Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paczo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) paczo » 08.05.2016 13:23

Oczywiście jak co roku spoźniony szukam apartamentu w Chorwacji.
Przecież czwarty raz nie pojadę w ciemno :D a przynajmniej wolałbym bo po raz czwarty tracić pół dnia (w dodatku po kilkunastogodzinnej podróży) żeby znaleźć miejsce do spania mi się już znudziło.
Oczywiście google mi działają i mejle porozsyłałem ale wiadomo, zdjęcia i opis swoje, a życie swoje.
Pozatym te internetowe ceny odstraszają.

Jesteśmy młodym małżeństwem i szukamy kwatery w okolicach Riwiery Makarskiej (sama Makarska odpada, chyba, że daleko od centrum).
Przede wszystkim szukamy ciszy i spokoju, bliskości plaży, miłych właścicieli i klimatyzacji.
Idealna pod tym względem byłaby Podgora-Caklje ale nasz gospodarz ma już niestety wszystko zajęte w terminie który nas interesuje (jeśli ktoś szuka i chce kontakt to ma wolne studio dla dwóch osob w terminach 13.8. – 23.8 i 2.7. – 10.7, pw), a my chcielibyśmy pojechać na wakacje między 22.07 a 6.08 na 7 nocy.

Chętnie przyjmę wszystkie pw od dobrych ludzi :)

/edit, w zasadzie to nie wiem czy to dobry temat. jeśli mod uzna, że nie to prosiłbym o przeniesienie do "Pytania o apartament na wakacje 2016"
Pozdrawiamy :papa:

//edit2 już nie aktualne. Znaleźliśmy!
Czarny1975
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Czarny1975 » 10.05.2016 19:40

Szukam kwatery dla czterech osób (2x2), najlepiej dwie oddzielne sypialnie z racji przepasci pokoleniowej ;)

Co wchodzi w grę? Coś spokojnego, ale nie odludzie. Pasuje nam PIsak i generalnie okolice Omisa. Termin wyjazdu - 18-25 czerwca. Coś blisko morza, będą dwie nie młode osoby, które wolały by nie dreptać po 1000 i więcej metrów w górę i w dół.
Budżet nie największy, absolutny max to 10€ za osobę.

Jeżeli ktoś ma sprawdzone miejscówki to chętnie obejrzę. Mogę się zrewanżować miejscówkami w Vrbniku, Pisaku, Vrlice i Starigradzie (Paklenica). Tym razem chcemy zmienić lokalizację i skład osobowy, więc nie skorzystamy z poprzednio odwiedzonych kwater...
Majdan72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majdan72 » 11.05.2016 11:17

Czarny1975 napisał(a):Szukam kwatery dla czterech osób (2x2), najlepiej dwie oddzielne sypialnie z racji przepasci pokoleniowej ;)

Co wchodzi w grę? Coś spokojnego, ale nie odludzie. Pasuje nam PIsak i generalnie okolice Omisa. Termin wyjazdu - 18-25 czerwca. Coś blisko morza, będą dwie nie młode osoby, które wolały by nie dreptać po 1000 i więcej metrów w górę i w dół.
Budżet nie największy, absolutny max to 10€ za osobę.

Jeżeli ktoś ma sprawdzone miejscówki to chętnie obejrzę. Mogę się zrewanżować miejscówkami w Vrbniku, Pisaku, Vrlice i Starigradzie (Paklenica). Tym razem chcemy zmienić lokalizację i skład osobowy, więc nie skorzystamy z poprzednio odwiedzonych kwater...

Poszło na PW.
Polecam i pozdrawiam.
dami8705@vp.pl
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dami8705@vp.pl » 11.05.2016 15:50

Witam
Szukam apartamenetu dla 2 osob od 16 lipca. Bedzie to Nasz pierwszy wyjazd z żoną , wiec chętnie okolice Promajny, Boska Voda. Tucepi, adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Z góry dziękuje.
MartinoBIG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) MartinoBIG » 13.05.2016 09:41

Witam szukam apartamentu dla 2 osób z małym psem czy ktoś może coś polecić. Generalnie przez ostatnie 5 lat jeździliśmy w te samo miejsce do rogoznicy, ale w tym roku postanowiliśmy gdzieś w nowe miejsce pojechać. Byliśmy kilkakrotnie w podgorze na wycieczkach pooglądać i w sumie bardzo nam sie tam spodobało i chętnie byśmy sie tam w tym roku wybrali. będę bardzo zobowiązany za jakiekolwiek namiary sprawdzone.
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 13.05.2016 17:25

Witam.
Prosiłbym o jakieś sprawdzone propozycje apartamentów dla 2+2 (16 i 11lat) .Byliśmy kilka lat temu w Mimicach w Apollo 11 i było wszystko fajnie ,ale nie było żadnych rozrywek wieczorem,nie było po prostu gdzie wyjść .Poszukuję apartamentu nie daleko plaży i żeby to było jakieś miasteczko,gdzie wieczorem na piechotkę można pójść na kolację ,czy rakije lub winko.Myślałem teraz o czymś bliżej niż Makarska Riviera,może Vodice,Srima,Primosten ,albo jeszcze bliżej Polski. Proszę o informację na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
soccer1372
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) soccer1372 » 17.05.2016 14:34

Witam
szukam apartamentu dla trzech osób dorosłych oraz trzylatki w terminie od 20 czerwca(termin może być ruchomy urlop kończę 14 lipca) na dwa tygodnie.Adres email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziekuję
DeKa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) DeKa » 19.05.2016 18:18

Cześć. Też poproszę o pomoc. Wiem, że późno zabrałem się za szukanie ale w tym roku nie planowałem Chorwacji. 2 dorosłych i 2 dzieci (8 i 5 lat). Szukam i szukam i wszystko pozajmowane.
Widok na morze, balkon lub taras i góra 200 m do morza. Maks 90 euro 18-27 lipca.
Riviera Makarska lub wyspy Hvar, Brać, Korcula

Może ktoś ma jakiś namiar?

Edit: Dziękuję wszystkim zainteresowanym za pomoc. Kwaterę już mam w Baska Voda. Teraz tylko do kalendarza się zapisać.
Ostatnio edytowano 22.05.2016 07:37 przez DeKa, łącznie edytowano 1 raz
ewula91
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewula91 » 20.05.2016 08:14

paczo napisał(a):Idealna pod tym względem byłaby Podgora-Caklje ale nasz gospodarz ma już niestety wszystko zajęte w terminie który nas interesuje (jeśli ktoś szuka i chce kontakt to ma wolne studio dla dwóch osob w terminach 13.8. – 23.8 i 2.7. – 10.7, pw), a my chcielibyśmy pojechać na wakacje między 22.07 a 6.08 na 7 nocy.

Podeślij PW jak możesz namiary na Podgora-Caklje ;) Dzięki z góry!
shrek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shrek » 20.05.2016 16:16

Witam
Chcemy jechać do Chorwacji na początku sierpnia i to będzie nasz 3 wyjazd.
Jedziemy w 2+2 wymogiem jest blisko do plaży i miejscowość z deptakiem jak w Tucepi i Podgorze. Tam właśnie spędzaliśmy nasze wakacje i bardzo nam się podobało, szukamy czegoś podobnego.
Czy możecie coś poradzić
paula28578
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) paula28578 » 20.05.2016 17:49

Witajcie,
u nas zmiana kierunku z Rogoznicy na Tucepi lub Podgorę :). Byliśmy w tamtym roku w Marusici, było super i jednak w tym kierunku nas ciągnie.
Szukamy apartamentu blisko morza dla 7 osób (3 dorosłych i 4 dzieci). Apartament 3 sypialnie plus aneks, internet, parking. W terminie 18-28 07.2016.
Pozdrawiam
Paulina

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pablo Rafael
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pablo Rafael » 20.05.2016 20:48

Witam poszukuje apartamentu od 16-23 lipca w okolicach:

Baska Voda - Makarska - Tucepi

Dla 6 osób i więcej ze względu na nieznany jeszcze całkowity skład.

Mile widziane z widokiem na morze oraz z miejscem na grilla w rozsądnej cenie :)

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub priv Z góry dzięki za namiary.
tomek_gor
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek_gor » 23.05.2016 16:21

Szukam apartamentu w miejscowości między Sibenikiem a Brelą, termin: 13-20.08.2016, 2 osoby dorosłe + dziecko 7 lat. Z udogodnień to tylko klima.

mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
jz1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jz1 » 26.05.2016 15:02

Witam, poszukuję apartamentu dla 4 osób: rodzice + dzieci:18 i 14 lat od Splitu w dół, w terminie 22.06. - 30.06.2016, w bardzo atrakcyjnej cenie. Może ktoś posiada namiary - interesuje mnie lokum z kuchnią, wi-fi, parkingiem i z fajnymi plażami w okolicy.
dzixonZWA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzixonZWA » 26.05.2016 17:49

Polecam maps.google.pl -> przybliżyć na miejscowość (pojawi się mnóstwo apartamentów, hoteli itp) napisać maila do kilkunastu odbiorców. Zajmuje to góra godzinę. Wczoraj tak zrobiłem a dzisiaj dostałem 10 konkretnych odpowiedzi
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 136
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone