Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.03.2016 13:05

kemilia napisał(a):Helo, jakby co mam fajne namiary na apartamenty w Marusici.k Omisza.
Kilka poziomów schodami do plaży- jakieś max 200 metrów.

Ciekawe ile na tych 200 metrach schodków :?:
Wydaje mi się, że sporo .... :wink:
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 10.03.2016 13:13

a pieron wie- schodziliśmy raz dziennie- wieczorkiem wraaliśmy
po 4 Karlovacko wchodziło się super :)Nawet chyba nie było 200.
Taras z widokiem na morze, pod nami tylko jeden dom :)
Aneta79
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta79 » 10.03.2016 13:40

Cześć,
To daj namiary.
A może ma ktoś namiary na fajne kwatery dla 6 osób dorosłych i 5 dzieci w wieku 8-12 lat?
karolina031
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) karolina031 » 13.03.2016 03:58

W okolicach Omiś (za nim w stronę Breli) zwykle jest tak, że trzeba do plaży kawałek zejść lub zjechać autem, jeśli komuś nie przeszkadza spacer to rekompensują te kilka minut cudowne, panoramiczne widoki na morze, cisza i spokój. Dla osób ceniących właśnie super atmosferę z dala od tłumów i bardzo dobre warunki pobytu śmiało mogę polecić apartamenty z przepięknym widokiem i wszelkimi wygodami.
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 13.03.2016 08:49

Dla spragnionych ciszy i spokoju z kameralna zatoczka szukać Jakirusa Brela.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 13.03.2016 12:24

dids76 napisał(a):
Mikromir napisał(a):
woyu napisał(a):Tzn. 2 sypialnie plus miejsce dla dzieciakow na materacu (np.w kuchni). Koniecznie kuchenka i lodowka (gotujemy sami) oraz nie dalej jak 600m od plaży.

Od wczoraj leży w PW... :roll:

No to leżą co najmniej dwie wiadomości :oczko_usmiech: :mrgreen:

No i jak tam z Twoją wiadomością? Bo moja dalej leży nieodebrana. :mrgreen:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 13.03.2016 13:09

Tyż se wisi :oczko_usmiech: :mrgreen:
badibadi
Autostopowicz
Kwatery w Orebić,Makarska lub Trogir

Nieprzeczytany postnapisał(a) badibadi » 14.03.2016 12:32

Witajcie,
mam prośbę o namiary na kwatery prywatne najlepiej Orebić albo w podobnym klimatycznym miejscu. Dwie rodziny, w sumie 4 dorosłych i 4 dzieci.
Będę wdzięczna :) Proszę o informacje na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krzysiek bb
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek bb » 16.03.2016 09:49

Szukam noclegu po 20 sierpnia 2016r. dla 2 + 2 małych dzieci - Brela, Tucepi, Drasnice, Igrane - pozostałe na Riwierze też. Z dzieciakami jakość nie odważę się w ciemno w dość obleganym terminie
Masa apartamentów w sieci ale może ktoś poda namiar na coś sprawdzonego - odległość od plaży max 400 metrów, klima, czysta łazienka, miejsce parkingowe. Jeżeli byłby to nowszy apartament byłoby super. Wiadomość na PW poproszę
MatyIV
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MatyIV » 20.03.2016 14:59

Witajcie,
Pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji.
Szukamy niedrogiego, sprawdzonego apartamentu dla siedmiu osób (4+3) w terminie 29.06.2016 - 09.07.2016 w Dalmacji południowej (okolice Trigor, Makarska, Podgora). Raczej w mniejszej miejscowości. Mogą być ewentualnie dwa mniejsze apartamenty. Gorąca prośba o jakieś namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Duże dzięki z góry.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.03.2016 15:03

MatyIV napisał(a):Witajcie,
Pierwszy raz wybieramy się do Chorwacji.
Szukamy niedrogiego, sprawdzonego apartamentu dla siedmiu osób (4+3) w terminie 29.06.2016 - 09.07.2016 w Dalmacji południowej (okolice Trigor, Makarska, Podgora). Raczej w mniejszej miejscowości. Mogą być ewentualnie dwa mniejsze apartamenty. Gorąca prośba o jakieś namiary. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Duże dzięki z góry.

Witam.
Może w Banku kwater coś znajdziesz >>> bank-kwater-f39.html
(Przed szukaniem proszę przeczytać regulamin Działu)
kepo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kepo » 22.03.2016 12:20

Witajcie,
ja troche inaczej - szukam nienajtańszej (tak mi się przynajmniej wydaje :)) kwatery w Orebić.

2-9 lipca
Coś w cenie do 100EUR za apartament 4 osobowy (2 sypialnie). Konieczne miejsce na grilla, mile widziany widok na morze.
Najchętniej jak najbliżej knajpek i wody. Odpada Villa Pretner i Jerry.
Niestety o tej porze, większość fajnych miejscówek na portalach bookingowych jest już pozajmowana. Może ktoś ma prywatny namiar? Byłbym wdzięczny za kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam serdecznie!
Kazikbol
Globtroter
No dobra, wiem jest późno 07.08-20.08

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kazikbol » 22.03.2016 14:11

Witajcie forumowicze

Wiem, jest późno, forum przemielone, airbnb też, ostatnia szansa w Was :)

Dwie rodziny (2+2), z czego jedna z maleństwem w wózku ( będzie miało w sierpniu 10 miesięcy )
Cel - Dalmajca Środkowa, Południowa.
Termin 07.08.2016-20.08.2016.

Ideał: dom dla 2 rodzin, dom z dwoma apartamentami, lub dwa apartamenty obok siebie.
Ze względu na maleństwo kawałek lekkiego wejścia do wody ( nie skały ).
Fajnie gdyby do plaży nie było daleko, albo nie trzeba było dygać 150 schodów z wózkiem :)

Budżet: max 200 euro za dobę za 2 rodziny, jak będzie taniej się nie obrażę.

Liczę na pomoc iz góry dziękuje.
Radoslau
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoslau » 22.03.2016 15:35

Witam, przesłałem na maila info o domu z dwoma apartamentami 60 metrów od plaży, w pobliżu Omisza.
Jeśli są jeszcze inni zainteresowani, info na priv lub na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrav!
dzixonZWA
Globtroter
Apartament 4-10.07 2 osoby Makarska i okolice

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzixonZWA » 23.03.2016 11:44

Witam

5 lat temu byłem w Chorwacji większą ekipą w ciemno na campingu i nie było problemu ze znalezieniem czegoś.
Byłem w na campingu Dole w Zivogoscach o ile pamiętam ale teraz wybieram się tylko z dziewczyną i szukamy jakiegoś apartamentu dla dwóch osób. Myślałem o Makarskiej ale to wydaje mi się, że będzie za tłoczono. Szukam czegoś co będzie dobrą bazą wypadową na wycieczki po riwierze i żeby było też gdzie się ruszyć i zjeść na miejscu. Myślałem o Breli ale nie wiem czy to nie za daleko do Makarskiej aby wyskoczyć ew na jakąś imprezę.
Wiem, że forum to kopalnia wiedzy i można się dużo dowiedzieć ale gubię się już w tych psotach dotyczących zakwaterowania. Jest tego mnóstwo. Mój poprzedni wyjazd ograniczał się tylko do zaplanowania trasy wyjazdu dlatego prosił bym o doradzenie miejscowości pobytu i w miarę możliwości polecenie sprawdzonej kwatery. Najlepiej apartament 2 osoby z łazienką, blisko plaży. Jeszcze jakby był widok na morze z okna to w ogóle była by bajka

pozdrawiam !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 134
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone