Witam
Szukam sprawdzonego apartamentu 2+2 w miejscowościach: Brela, Omiś, Tucepi, Podgora
Najlepiej blisko plaży i w miare spokojnej lokalizacji.
Termin 13-20.08.2016
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrav!
lenka82 napisał(a):Poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 1 dziecka od 9 lub 10 lipca 2016. Rejon Dalmacja południowa. Standard apartamentu i miejscowość nie ma znaczenia; może być Brela, Tucepi, Makarska ( W Baśce już byliśmy)
Byle do morza nie było więcej niż 150 metrów. Macie coś sprawdzonego?
(Szukałam na własną rękę ale ceny powyżej 65 Euro za noc)
piekara114 napisał(a):lenka82 napisał(a):Poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 1 dziecka od 9 lub 10 lipca 2016. Rejon Dalmacja południowa. Standard apartamentu i miejscowość nie ma znaczenia; może być Brela, Tucepi, Makarska ( W Baśce już byliśmy)
Popatrz na Podgorę, w 2012 miałam kilka ofert za 2+1 w lipcu za 45 euro
ewula91 napisał(a):Ja też szukam w Podgorze/ew. Podgora Caklje/ dla 2 osób (małżeństwo) w pierwszej połowie czerwca (6-19.06). Wystarczy nam mały pokój byle jakiś aneks kuchenny był i łazienka. No i może chociaż jakiś tyci tyci skrawek balkonu
I czy ktoś kiedyś trafił w tych okolicach na gospodarzy "oferujących" rowery?
elka21 napisał(a):piekara114 napisał(a):lenka82 napisał(a):Poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 1 dziecka od 9 lub 10 lipca 2016. Rejon Dalmacja południowa. Standard apartamentu i miejscowość nie ma znaczenia; może być Brela, Tucepi, Makarska ( W Baśce już byliśmy)
Popatrz na Podgorę, w 2012 miałam kilka ofert za 2+1 w lipcu za 45 euro
Ale weź pod uwagę, że to było cztery lata temu.
Od tamtej pory ceny niestety wzrosły
kobrat napisał(a):ile srednio placicie za duzy apartament 4 osobowy, tz. 2 sypialnie, stolowy i 2 lazienki w sezonie ????
tomton napisał(a):Jeśli ktoś szuka sprawdzonych apartamentów w Makarskiej, polecam Villa Franić. Byłem w zeszłym roku w dwie rodziny 2+2 i naprawdę uważam, że za 55 Euro(do 4 lipca 45 E/ doba/ apartament) w sezonie za apartament z dwoma sypialniami kuchnią i jadalnią, w takim mocno obleganym mieście to super cena. W każdym ap i salonie klima, w pełni wyposażone kuchnie, Wi-Fi, duży taras z grillem, parkingi. Właścicielka bardzo miła, po angielsku zawija aż miło, jej tata ma w piwniczce swojskie trunki, które sprzedaje, a wcześniej daje skosztować. Do plaży całkiem blisko, do sklepu 100 metrów. Link mogę wysłać na priv.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje