Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
moniczka40
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniczka40 » 02.01.2016 15:41

w makarskiej polecam willa kristina ,ful wypas
moniczka40
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) moniczka40 » 02.01.2016 15:43

Sama będę wdzięczna za namiary na Primosten przełom lipca i sierpnia 2+2,dziękuję,priv
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wiola2012
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiola2012 » 04.01.2016 15:58

Witam w Nowym Roku
Wybieram się w tym roku do Gradac. Szukam apartamentu z dwoma sypialniami dla 5 osób. Zależy mi na tarasie i ładnym widoczku na morze. Bardzo proszę o meila jeśli ktoś z Szanownych Forumowiczów był i może cos polecić.
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.01.2016 17:08

wiola2012 napisał(a):Wybieram się w tym roku do Gradac.

Zajrzyj do Banku Kwater, tam masz namiar na Brist (obok Gradaca), może spasuje
bernadzik
Autostopowicz
Poszukiwane 2 apartamenty między Zadarem a Dubrownikiem

Nieprzeczytany postnapisał(a) bernadzik » 04.01.2016 19:49

Witam chcemy się wybrać ze znajomymi na wakacje do Chorwacji w okresie od 15 lipca na 2 tygodnie. Potrzebujemy dwa apartamenty jeden dla 5 osób, drugi dla 4 , od Zadaru w stronę Dubrownika . Blisko morza i w fajnej okolicy. Jak macie jakieś namiary lub propozycje to proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Aneta :)
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 04.01.2016 21:57

bernardzik co to znaczy fajna okolica?,przecież każdy ma inne priorytety, a z tym od Zadaru do Dubrownika to już konkretnie pociągnąłeś-350km,weź Ty przejrzyj forum i się określ, bo na talerzu to na pewno nic nie dostaniesz.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 04.01.2016 22:01

Fajna okolica znaczy mniej więcej : dajta co mata, a ja w łaskawości swojej przejrzę.

Osobiście proponuję zakres poszukiwań (pytań) rozszerzyć mniej więcej od Puli ( to do autorki pytania).
Ostatnio edytowano 04.01.2016 22:06 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 04.01.2016 22:05

Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.
bernadzik
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bernadzik » 05.01.2016 06:52

Z napisał(a):bernardzik co to znaczy fajna okolica?,przecież każdy ma inne priorytety, a z tym od Zadaru do Dubrownika to już konkretnie pociągnąłeś-350km,weź Ty przejrzyj forum i się określ, bo na talerzu to na pewno nic nie dostaniesz.

Wiesz pisząc o fajnej okolicy , mam nadzieje na sklepy , knajpki itp. A 350 km to chyba nie jest Bóg wie jaka odległość. Czy w poście napisałam ze proszę o linki z których będę wybierać , a Ty będziesz mi podsyłał ? Chyba nie.
A forum przeglądam i musze Ci powiedzieć , że mało takich nieprzyjemnych osób jak Ty.
Pozdrawiam
anakin napisał(a):Osobiście proponuję zakres poszukiwań (pytań) rozszerzyć mniej więcej od Puli ( to do autorki pytania).

Mimo wszystko nie jadam wszystkiego co mi pod nos podstawią .
Ale dziękuję :)
Ostatnio edytowano 05.01.2016 15:21 przez bernadzik, łącznie edytowano 1 raz
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 05.01.2016 07:43

a niby skąd miałem to wiedzieć? wróżką nie jestem,jeden lubi nurkowanie i bungee a drugi chlanie po knajpach i nocne życie,aaaaa jest jeszcze trzeci,ten lubi zadupia i robinsonady(nie każdy jest taki jak Ty).Ja mogę Ci polecić kwatery u Daria(ma kilka w różnych miejscach),począwszy od Tribunj przez Vodice aż po Srimę,wystarczy że w google wpiszesz Dario Vodice i na YouTube znajdziesz mój dojazd do niego.Ty znasz chociaż cokolwiek z topografii Chorwacji?,350km to jest w cholerę gdy miejscowości są co 5km lub gęściej.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.01.2016 07:47

pablos77 napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.

Może to pomoże: >>> noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195.html
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Poszukiwane 2 apartamenty między Zadarem a Dubrownikiem

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.01.2016 07:55

bernadzik napisał(a):Witam chcemy się wybrać ze znajomymi na wakacje do Chorwacji w okresie od 15 lipca na 2 tygodnie. Potrzebujemy dwa apartamenty jeden dla 5 osób, drugi dla 4 , od Zadaru w stronę Dubrownika . Blisko morza i w fajnej okolicy. Jak macie jakieś namiary lub propozycje to proszę o pomoc.
Z góry dziękuję i pozdrawiam Aneta :)

Witam.
Kopalnie wiedzy :wink:
duża >>> informacje-o-miejscowosciach-z-rejonu-zadar-split-t31698.html
mała >>> indeks-miejscowosci-f32.html
Są jeszcze do poczytania Kluby Miłośników .... :wink: :idea:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 05.01.2016 07:57

pablos77 napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś z forum zrobił ranking cenowy apartamentów w podziale na miesiące i regiony.

Z tym może być ciężko,w tym roku dużo przeglądam ogłoszeń i czasami nie bardzo rozumiem o co Chorwatom chodzi gdy dyktują takie ceny,w niektórych miejscowościach które mnie interesowały(nie chodzi mi to o Brelę czy Dubrovnik) za cztery osoby życzą sobie po 100euro, lecz sądzę że jest to spowodowane promocją regionu i masowym napływem stonki :D .
pablos77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablos77 » 05.01.2016 23:15

Janusz Bajcer napisał(a):

Może to pomoże: >>> noclegi-w-chorwacji-ceny-od-2008-roku-do-dzis-t19195.html

Dzięki Janusz. O to mi właśnie chodziło.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 06.01.2016 07:19

Z napisał(a):

Z tym może być ciężko,w tym roku dużo przeglądam ogłoszeń i czasami nie bardzo rozumiem o co Chorwatom chodzi gdy dyktują takie ceny,w niektórych miejscowościach które mnie interesowały(nie chodzi mi to o Brelę czy Dubrovnik) za cztery osoby życzą sobie po 100euro, lecz sądzę że jest to spowodowane promocją regionu i masowym napływem stonki :D .

Potwierdzam. W ścisłym sezonie w atrakcyjnych miejscowościach Riviery Makarskiej ceny szaleją. Europa wybiera Chorwację ze względu na jej piękno i bezpieczeństwo. Popyt jest bardzo duży, a należy wspomnieć że polskie społeczeństwo nie jest tak zamożne jak te które przyjmują do siebie tzw. uchodżców - w wieku poborowym i związane z tym niebezpieczeństwa:papa: :hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 129
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone