Re: Pytania o apartamenty.- Rabac
napisał(a) BenMali » 17.05.2013 12:41
partament w Rabac POMOCY !!!
Kochani, proszę bardzo o ratunek.
Wakacje planujemy zazwyczaj z duuużym wyprzedzeniem, tak też było w tym roku.
Po kilku z rzędu latach w Cro zaplanowaliśmy w tym roku objazdówkę kraju naszym ojczystym, co by dzieciom pokazać atrakcje typu Kraków, Wieliczka, Zakopane i takie tam inne.
Jednak dzieci nasze, kiedy się niedawno o tym dowiedziały, nie wykazały zrozumienia dla tak doskonałego pomysłu i stanowczo nalegają na spędzenie kolejnych wakacji w Chorwacji.
To stanowcze naleganie polega na fochach, płaczu, niejedzeniu, płaczu, naleganiu, płaczu, dąsaniu się, wspominaniu wcześniejszych wakacji w Cro, płaczu.....czyli wykorzystują cały dostępny arsenał środków nacisku.
I rozmiar tego nacisku eskaluje !!!
No i uległem!!! Zmieniamy plany - kolejny raz jedziemy do Chorwacji!!! ...nie ma siły na upartą ośmiolatke, która się "przyzwyczaiła do pięknej Chorwacji (cytat z nacisków!!!)
Wiem że już jest póżno na rezerwowanie sensownych apartamentów, ale może znajdzie się dobra dusza która poratuje sprawdzonym namiarem na apartament.
Po całej nocy spędzonej na formum już wiem że szukam apartamentu:
- region: wschodnia Istria, najchętniej RABAC lub okolice
- dla 4 osób dorosłych + 2 dzieci lat 8
- koniecznie muszą być 2 oddzielne sypialnie w apartamencie
- cena standardowa jak na lokalne warunki
- jakiś taras, balkon, kawałek ogródka
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu sensownego apartamenty - najchętniej na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuje za wszelką pomoc!!!