maniek_t1 napisał(a):...
figusek napisał(a):Sprawdź apartamenty Ane w Podgorze
Tacka:
dalmacja-srodkowa-od-primostenu-do-gradaca-t39894.html#p1684594
wakacyjne-abc-podgora-2015-t49725.html
maniek_t1 napisał(a):...
figusek napisał(a):Sprawdź apartamenty Ane w Podgorze
figusek napisał(a):max21 napisał(a):Witam,
Szukam apartamentu dla 2 osób blisko morza w miejscowościach Podgora lub Tucepi .
Proszę o ewentualne propozycje na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Sprawdź apartamenty Ane w Podgorze
agata26061 napisał(a):Witam. Szukałam już apartamentu na wyspie Hvar, ale okazało się, że znajomi do nas dołączą i chyba woleliby Riwierę Makarską. Mam zatem do Was pytanie Cromaniacy, czy może ktoś poleci jakiś apartman sprawdzony blisko morza w rozsądnych pieniądzach. Apartman dla 8 osób - 4 dorosłych i 4 dzieci, opcjonalnie dla 3 dzieci, bo najmłodszej mogę wziąć łóżeczko turystyczne. Ewentualnie 2 kwatery w jednym domu. Oferty bezpośrednio przez forum, albo na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agata26061 napisał(a):Witam. Szukałam już apartamentu na wyspie Hvar, ale okazało się, że znajomi do nas dołączą i chyba woleliby Riwierę Makarską. Mam zatem do Was pytanie Cromaniacy, czy może ktoś poleci jakiś apartman sprawdzony blisko morza w rozsądnych pieniądzach. Apartman dla 8 osób - 4 dorosłych i 4 dzieci, opcjonalnie dla 3 dzieci, bo najmłodszej mogę wziąć łóżeczko turystyczne. Ewentualnie 2 kwatery w jednym domu. Oferty bezpośrednio przez forum, albo na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje