Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pisałem do nich. niestety nie mają wolnych miejsc w budynku głównym . Przysłali ofertę na pokoje w jakimś ogrodowym domu trochę niżej niż ten główny dom. Kojarzysz coś takiego ?
Te pokoje to są jakieś 15 metrów obok głównego domu , w tym samym podwórku,schodzi się po schodach w dół (10 schodów). ale w pokojach nie byłem i nie widziałem
a jak wygląda otoczenie ? tych pokoi ? jest tam jakiś taras / patio ? morze masz jakieś fotki.. Czy całość jest poniżej lini Magistrali czy aby zejść do morza trzeba przeprawić się przez drogę?
Hej, szukam apartamentu dla 6 osób (w tym dwoje dzieci) Dalmacja pół. i środkowa. Najlepiej 3 sypialnie, jak najbliżej morza, jak najdalej od zgiełku "cywilizacji". Termin 18-26.08 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam, Poszukujemy apartementu dla 6 osób plus dzecko 1 rok ew. 6+2 osoby w środkowej dalmacji. Interesuje nas schludny apartament niedalekiej odległości od morza i jakiegoś miasteczka. Proszę o propozycję na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszukujemy apartamentu dla 2 rodzin ( 2+2 -wiek 13 i 2 lata) , 2+2 (2lata i 10 msc) Moze byc wspólny bądź osobno.
Wyjazd 22.07 na 10-14 dni Szukamy taniego noclegu, nie mamy dużych wymagań miejsce zatoka Kvarner, ewentualnie wyspy i Istria. Jeśli ktoś ma jakieś fajne namiary będę wdzięczna
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Witam wszystkich, szukam trzech apartamentów 3x2+2, mogą być w różnych willach w tej samej miejscowości. Region jaki mnie interesuje to Dalmacja Środkowa, Riviera Makarska. Ważna jest oczywiście cena (rozsądna). Termin przełom lipca i sierpnia. Pozdrawiam. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl