Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
BachaG
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) BachaG » 29.02.2016 17:09

Rozpoczęłam poszukiwania apartamentu na wrzesień 2016, 2 dorosłe osoby + jedno Maleństwo (które jeszcze jest w brzuszku) i ceny mnie zaszokowały. Najtaniej to 50 euro! To już mój kolejny wypad do Cro i zawsze udawało się coś znaleźć po ok 30 euro. Gdzieś przeczytałam, że od tego roku obowiązuje nowy podatek i ceny mają być wyższe... Nie wiem czy to prawda? Jakie są Wasze doświadczenia? Odczuliście jakąś różnicę? Dodam tylko, że szukam w pierwszej linii brzegowej - ale np. w tamtym roku miałam taki właśnie apartament po 28 euro w Baska Voda. Może ktoś ma coś do polecenia w rozsądnej cenie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.02.2016 17:22

BachaG napisał(a):Rozpoczęłam poszukiwania apartamentu na wrzesień 2016, 2 dorosłe osoby + jedno Maleństwo (które jeszcze jest w brzuszku) i ceny mnie zaszokowały. Najtaniej to 50 euro! To już mój kolejny wypad do Cro i zawsze udawało się coś znaleźć po ok 30 euro. Gdzieś przeczytałam, że od tego roku obowiązuje nowy podatek i ceny mają być wyższe... Nie wiem czy to prawda? Jakie są Wasze doświadczenia? Odczuliście jakąś różnicę? Dodam tylko, że szukam w pierwszej linii brzegowej - ale np. w tamtym roku miałam taki właśnie apartament po 28 euro w Baska Voda. Może ktoś ma coś do polecenia w rozsądnej cenie?

Witam.
Zadałaś takie samo pytanie w czterech wątkach (w jednym jako OT) - może już wystarczy tego powielania postów w wątkach kolejnych :idea:
granti
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) granti » 03.03.2016 11:23

Czesc zwracam sie z podobna prosba wyjezdzamy 18 lipca do 28 miejsce jeszcze nie ustalone dokladnie najlepiej omis lub okolice jedzie nas 8 osob doroslych i 5 dzieci .... bylismy juz w makarskiej a pozniej czarnogora w tym roku z racji malego dziecka chcemy jak najblizej bardzo prosilmy o pomoc w znalezieniu domu.... apartamentu dla nas pozdrawiam moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl i jeszcze bardzo prosze o informacje co wybrac omis ?rowinja?pula?ciovo? a moze jakies inne propozycje??
buszka5
Autostopowicz
Bol sierpień z dzieckiem jak najtaniej

Nieprzeczytany postnapisał(a) buszka5 » 06.03.2016 17:41

Cześć.
Mam zamiar wrócić w tym roku na Brac, konkretnie chodzi mi o Bol. Niestety muszę się zamknąć w niewielkim budżecie. Poradzcie- kojarzycie jakieś bardzo tanie noclegi? Będę z 6-latkiem, więc wieloosobowe pokoje z obcymi odpadają. Dobrze, gdyby była jakaś kuchnia, może być wspólna. Myślałam też o campingu, ale z dzieckiem wolę nie ryzykować.
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.
Aha, co to dla mnie znaczy "tanio" :) słyszałam, że ludzie potrafią za 5 dni płacić 100EUR. Ja chciałabym się zamknąć w 150EUR za 7 noclegów.
Pozdrawiam :papa:
Radoslau
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoslau » 07.03.2016 20:49

Ale po co do Bolu, skoro chcesz tanio? To jedno z droższych miejsc i nikt tam nie ma powodu sprzedać tanio,
skoro bez problemu sprzedaje się drogo. Na Braču jest wiele innych, fajnych miejscowości i taniej.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 07.03.2016 20:54

Radoslau napisał(a):. Na Braču jest wiele innych, fajnych miejscowości i taniej.

Ale tak tanio (wychodzi po ok. 21,50 euro za dobę przy 2+1) to będzie ciężko znaleźć :wink:
W sezonie jak znajdą coś za 30 euro za dobę to będzie bardzo tanio, poza sezonem około 25 jest możliwe.
woyu
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) woyu » 08.03.2016 20:12

Cześć!
Ostatnie 2 lata jeździlismy do Drvenika DonjaVala, niestety w tym roku nasze apartmani okazalo sie zarezerwowane przez agencje :cry:
Poszukujemy dla 4+2(12 i 13 lat) sensownego noclegu na południe od Omis nie przekraczajac 90euro za dobę. Termin 11-25 lipiec 14nocy.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc! adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 08.03.2016 20:39

woyu napisał(a): sensownego noclegu

Zdefiniuj.
luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 08.03.2016 21:07

Cześć Wam.

W tym roku szukam kwatery dla dwóch dorosłych osób, w okresie od 22.07 do 4.08.2016r., gdzieś między Makarską a Dubrownikiem. Priorytetami dla mnie są klima, dobre warunki na miejscu (czysto, piękny kibelek itp. ;-) ) oraz bliskość morza (do plaży max. 200 metrów). Jeśli w pobliżu będzie jakiś dobrze zaopatrzony sklepik z browarem oraz jakaś knajpa z dobrym jedzeniem - nic mi więcej nie potrzeba. Oczywiście cena jest ważna ale nie najważniejsza. Czy ktoś może mi polecić coś sprawdzonego? Za każdy namiar będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam :-).
woyu
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) woyu » 09.03.2016 20:00

Tzn. 2 sypialnie plus miejsce dla dzieciakow na materacu (np.w kuchni). Koniecznie kuchenka i lodowka (gotujemy sami) oraz nie dalej jak 600m od plaży.
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 09.03.2016 20:37

Apartament Dijana w Podaca. Wygląda dobrze i cenowa i super lokacja 3 m do morza szczegóły tutaj :arrow: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Jak będę w Podacy to sprawdzę :)

Apartament Kvasina w Igrane 50 metrów do plaży. Jak z małymi dziećmi to może być problem.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 10.03.2016 09:16

woyu napisał(a):Tzn. 2 sypialnie plus miejsce dla dzieciakow na materacu (np.w kuchni). Koniecznie kuchenka i lodowka (gotujemy sami) oraz nie dalej jak 600m od plaży.

Od wczoraj leży w PW... :roll:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 10.03.2016 09:21

Mikromir napisał(a):
woyu napisał(a):Tzn. 2 sypialnie plus miejsce dla dzieciakow na materacu (np.w kuchni). Koniecznie kuchenka i lodowka (gotujemy sami) oraz nie dalej jak 600m od plaży.

No to leżą co najmniej dwie wiadomości :oczko_usmiech: :mrgreen:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 10.03.2016 09:49

dids76 napisał(a):
Mikromir napisał(a):

No to leżą co najmniej dwie wiadomości :oczko_usmiech: :mrgreen:

Dobrze, że skrzynki są ostatnio dość pojemne... :mrgreen: :wink: Często robisz porządek i usuwasz nieodebrane?... :lol:
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 10.03.2016 12:42

Helo, jakby co mam fajne namiary na apartamenty w Marusici.k Omisza.
Kilka poziomów schodami do plaży- jakieś max 100 metrów.
W tym roku gospodarze kończą basen stawiać- w maju już będzie.
Chętnych posyłam na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 10.03.2016 13:19 przez kemilia, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 133
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone