Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martol92
Odkrywca
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) martol92 » 11.04.2013 07:43

Uprzejmie proszę o namiar na fajną kwaterkę na 2 osób, koniecznie z tarasem i przyzwoitą ceną. :) Termin: 2 tygodnie w lipcu.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.04.2013 12:00

martol92 napisał(a):Uprzejmie proszę o namiar na fajną kwaterkę na 2 osób, koniecznie z tarasem i przyzwoitą ceną. :) Termin: 2 tygodnie w lipcu.

A gdzie? Tylko nie pisz, że w Chorwacji :lol:
mar_ta1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar_ta1 » 11.04.2013 15:31

W tym roku planuję swoje pierwsze wakacje w Chorwacji. Myślałam o Istrii.
Czy możecie pomóc mi w znalezieniu noclegu? Zależy mi na czymś w przyzwoitej cenie ;)
Proszę o wszelkie kontakty na: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kucykk
Autostopowicz
Nocleg na Ciovo? Marina? Baska na Krk?

Nieprzeczytany postnapisał(a) kucykk » 11.04.2013 21:40

Szukam niedrogiego pokoju lub apartamentu dla rodziny 2+2( 4 i 7 lat) oraz drugiego dla pary od 17 czerwca na 10-14 dni ( w zależności od ceny) w przyzwoitym standardzie ale bez szaleństw. Jeśli ktoś ma na fajne miejsce i namiary to bardzo proszę o przesłanie info. A może ktoś chce współtowarzyszyć? Zastanawiamy się nad Baska na Krk ale coraz bardziej ciągnie nas na południe. Marina może Ciovo byle był spokój :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
hubi78
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubi78 » 12.04.2013 11:09

Witam serdecznie.
Jako,że na te wakacje zdecydowaliśmy z rodzinką wyspe Hvar jako temat przewodni :D to mam pytanie.
czy ktoś mógłby mi polecić jakis dobry sprawdzony aprtament,blisko wody,najlepiej w jakiejs zacisznej zatoczce z fajna plaża dla dzieciaków 4 i 9 lat? Znalazłem cos takiego,zatoka Vela Stiniva,mała osada,info na forum dość skromne i zdjęć też za dużo nie znalazłem,ale dos interesujące miejsce.na tygodniowy pobyt powinno być ok.
Pobyt byłby od 20-23 sierpnia.nie wiem czy mogę podlinkować apartament który znalazłem,jest on dostępny w terminie 23-30 sierpień.czy ktoś może był tam,zna miejsce i może szepnąć słówko ? :D

oto link do apartamentu
usuwam pospiesznie :oops:
pozdrawiam.Hubi.
Ostatnio edytowano 12.04.2013 11:51 przez hubi78, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.04.2013 11:17

hubi78 - Witam na forum.

Proszę usunąć link albo ja usunę post.
(patrz regulamin tego działu)
avona
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) avona » 12.04.2013 11:20

Witam

Poszukuję apartamentu lub domu do wynajęcia dla 6osób dorosłych i 6 dzieci. Region Dalmacja/ Zadar/ Sybernik.
Proszę o wiadomość: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
chrisg2
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) chrisg2 » 13.04.2013 17:07

Szukam niedrogiego domu dla 4 malzenstw (8 osob bez dzieci) od 1 lipca na 14 -16 dni ( w zależności od ceny) w przyzwoitym standardzie ale bez szaleństw. Jeśli ktoś ma na fajne miejsce i namiary to bardzo proszę o przesłanie info. Okolice od Zadaru do Makarskiej adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2013 10:46

Witam wszystkich lubiących się taplać w ciepłej wodzie w Chorwacji .Czy
może ktoś z Was ma namiar na jakąś fajną kwaterkę w Tribunij dla rodziny 2+2.
Z góry dziękuję. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
konsol
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) konsol » 14.04.2013 13:51

Witam Was,

Planuję wyjazd do Chorwacji (4 osoby) do Orasaca - czy możecie polecić tam jakąś kwaterę? Byłem Pod Maslinom kilka razy, teraz chciałbym spróbować jakąś kwaterę.

Dajcie znać proszę jak macie jakąś wiedzę! :)

Pozdrawiam,
JK
patryzja
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) patryzja » 14.04.2013 15:50

Witam ;)
Ja też poproszę o jakieś niedrogie pokoje/apartamenty w Dalmacji lub na Peljesacu (3+1)
Będe wdzięczna.
Pozdrawiam
J@NO
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) J@NO » 14.04.2013 19:03

Poszukuje noclegu na (Istria) na termin 29.04 - 04.05 dla 2 osób + dwuletnie dziecko (dla dziecka mamy łóżeczko turystyczne więc nie potrzebne żadne dostawki).
Nie oczekuje luksusów (nie przewiduje spędzania wiele czasu w pokoju) dlatego starczy pokój z łazienką a będzie to nasz pierwszy wyjazd.
Jak ktoś ma coś sprawdzonego proszę o namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
1arek11
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1arek11 » 15.04.2013 07:13

Witam,
jestem tutaj nowy i chcę się przywitać. Mam na imię Arek, jestem z okolic Kalisza
Co prawda byłem juz 2 razy w Chorwacji ale teraz chę się wybrać nieco niżej (20-31 lipca) i w grę wchodzi coś koło Baśka Voda, Brela.
Czy mozecie podesłać jakieś sprawdzone namiary na apartamenty w tamtym rejonie.
interesuje mnie apartament 2 dorosłych + 2 dzieci (13 i 6 lat) - jak z atrakcjami na miejscu i oczywiscie jakie są plaże (kamień, beton, piasek)
mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
nati
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nati » 15.04.2013 14:41

Witam,

Szukamy apartamentu, najlepiej 3 oddzielne pokoje dla 6 osób (3 pary) w pierwszej połowie sierpnia, Dalmacja-okolice Zadaru, kontynent, blisko morza, jedziemy pierwszy raz, nastawieni jesteśmy na zwiedzanie jak i plażowanie:) pobyt około 10 dni. Będę wdzięczna za pomoc, mój adres mailowy adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Pozdrawiam:)
edith123
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) edith123 » 15.04.2013 18:15

witam
szukam apartamentu 2+2 lub dwóch dwuosobowych apartamentów. termin lipiec 2013. Najlepiej riwiera makarska- baska voda, brela....
moj mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

bardzo proszę o namiar na jakies fajne lokum
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone