Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
byska
Podróżnik
Ciovo

Nieprzeczytany postnapisał(a) byska » 03.06.2013 09:15

Witam serdecznie
poszukuję apartamentów w sierpniu dla 2 rodzin z 2 dzieci. Proszę podeślijcie jakieś sprawdzone kwatery adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
A może ktoś ma coś fajnego w okolicach Trogiru?
Pozdrawiam
Kaśka
w202w
Plażowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) w202w » 03.06.2013 14:51

PRIMOSTEN lub BAŚKA 15.07-24.07

Poszukuje 2 apartamentów 2 osobowych w Primosten lub Baśka na wyspie Krk w terminie 15.07-24.07 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kacperr
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kacperr » 03.06.2013 19:52

Witam
Poszukuję miejsca do noclegu dla trzech dorosłych osób na wyspie KRK, dokładniej w miejscowości Baska, lub samej stolicy - Krk.
W miare blisko plaży, może być gdzieś na uboczu miasta. Byle by można było sobie do niego spokojnie dojść do centrum na nogach
Termin: 6.07 - 14.07 2013

PW lub mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 03.06.2013 19:53

Dam namiary na apartament w Igrane 2+2 na sierpień, blisko morza, taras, bardzo dobra cena. Jak coś to pisać na PW.
sedi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sedi » 03.06.2013 22:04

Witam,
Poszukuję apartamentów dla 2 rodzin: 2+2 (dwóch dorosłych i dwójak dzieci) razy 2 :D
Termin ok.29.06-11.07 w rejonie Plejasac, Korcula ewentualnie Riwiera Makarska.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darciadarcia6
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darciadarcia6 » 03.06.2013 22:09

Witam, poszukuję apartamentu z basenem dla 2 osób dorosłych i 1 dziecka oraz niemowlaka na wyspie KRK w lipcu lub na początku sierpnia na 10 noclegów. Blisko morza i na parterze. mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
rudjag
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudjag » 04.06.2013 09:36

:papa: Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc. Wybór padł na kontrowersyjne Ciovo. :lol:

rudjag napisał(a):POMOCY!!
Od 2 tygodni przeszukuję internet z ogłoszeniami i nie mam szczęścia. Wszystkie apartamenty, które mi się podobają są zajęte. Szukam apartamentu 2+1 w Dalmacji północnej albo środkowej, z tarasem i widokiem na morze. Jeśli ktoś wie o takim, ładnie proszę. Kontakt e mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marcino3d
Autostopowicz
Poszukuje noclegow dla 2 par na Makarskiej

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcino3d » 04.06.2013 13:23

Witam,

Poszukuje noclegów najlepiej na Makarskiej dla 2 par od 14.07.13 na około 10 dni. Zalezy nam tez zeby byly lozka w osobnych pokojach, moze ma ktos jakis namiar na jakis fajny apartament. Proszę o pomoc tonasz pierwszy wyjazd na Chorwacje :) moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
elka505
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka505 » 05.06.2013 11:20

Szukam niedrogiego apartamentu 2+2 w KRK lub Basce na KRK.Nie musi być bardzo blisko morza i centrum, ale i nie na końcu świata( tak w granicach 500-600 m góra)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje za odpowiedzi
edenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) edenka » 05.06.2013 20:57

Witam serdecznie,podczytuję forum od jakiegoś czasu i sporo już wiem-dzięki.Po wcześniejszych ustaleniach, że jedziemy w ciemno,padła decyzja ,ze jednak czegoś szukamy i tutaj zaczęły się problemy, bo niczego sensownego nie mogę znaleźć.Bardzo prosiłabym o jakieś namiary na apartament lub domek dla dwóch rodzin 4+4 najmłodszy osobnik 11 lat, w terminie15-25 sierpnia.Na propozycje miejscowości jestem otwarta, ponieważ to nasz pierwszy wyjazd do Chorw., myślę jednak, że Srodkowa i Południowa jest bardziej kusząca.Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, bardzo proszę o jakieś sprawdzone i godne polecenia namiary.pozdr.
tami72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tami72 » 05.06.2013 22:17

Mam namiary na fajne i tanie miejsce na wyspie Pag(dla wiekszej grupy),wolny termin od 7-ego do 19-ego lipca.konkrety na email
tomek-k74
Autostopowicz
APartament-poszukuje

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek-k74 » 06.06.2013 06:25

Jako nowo zalogowany witam wszystkich stałych bywalców Tego forum:)
Zwracam się z prośbą o podanie namiarów na jakiś apartament dla dwóch osób dorosłych i dziecka w wieku 17 miesięcy.Co do rejonu to jestem otwarty.
Z góry dziekuje i jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
Pontek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pontek » 06.06.2013 11:28

Witam

Poszukuję apartamentu dla małżeństwa z dzieckiem (10 lat) w Primosten, Trogir lub okolice.
Jeżeli coś macie to proszę o info. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Asiula1
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiula1 » 06.06.2013 12:32

Mam namiary koło Trogiru Okrug Gornij :wink:
elka505
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka505 » 06.06.2013 12:51

Asiula1 napisał(a):Mam namiary koło Trogiru Okrug Gornij :wink:

poproszę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 37
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone