Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Asiula1
Cromaniak
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiula1 » 14.06.2013 12:30

tami72 napisał(a):witam!!!moj brat szuka rodziny z dziecmi 13 i 17 lat(moga byc lekko starsze albo mlodsze),maja caly dom wynajety ,a prawie wszystkie pokoje wolne za bardzo niska cene...jezeli jakas wesola rodzinka nie ma "godziny policyjnej" o 23-ej i poszukuje towarzyszy miedzy 1 a 15-ym sierpnia,a nie boi sie burakow z Pomorza,niech pisze na moj email....Plaża Zrće w zasiegu reki(dyskoteka)...pozdrawiamy

Jaki termin?? konkretnie tez jestem z pomorza
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 14.06.2013 14:33

od 1-ego do 15-ego sierpnia...poza tym jestescie sasiadami i mozecie reszte dogadac inaczej :smo: .jego email:

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Maglor
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maglor » 14.06.2013 20:22

Witam,
szukamy apartamentu dla 4 x osób dorosłych, 2 x dzieci 3 latka ( śpią z nami ) i 1 x 13 latki. Cena do 70E za noc.
Koniecznie blisko plaży. Chcieliśmy zatrzymać się blisko Trogiru ale przestraszyłem się opisu plaż. Rozważam teraz opcje Nin lub Bibinje. To nasz pierwszy wypad do CRO. Będę wdzięczny za każda pomoc. Pozdrawiam.
PS
Termin :oops:
13-20.07.2013
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 14.06.2013 21:01

Maglor napisał(a):Witam,
Chcieliśmy zatrzymać się blisko Trogiru ale przestraszyłem się opisu plaż.

A co w nich przerażającego?
Maglor
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maglor » 14.06.2013 21:20

Dużo kamienia i betonu. Nie wiem gdzie trafię kwaterę a z dzieciakami drałować przez całe miasto do fajnego miejsca odpada. Nie chce wszędzie dojeżdźać samochodem.
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 14.06.2013 21:35

Maglor napisał(a):Dużo kamienia i betonu. Nie wiem gdzie trafię kwaterę a z dzieciakami drałować przez całe miasto do fajnego miejsca odpada. Nie chce wszędzie dojeżdźać samochodem.

Beton jednak bezpieczniejszy od kanciastych kamieni, ale przyznaję, że "grysik" jest lepszy. Jak chcesz bezpośrednio przy plaży to przeszukuj mniejsze miejscowości. W dużych za dom przy plaży zapłacisz jak za zboże.
piotrek90
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrek90 » 14.06.2013 21:36

Witam,
Szukam noclegu w Vodicach dla dwóch osób (23 letnie) w okresie 6-13 lipca. Kryterium to cena. Wymagamy jedynie własnej łazienki w pokoju. Odległość od plaży itp. również są dla nas nieistotne. Nie wymagamy aneksu kuchennego, ale oczywiście jest mile widziany.
Może, ktoś z was ma coś godnego polecenia? Udało mi się co nieco wygooglować, ale zawsze to lepiej z polecenia coś wziąć :)
Zostawiam adres mailowy

Z góry wszystkim dziękuje i życzę udanych wakacji :D
Maglor
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maglor » 14.06.2013 21:47

Mała miejscowość mi odpowiada. Jakieś rady, gdzie?
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 14.06.2013 22:12

Maglor napisał(a):Mała miejscowość mi odpowiada. Jakieś rady, gdzie?

Gotowca Ci niestety nie podrzucę. Sam musiałem wysłać ponad 100 maili nim znalazłem lokum dla siebie.
Ja akurat najlepiej znam tę środkowo-północną Dalmację od Trogiru do Sibenika więc zachęcam do tego rejonu, ale na północ do Sibenika też są fajne miejscowości (np. Tribunj, Murter, Pag).
Moim zdaniem w rejonie Sibenik-Trogir można coś bezpośrednio przy morzu znaleźć w miejscowościach (zwłaszcza tych bardziej rozciągniętych wzdłuż morza):
Żaboric,
rozciągnięta wzdłuż morza Grebastica,
ewentualnie także rozciągnięte Sparadici,
Primosten, który jest trochę większy ale ma niezłe opinie
Lozica
ewentualnie Rogoznica ale tam już gęstsza zabudowa i miejscami trochę "betonowo"
rozciągnięte Zatoglav / Kalebowa Luka
Rażanj
Kanica
Zaglavice
nieco rozciągnięty Sevid
Vinisce
ewentualnie Marina
i okolice Trogiru
pitufina
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pitufina » 14.06.2013 22:12

Witam,
Wybieramy się w 4 osoby na nasze pierwsze wakacje do Chorwacji, w okresie 05.08-15.08.2013.
Interesuje nas apartament, w którym będą 2 sypialnie, kuchnia, łazienka.W miarę możliwości blisko morza. Region jaki nas interesuje rozciąga się od Rogoznicy po Baske Vode. W związku z tym mam wielką prośbę o podanie namiarów noclegów w/w terminie.Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za wszelkie propozycje. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 14.06.2013 22:20 przez pitufina, łącznie edytowano 1 raz
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 14.06.2013 22:15

pitufina napisał(a):Mamy zamiar jechać w ciemno i znaleźć coś na miejscu.

i
pitufina napisał(a):mam wielką prośbę o podanie namiarów noclegów w/w terminie.

Czy tylko ja tu widzę pewną sprzeczność? :)
pitufina
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pitufina » 14.06.2013 22:21

Marek358 napisał(a):
pitufina napisał(a):Mamy zamiar jechać w ciemno i znaleźć coś na miejscu.

i
pitufina napisał(a):mam wielką prośbę o podanie namiarów noclegów w/w terminie.

Czy tylko ja tu widzę pewną sprzeczność? :)

Faktycznie, małe faux pas, już poprawione :lol:

Chcieliśmy jechać w ciemno, ale zaczęliśmy się obawiać o dostępność noclegów:)
lugas
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lugas » 15.06.2013 10:02

Witam!

Proszę o poradę/namiar gdzie 5 dorosłych osób może spędzić tydzień we wrześniu w okolicach Riwiery Makarskiej. Jesteśmy nastawieni po trochu na wszystko - plażowanie, parki, miasta także będziemy trochę się przemieszczali. Nie ukrywam, że cena jest ważna - nie chcielibyśmy przekroczyć 70E/dobę.

mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzięki
Piotr Monika
Podróżnik
Szukam kwatery w Primosten dla 3 rodzin

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Monika » 15.06.2013 14:20

Proszę o namiary na kwaterę w Primosten dla 3 rodzin w terminie od 11 VII do 20 VII. Pozdrawiam Piotr.
Singer
Autostopowicz
Poszukuję apartamentu na wyspie Krk

Nieprzeczytany postnapisał(a) Singer » 15.06.2013 20:51

termin 30.06 - 11.07.2013.
4 osoby dorosłe, 1 dziecko poniżej 1 roku.
Proszę o propozycje na priv.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 43
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone