Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dzień dobry. Poszukuję kwater w Baska Voda. Jeden pokój dla osoby doroślej plus dziecko a drugi pokój dla osoby doroślej i 3 dzieci. Najlepiej żeby było w jednym budynku. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Bożydar
Witam wszystkich. Poszukuje sprawdzonych noclegów dla rodziny 2+2 ( 8 i 10 lat) od 26.07 do 5.08. 2020. fajna byłaby cicha żwirowa plaza w niedalekiej odległości od miasteczka. Interesuje mnie południowa Dalmacja ale jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Może ktoś mógłby podpowiedzieć jakąś fajną miejscówkę:)
Kochani Szukam Apartamentu lub 2 apartamentów obok siebie, dla 2 rodzin 2+2. Termin to 29.08 - 05.09.2020. Lokalizacja między Primosten a Dubrovnikiem byle blisko plaży i z klimą. Za wszelkie wskazówki i adresy będę bardzo zobowiązany Pozdrawiam Radek
Witam! Tegoroczne wakacje na Riwierze Makarskiej stały się już przeszłością... Ale szukam czegoś na przyszły rok. Do wyboru dwie opcje: Peljesac lub Hvar. Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną miejscówkę - koniecznie jakaś mała miejscowość. Preferuję spokój i ewentualny dojazd do większej miejscowości. Choć jeśli lokum warte poświęceń to czemu nie . Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Dla zainteresowanych "na ostatnia chwile" lub "w ciemno": Wlasnie dostalem info od naszej gospodyni o zwalniajacym sie u niej rezerwacji w terminie 18-29 sierpnia. Mala wioska, okolice Trogiru, domek blisko plazy, z tego, co sie orientuje max. 50E dla 2+2 lub 2+1. Sam bede tam do 18-go sierpnia. Zainteresowanych prosze o info na prv.
Cześć, Poszukuję apartamentu z klimatyzacją,blisko morza, z trzema pokojami, balkonem z widokiem na to morze w terminie od 20.08 do 05.09.2020 dla 2+2+2, w Zivogosce, Blato lub Mala Duba, ale jestem otwarty na inne małe miejscowości na południu. Proszę o jakieś sprawdzone namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Cześć Wszystkim, przymierzam się ze znajomymi do odwiedzenia tych pięknych okolic po dwóch latach przerwy. Ostatnim razem byłem z Rogożnicy ale czas pojechać w nowe południowe tereny. Zastanawiam się czy w ciemno czy jednak coś bookować. Podpowiedzcie jak to obecnie wygląda. Może ktoś poleci coś ciekawego na 10dni dla 6 osób. Zabieramy ze sobą rowery. Nie musi być to nad samym morzem, szukamy raczej spokojnej miejscówki. Pozdrawiam. M
Witam, Zamierzamy wybrać się o tak na spontanie we wrześniu na wyspę Korculę, a jak będzie "bajka" to powrócimy w przyszłe wakacje. W związku z tym mam prośbę o polecenie jakiej dogodnej kwatery. (4os. ). Nie mam zielonego pojęcia która część wyspy wybrać. Co do miasta to takie nie zatłoczone aby było gdzieś wieczorem wyjść na "przysłowiowe piwo"... im bliżej morza tym lepiej.... o widokach nie wspomnę..
szukamy apartamentu w okolicy Splitu (+/- 100km) dla 2os. dorosłych + 1 nastolatka + 1 dziecko niepełnosprawne na wózku: - blisko plaży (zejście do plaży płaskie aby zjechać wózkiem) - parter (co by się nie męczyć z wózkiem po schodach) - w miarę tanio ;D