Cromaniak66 napisał(a):Cena zależy przecież od lokalizacji apartamentu.Jak kto chce apartament na plaży i w kurorcie to i 20E/osoba czasem nie starczy .Ja mam 60euro za 2+2 , nówka apartament, Zecevo k.Rogoźnicy(w kierunku Rogoźnicy Lozica). Fotki można znaleźć w starych postach
KasiaS napisał(a):Kochani to i ja się dołączę. Szukam namiarów na Apartamenty w Marusici w terminie 13.07-23.07.2013.
dla dwóch 4 osobowych rodzin do 200m do morza . Przekopałam neta i albo za drogo(max 65Euro za 4os)
albo zajęte. Jeśli macie jakieś namiary prywatne, to bedę bardzo wdzięczna.Czekam na info...
KasiaS napisał(a):Kochani to i ja się dołączę. Szukam namiarów na Apartamenty w Marusici w terminie 13.07-23.07.2013.
dla dwóch 4 osobowych rodzin do 200m do morza . Przekopałam neta i albo za drogo(max 65Euro za 4os)
albo zajęte. Jeśli macie jakieś namiary prywatne, to bedę bardzo wdzięczna.Czekam na info...
SM31 napisał(a):Witam,
Mogą być wyspy aczkolwiek wolimy stały ląd, do którego można dojechać droga kołową (promy drogie).
ale potrzeba czegoś z dala od drogi bo mam zamiar odpocząć od hałasu.
KasiaS napisał(a):bardzo wszystkim dziękuję za pomoc (szcególne podziękowania dla Kemili) Apartamenty zarezerwowane w Marusici..A teraz odliczanie do 13 lipca
dzięki
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje