wiola2012 napisał(a):Wybieram się w tym roku do Gradac.
Z napisał(a):bernardzik co to znaczy fajna okolica?,przecież każdy ma inne priorytety, a z tym od Zadaru do Dubrownika to już konkretnie pociągnąłeś-350km,weź Ty przejrzyj forum i się określ, bo na talerzu to na pewno nic nie dostaniesz.
anakin napisał(a):Osobiście proponuję zakres poszukiwań (pytań) rozszerzyć mniej więcej od Puli ( to do autorki pytania).
pablos77 napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.
bernadzik napisał(a):Witam chcemy się wybrać ze znajomymi na wakacje do Chorwacji w okresie od 15 lipca na 2 tygodnie. Potrzebujemy dwa apartamenty jeden dla 5 osób, drugi dla 4 , od Zadaru w stronę Dubrownika . Blisko morza i w fajnej okolicy. Jak macie jakieś namiary lub propozycje to proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Aneta
pablos77 napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.
Janusz Bajcer napisał(a):pablos77 napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.
Może to pomoże: >>> noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195.html
Z napisał(a):pablos77 napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.
Z tym może być ciężko,w tym roku dużo przeglądam ogłoszeń i czasami nie bardzo rozumiem o co Chorwatom chodzi gdy dyktują takie ceny,w niektórych miejscowościach które mnie interesowały(nie chodzi mi to o Brelę czy Dubrovnik) za cztery osoby życzą sobie po 100euro, lecz sądzę że jest to spowodowane promocją regionu i masowym napływem stonki .
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje