Witam!
Szukam apartamentu w Omiśu raczej blisko morza, wybieramy się tam na rodzinne wakacje (2+1) od 14-go lipca - może ktoś ma jakieś namiary jeżeli tak to poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z góry dziękuję
byska napisał(a):Witam Was serdecznie,
bardzo proszę o przesłanie sprawdzonych namiarów na kwatery w rejonie od Biogradu aż po Split. Wysłałam mnóstwo zapytań ale niestety ceny są powalające. Interesują mnie kwatery dla 2 rodzin w tym jedna z dziećmi. I tu niestety proszę aby miejscowość była z łagodnym zejściem do wody. Niestety zeszłoroczne wakacje i miejscówka znaleziona bez Waszych porad okazała się straszna. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki wielkie
Mikolaj napisał(a):byska napisał(a):Witam Was serdecznie,
bardzo proszę o przesłanie sprawdzonych namiarów na kwatery w rejonie od Biogradu aż po Split. Wysłałam mnóstwo zapytań ale niestety ceny są powalające. Interesują mnie kwatery dla 2 rodzin w tym jedna z dziećmi. I tu niestety proszę aby miejscowość była z łagodnym zejściem do wody. Niestety zeszłoroczne wakacje i miejscówka znaleziona bez Waszych porad okazała się straszna. Mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Dzięki wielkie
...a jaki w tym roku standard jeśli o cenę chodzi?? ile za nockę?? jeśli interesuje Cie Promajna lub Rogoznica daj znać
byska napisał(a):Mikolaj napisał(a):byska napisał(a):Witam Was serdecznie,
...a jaki w tym roku standard jeśli o cenę chodzi?? ile za nockę?? jeśli interesuje Cie Promajna lub Rogoznica daj znać
Do tej pory za 2+2 płacilismy 55 a za 2 40. Bardzo interesuje mnie Promajna i Rogoznica ale nie mogłam nic znalezc. Podeślij proszę namiary
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje