Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
driver1880
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) driver1880 » 17.01.2016 16:45

Witam
Szukam sprawdzonego apartamentu 2+2 w miejscowościach: Brela, Omiś, Tucepi, Podgora
Najlepiej blisko plaży i w miare spokojnej lokalizacji.
Termin 13-20.08.2016
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav!
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 17.01.2016 17:01

lenka82 napisał(a):Poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 1 dziecka od 9 lub 10 lipca 2016. Rejon Dalmacja południowa. Standard apartamentu i miejscowość nie ma znaczenia; może być Brela, Tucepi, Makarska ( W Baśce już byliśmy)
Byle do morza nie było więcej niż 150 metrów. Macie coś sprawdzonego?
(Szukałam na własną rękę ale ceny powyżej 65 Euro za noc)

Popatrz na Podgorę, w 2012 miałam kilka ofert za 2+1 w lipcu za 45 euro
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 17.01.2016 19:11

piekara114 napisał(a):
lenka82 napisał(a):Poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 1 dziecka od 9 lub 10 lipca 2016. Rejon Dalmacja południowa. Standard apartamentu i miejscowość nie ma znaczenia; może być Brela, Tucepi, Makarska ( W Baśce już byliśmy)

Ale weź pod uwagę, że to było cztery lata temu.
Od tamtej pory ceny niestety wzrosły :(
ewula91
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewula91 » 18.01.2016 22:10

Ja też szukam w Podgorze/ew. Podgora Caklje/ dla 2 osób (małżeństwo) w pierwszej połowie czerwca (6-19.06). Wystarczy nam mały pokój byle jakiś aneks kuchenny był i łazienka. No i może chociaż jakiś tyci tyci skrawek balkonu ;)
I czy ktoś kiedyś trafił w tych okolicach na gospodarzy "oferujących" rowery?
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 18.01.2016 22:12

ewula91 napisał(a):Ja też szukam w Podgorze/ew. Podgora Caklje/ dla 2 osób (małżeństwo) w pierwszej połowie czerwca (6-19.06). Wystarczy nam mały pokój byle jakiś aneks kuchenny był i łazienka. No i może chociaż jakiś tyci tyci skrawek balkonu ;)
I czy ktoś kiedyś trafił w tych okolicach na gospodarzy "oferujących" rowery?

W czerwcu jedź w ciemno i wybieraj na miejscu
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 18.01.2016 22:14

elka21 napisał(a):
piekara114 napisał(a):

Ale weź pod uwagę, że to było cztery lata temu.
Od tamtej pory ceny niestety wzrosły :(

To fakt, ale jak się dobrze poszuka to można znaleźć perełki. W 2014 w Orebicu miałam oferty za 2+1 w cenie 50 eur, a znalazłam kilka za 45 i wybraną przez nas za 36 eur. Trzeba poświecić czasu, najlepsze cenowo są te, które nie są łatwo dostępne w necie.
Konrad2005
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Konrad2005 » 19.01.2016 11:27

Witam. Poszukuje cos dla 4 osób ( 2 sypialnie ) - termin 26.07.2016 - 08.08.2016 ( max 70 euro ), w okolicach Makarskiej ( Promajna, Tucepi, Baska, Brela ). Prosze podeślijcie cos na maila

Czy ktoś wie cos na temat Villa Leone w Baska Voda

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
CROdzinka.pl
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROdzinka.pl » 20.01.2016 22:05

Cześć CROdacy
Potrzebuję informacji na temat VILLI BONACIĆ w Ivan Dolac. Do piątku zobowiązałem się odpowiedzieć właścicielowi czy się decyduję i wysłać zaliczkęn natomiast oprócz zdjęć i paru ogólników nie mam żadnej informacji. Czy ktoś był w tym gościem w Villi Bonacić i może podrzucić kilka uwag? Jedziemy tam w trzy rodziny z dziećmi wychodzi 12 osób rozparcelowane na 3 apartamenty i nie chcę żeby wszyscy na mnie patrzyli pt "coś Ty wynajął".
Z góry Dziękuję za pomoc
tomton
Podróżnik
Re: APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA- MAKARSKA

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomton » 22.01.2016 12:37

Jeśli ktoś szuka sprawdzonych apartamentów w Makarskiej, polecam Villa Franić. Byłem w zeszłym roku w dwie rodziny 2+2 i naprawdę uważam, że za 55 Euro(do 4 lipca 45 E/ doba/ apartament) w sezonie za apartament z dwoma sypialniami kuchnią i jadalnią, w takim mocno obleganym mieście to super cena. W każdym ap i salonie klima, w pełni wyposażone kuchnie, Wi-Fi, duży taras z grillem, parkingi. Właścicielka bardzo miła, po angielsku zawija aż miło, jej tata ma w piwniczce swojskie trunki, które sprzedaje, a wcześniej daje skosztować. Do plaży całkiem blisko, do sklepu 100 metrów. Link mogę wysłać na priv.
tomton
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomton » 22.01.2016 12:45

kobrat napisał(a):ile srednio placicie za duzy apartament 4 osobowy, tz. 2 sypialnie, stolowy i 2 lazienki w sezonie ????

W zeszłym roku płaciłem za taki apartament w samej Makarskiej 55 E po 4 lipca, do 4 lipca 45 E. Dwie sypialnie, kuchnia i salon z jadalnią, Wi-Fi, Klima. Full wypas.
anitka-1984
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) anitka-1984 » 22.01.2016 14:49

Witam,
Poszukuje apartamentu w Baska Voda z dwoma sypialniami, tarasem, kuchnią- dla 4 osób plus dziecko( 4 lata). Najlepiej z widokiem na morze. 31.07- 07.08 lub 07.08- 13.08. Ewentualnie oferty na Rogoznice w tych terminach:) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szalonaona77
Odkrywca
nocleg w okolicach Szybenika lub Omis

Nieprzeczytany postnapisał(a) szalonaona77 » 22.01.2016 17:03

Ponownie piszę po prośbie ;) mam bardzo konkretne zapytanie w sprawie sprawdzonych, czystych noclegów gdzieś w okolicach Szybenika bądź miejscowości Omis. W zeszłym roku byliśmy w Tucepi (dzięki namiarom z forum, za co serdecznie dziękuję:)

Teraz chcielibyśmy trochę bliżej - szukamy app jak najbliżej plaży (fajnie jakby z tarasu było ją widać), żeby sama plaża nie była betonowa, żeby były tam jakieś drzewka dające cień i żeby nie było miliona schodków do niej w doł, a i miasteczko jakieś w miarę spokojne (ale nie odludzie). Fajnie jakby niedaleko były knajpki i sklepy. Jedziemy z dziećmi (3 i 6 lat) wiec atrakcje byłby wskazane;) Sam app żeby był czysty, nowy (nie żadne gierkowe umeblowanie).
Sama wyszukałam miejscowości jak Tribunj, Vodice, Omis, Stanici, Duce - czy znalazłoby się coś tam dla nas?

ps. załączam foto naszej idealnej plaży :)
Załączniki:
SAM_2152 (Medium).JPG
jola_asia
Turysta
Re: nocleg w okolicach Szybenika lub Omis

Nieprzeczytany postnapisał(a) jola_asia » 23.01.2016 12:47

Witam poszukuję apartamentów bądź domków typu holenderski dla 6 osób dorosłych i 2 dzieci(3 i 6 lat) i małego psa.Wymagania to blisko do plaży bo wiadomo jak to z dziećmi. jamrozjola@gmailcom :D
p_armata
Autostopowicz
Re: APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA- MAKARSKA

Nieprzeczytany postnapisał(a) p_armata » 24.01.2016 15:21

tomton napisał(a):Jeśli ktoś szuka sprawdzonych apartamentów w Makarskiej, polecam Villa Franić. Byłem w zeszłym roku w dwie rodziny 2+2 i naprawdę uważam, że za 55 Euro(do 4 lipca 45 E/ doba/ apartament) w sezonie za apartament z dwoma sypialniami kuchnią i jadalnią, w takim mocno obleganym mieście to super cena. W każdym ap i salonie klima, w pełni wyposażone kuchnie, Wi-Fi, duży taras z grillem, parkingi. Właścicielka bardzo miła, po angielsku zawija aż miło, jej tata ma w piwniczce swojskie trunki, które sprzedaje, a wcześniej daje skosztować. Do plaży całkiem blisko, do sklepu 100 metrów. Link mogę wysłać na priv.

Czy mogę prosić o link? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piter10
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter10 » 25.01.2016 19:55

Witam.

Poszukuję apartamentu dla kilku rodzin (ok 15 osób) w miarę blisko plaży z łagodnym zejściem do wody. Byłbym wdzięczny za jakieś sprawdzone namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 131
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone