MączeK napisał(a):Brela apartament dla 4 osób ( najlepiej z basenem)
Ewentualnie bez blisko plaży.
Termin: 15 - 28 Wrzesień.
Ktoś ma coś sprawdzonego?
Remika222 napisał(a):MączeK napisał(a):Brela apartament dla 4 osób ( najlepiej z basenem)
Witaj, niestety nie mam uprawnień do odpisywania na wiadomości priv:( Dziwne zasady, ale cóż.
MączeK napisał(a):Brela apartament dla 4 osób ( najlepiej z basenem)
kubolMB napisał(a):witam,
to mój pierwszy post na forum, czytam go od dawna, ale dziś zostałem zmuszony do rejestracji.
Rok temu rezerwowałem nocleg w Boraku (Peljesac), 2 tygodnie temu okazało się, że właściciel zapomniał rozwiązać umowę z agencją turystyczną i wpłynęła od niej kasa za nasze apartamenty, bez możliwości rozwiązania umowy. Po mojej interwencji niedoszły gospodarz znalazł nam noclegi u sąsiada, ale jak się zdecydowaliśmy, to za 3 dni odpisali, że już sprzedane.
Nie będę pisał o których gospodarzy chodzi, nieważne, ale ten pierwszy z nich sprawdzony, bo kumpel jeździ do niego od 15 lat.
No i zostaliśmy z niczym.
Dlatego szukamy noclegu od 3 do 17 września dla 6 osób (3 pary), najchętniej w miejscowości typu Borak, czyli cisza i spokój, blisko wody, wystarczy jedna konoba Lokalizacja w Chorwacji najchętniej jak najdalej na południe.
Pozdrawiam
EDIT:
Wczoraj wziąłem się za mapy google i znalazłem dom w Trsteniku, więc temat z mojej strony wyczerpany.
Dziękuję wszystkim za pw i maile z ofertami
Pozdrawiam
Remika222 napisał(a):Witajcie, odstąpię apartament w PROMAJNIE (Baska Voda) Apartament 2+1 w dniach: 28.08 - 8.09 (możliwość skrócenia pobytu). Apartament znajduje się na ul. Prilaz Obali obok restauracji Hajduk. Idealny dla dwóch dorosłych osób, lub rodziny z małym dzieckiem. Wnętrze w stylu angielskim, czysto i przyjemnie, mały ale sympatyczny tarasik.
Ustalona cena z właścicielami to: 60 EUR w sierpniu, 45 EUR we wrześniu. Bardzo sympatyczni właściciele, kilka kroków do plaży, obok sklepiki, knajpka itp. Byłam tam, więc wiem o czym piszę;) Wpłacona zaliczka 110 Euro. W razie zainteresowania odkupienia pobytu w niższej cenie proszę o wiadomość:) Podeślę zdjęcia.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje