Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
himalayan
Autostopowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) himalayan » 10.05.2013 22:53

Witam,

szukam apartamentu w okolicach Puli lub na wyspie Krk dla dwóch osób dorosłych i 8 letniego dziecka w okresie
16- 27.07.
Proszę o informacje z opisem i ceną.
Kontakt mailowy: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

I'm looking for a apartment nearby PULA or on KRK island for 2 adults and 8 y/o child.
I would like to stay from 16.07 to 27.07. I'm waiting for terms and prices from you.
mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agata78
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata78 » 11.05.2013 20:18

Janusz Bajcer napisał(a):
pakos1 napisał(a):Witam potrzebuje noclegu dla 4-5 osób od 31 lipca na 7 dni w Vodicach czy ktos ma ciekawy namiar?

Namiar wysłany na maila :idea:

Poproszę również o namiar: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
michciu_74
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) michciu_74 » 11.05.2013 22:04

Szukam sprawdzonych namiarów na zakwaterowanie dla 10 osób w tym (4 dzieci)
Rejon od Rijeki do Splitu (mogą być wyspy)
Blisko plaży (siedzimy całymi dniami w wodzie :-))
Planujemy wyjazd w okolicach 27 lipca na 10 dni
Proszę o informacje z opisem i ceną.
Kontakt mailowy: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
papuga007
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) papuga007 » 11.05.2013 22:24

witam
czy możecie coś polecić w miejscowości Trpanj (dla 3 osób dorosłych) :mrgreen: ? mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
prz3m3k
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) prz3m3k » 11.05.2013 23:06

Witam wszystkich !
Poszukuję namiarów na jakiś fajny apartament / studio w rozsądnych pieniądzach dla 2 osób w miejscowości Brela w okresie od 10/11 do 23 sierpnia

proszę o info na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam wszystkich miłośników Cro ;)
appimate
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) appimate » 11.05.2013 23:24

papuga007 napisał(a):witam
czy możecie coś polecić w miejscowości Trpanj (dla 3 osób dorosłych) :mrgreen: ? mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

szukaj na mailu :-)
appimate
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) appimate » 12.05.2013 00:46

patryzja napisał(a):Witam ;)
Ja też poproszę o jakieś niedrogie pokoje/apartamenty w Dalmacji lub na Peljesacu (3+1)
Będe wdzięczna.
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

sprawdź na mail'u :-)
prz3m3k
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) prz3m3k » 12.05.2013 10:27

To ponownie ja :) Zmieniam trochę kryteria bo w Breli w sezonie to ciężko coś fajnego upolować :)

Ogólnie to interesują mnie co tańsze a fajne apartamenty / studia dla 2 osób w okresie od 10/11 do 23 sierpnia. (ok 15 €)

Lokalizacja bardzo luźna , mogą być wyspy , może być ląd (okolice dalmacji środkowej). Chciałbym żeby nie była to typowa wioska, w której nie będzie co robić wieczorkami ale i nie duże miasto :) Planuję przy okazji wakacji zaręczyny więc jeśli macie też jakieś pomysły chętnie wysłucham :)

mail ten co wyżej adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
vivanna
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) vivanna » 12.05.2013 16:34

Szukam apartamentu dla 4 osób plus niespełna roczne dziecko w Sabunike jak najbliżej morza termin wypadu od 30.07.2013 do 11.08.2013. inne miejscowości tez wchodzą w grę byle była cisza ,spokój i blisko do morza. bardzo proszę o informacje na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 12.05.2013 16:48 przez vivanna, łącznie edytowano 1 raz
czarnyts
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czarnyts » 12.05.2013 16:37

Witam
Poszukuję apartamentu dla 2 osób dorosłych + 2 dzieci (5,7 lat) w okresie najlepiej 10-17.08.2013 (generalnie w sierpniu)
koniecznie blisko morza, najchętniej wyspa KRK - chociaż wszystkie inne propozycję chętnie przemyślimy.
Wielkie dzięki za pomoc : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Osilek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Osilek » 12.05.2013 19:54

Witam.
Poszukuję apartamentu dla 4 dorosłych osób i 2 dzieci (5 i 7 lat) w okolicach makarskiej od połowy lipca (13-15) na 10-12 noclegów i oczywiście w rozsądnej cenie. Do tej pory jedyne aparamęty jakie znalazłem to okolice 7-8 tysięcy. Szczerze mówiąc myślałem że wyjdzie mnie to troche taniej. Jesli ktoś może polecić mi jakiś godny uwagi apartament w tym terminie i okolicy i za odrobinę niższą cenę :D to proszę o namiar.
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 12.05.2013 20:07

Osilek napisał(a):Witam.
Poszukuję apartamentu dla 4 dorosłych osób i 2 dzieci (5 i 7 lat) w okolicach makarskiej od połowy lipca (13-15) na 10-12 noclegów i oczywiście w rozsądnej cenie. Do tej pory jedyne aparamęty jakie znalazłem to okolice 7-8 tysięcy.

To ile to za dzień? 150e?
natalka_mwo1
Autostopowicz
Apartament Šimunović

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalka_mwo1 » 12.05.2013 20:15

Witam wszystkich,

w tym roku zaczyna się nasza rodzinna przygoda z Chorwacją o której tak dawno marzyliśmy. Miejsce wybrane: Rovinj na Istrii, zostałam mi przydzielona rola "poszukiwacza" zakwaterowania i tu moje pytanie: Czy ktoś z Was wie może co nieco na temat Apartamentu Simunović. Właściciel tegoż apartamentu jako jedyny odpisał mi na maila <wysłałam ich z 6> wszystko się ładnie składa, właściciel zatwierdził termin jutro chcę wpłacić zadatek jednak troszkę się boję że nie daj boże zostanę oszukana i nie będziemy mieli się gdzie zatrzymać po przyjeździe. Moje pytanie może wydawać się głupie, ale to będą nasze pierwsze wakacje gdzie sami organizujemy nocleg i może dlatego odrobinę się niepokoję. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i uwagi.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 12.05.2013 21:05

Osilek napisał(a):Witam.
Poszukuję apartamentu dla 4 dorosłych osób i 2 dzieci (5 i 7 lat) w okolicach makarskiej od połowy lipca (13-15) na 10-12 noclegów i oczywiście w rozsądnej cenie. Do tej pory jedyne aparamęty jakie znalazłem to okolice 7-8 tysięcy. Szczerze mówiąc myślałem że wyjdzie mnie to troche taniej. Jesli ktoś może polecić mi jakiś godny uwagi apartament w tym terminie i okolicy i za odrobinę niższą cenę :D to proszę o namiar.

Tańsze apartamenty można znaleźć na końcu Riwiery Makarskiej: Podaca, Brist. Dla mało wymagających ap. 2+2 już od 45/50 euro za dzień. Dla całkiem niewymagających: studio bez osobnej sypialni można i taniej. Zależy co oznacza "jakiś godny uwagi apartament".
Marek358
Cromaniak
Re: Apartament Šimunović

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 12.05.2013 21:13

natalka_mwo1 napisał(a):Witam wszystkich,

w tym roku zaczyna się nasza rodzinna przygoda z Chorwacją o której tak dawno marzyliśmy. Miejsce wybrane: Rovinj na Istrii, zostałam mi przydzielona rola "poszukiwacza" zakwaterowania i tu moje pytanie: Czy ktoś z Was wie może co nieco na temat Apartamentu Simunović. Właściciel tegoż apartamentu jako jedyny odpisał mi na maila <wysłałam ich z 6> wszystko się ładnie składa, właściciel zatwierdził termin jutro chcę wpłacić zadatek jednak troszkę się boję że nie daj boże zostanę oszukana i nie będziemy mieli się gdzie zatrzymać po przyjeździe. Moje pytanie może wydawać się głupie, ale to będą nasze pierwsze wakacje gdzie sami organizujemy nocleg i może dlatego odrobinę się niepokoję. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i uwagi.

Ja w tym roku wysłałem prawie 200 maili i otrzymałem jakieś 120-140 odpowiedzi, w większości typu "sorry jesteśmy już zabookowani do ściany".
Oczywiście nie znam Apartamentu Simunović, mam nadzieję, że ktoś z bywalców ci odpowie, że tam był, ze swojej strony wspomnę, że wysłałem dwie zaliczki w zeszłym tygodniu i mam tylko wielką nadzieję, że tych pieniędzy nie stracę. Raczej nie da się uniknąć małego ryzyka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 29
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone