. Co do udogodnień to nie wymagamy tv, klimy i innych "fajerwerków". Chcemy po prostu spędzić czas w CRO :). To co by było mile widziane to dostęp do aneksu kuchennego...
Zastanawiamy się jeszcze nad polem namiotowym, jednak jest to temat zupełnie nam obcy - nie wiem czy mogę załączyć tu pytania związane z tą kwestią czy też wrzucić do konkretnego działu - poczekam na Wasze zdania/opinie :)
W Chorwacji byliśmy już kilka razy w różnych rejonach. Te mają być inne, niskobudżetowe - ale z uśmiechem na twarzy. Chcemy po prostu tam wypocząć i ponownie kąpać się w czystych wodach Adriatyku :)
Będę wdzięczny na wszelkie pomocne uwagi i opinie. Mój @ w przypadku kontaktu z ofertami itp. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Tymczasem pozdrawiam Was serdecznie !
wakacje2010
Odkrywca
szukam nocleg SELCE 3-17.08

Nieprzeczytany postnapisał(a) wakacje2010 » 18.06.2013 11:17

SZUKAM COŚ w Selce (i okolice)

termin: 3-17.08.2013

2+2 dzieci wiek: 8 i 10 lat.

w miarę niedaleko od morza.
kiniuś
Plażowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiniuś » 18.06.2013 17:31

Marek358 napisał(a):
Ogólne porady gdy szukasz apartmana:
-pytaj o parking przy budynku (bo nie zawsze jest, albo nie zawsze jest bezpłatny)
-nie pytaj, ale zwróć uwagę, czy chcą dopłatę za klimę
-odległość do morza i odległość do plaży to są dwa różne pojęcia (czaisz różnicę? może być, że do morza jest 20m, a do używalnej plaży np. 100m, bo te 20m jest do portu, albo do urwiska)
-pytaj nie tylko o odległość do morza, ale i do Jadranskiej Magistrali (w przypadku miejscowości, przez które przebiega), bo jak jest blisko to może nieźle uprzykrzyć pobyt

dzięki akurat o klime i internet narazie pytałam, ale mam juz kilka propozycji wiec jak spełnią resztę wymagań zarezerwujemy. NAwet pani z Pagu się odezwała, pewnie przez to forum, fajnie:)czaje róźnicę z morzem i plażą:)wytłumaczyłeś mi dosadnie :lol:
SenS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SenS » 18.06.2013 19:46

Jak większość piszących w tym temacie również poszukuję apartamentu, dla 4 osób w terminie 10.08-24.08 lub coś koło tego. Będą to moje pierwsze "wymarzone" wakacje w życiu, więc chcę żeby bylo to naprawde fajne miejsce, widok na morze itp. Co do miejsca to wstępnie jest to Rogoznica, Grebastica, Primosten lub okolice Breli i Makarskiej. Jednak jeżeli ktoś zna inne okolice i chciałby się podzielić kontaktami byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 18.06.2013 20:21

SenS napisał(a):Co do miejsca to wstępnie jest to Rogoznica, Grebastica, Primosten lub okolice Breli i Makarskiej.

Wszystkie ww. miejsca, poza miastem Makarska - polecam.
piotrxyz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrxyz » 18.06.2013 20:24

szukam apartamentów dla 2 dorosłych i 2 dzieci w wieku 6 i 9 lat na okres ok 12 noclegów między 5 a 25 sierpnia cena tak między 40 a 50 euro okolice Sibenika, Trogiru, proszę o info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kemot70
Globtroter
Zaostrog do Dubrownika

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemot70 » 18.06.2013 22:37

W sierpniu ok.20 planujemy w 3 osoby 2+1 na 8-9 nocy, wybrać się w południową część CRO nie wykluczając BiH, do tej pory wyjazdy były w ciemno i jeśli nic ciekawego nie wpadnie to pewno też tak będzie, ale że droga trochę dłuższa to wolał bym w konkretne miejsce . Poprosił bym osoby bywające w tych rejonach o coś sprawdzonego (baza wypadowa) lub chociaż miejsce gdzie nie będzie problemu ze znalezieniem apartamentu po przyjeździe (wyspy odpadają)
AbEE
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AbEE » 18.06.2013 23:54

Witam :)

Poszukuje 2 apartamentów dla: rodziny (2 doroslych i 5 dzieci w tym dwójka dzieci poniżej 4 lat)
oraz dla drugiej małej rodzinki składającej się z 2 osób dorosłych (+dziecko poniżej 2 lat wiec w sumie sie nie liczy bo będzie z nami spało :) )

Termin ruchomy miedzy 10 a 24 sierpnia na minimum 10dni.
Szukam apartamentu blisko plazy (do 100m ?) koniecznie żwirkowej i raczej w niedużej miejscowości z klimą i aneksem kuchennym

mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
AdalbertSZ
Autostopowicz
Re: Apartament 2 osoby - Pula, Vodice, Tribunj

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdalbertSZ » 19.06.2013 12:59

Czy mogę tez prosić o ewentualny namiar na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
AdalbertSZ
AdalbertSZ
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdalbertSZ » 19.06.2013 13:04

Czy mogę również się dołączyć z mailem adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Interesuje mnie aratament/pokój dla 2 osób w terminie od 1 do 16 sierpnia.

Pozdrawiam
AdalbertSZ
jaceks20
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jaceks20 » 19.06.2013 13:16

Witam
szukam apartamentu dla 2 osob - 7 noclegow 27lipiec 2 sierpien, ZADAR albo Bibinje
delphika
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) delphika » 19.06.2013 15:45

Witam wszystkich cromaniaków.

Szukam sprawdzoną kwaterę dla 4 osób (dwie pary) w miejscowości Podgora. Wyjazd planujemy we wrześniu. Odległość od morza nie ma znaczenia, w tamtym roku mieszkaliśmy 250 m od morza, ale tą odległość trzeba było pokonywać po schodkach i nie było większego problemu. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Julia
Marcin1971
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marcin1971 » 19.06.2013 18:36

Witam,
Odstąpię apartament 4+2 na wyspie Vir (połączona mostem ze stałym lądem) ok. 20 km od Zadaru.
Termin od 15-27/07.
Dodatkowe informacje podam e-mailem na priv. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam

Marcin
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 19.06.2013 20:54

Marek358 napisał(a):
Cromaniak66 napisał(a):Zecevo jest spoko jeśli ktos szuka ciszy i spokoju.

kiniuś napisał(a):szukałam miasteczka z dobrą bazą wypadową (statki wycieczkowe),

Ona chyba nie szuka Zeceva :)

Kolego Marku 358 , wiem ,że Kinga nie szuka Zeceva. Zauważ ,ze odpowiedziałem Walkerowi86 , który wspomniał ,że wybiera się w te strony. :papa:
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 19.06.2013 20:56

Cromaniak66 napisał(a):Kolego Marku 358 , wiem ,że Kinga nie szuka Zeceva. Zauważ ,ze odpowiedziałem Walkerowi86 , który wspomniał ,że wybiera się w te strony. :papa:

A ja wiem, że ty wiesz :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 46
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone