witam,
poszukuję apartamentu dla rodziny 2+2 (12 i 6 lat) w okolicach Zadaru. termin 15-23.08. jadę tam pierwszy raz i liczę na wsparcie forumowiczów.
mariusz
grzesiek-swidnica napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):daria_l napisał(a):Witam
Jeśli ktoś jest aktualnie w Chorwacji i zagląda może na forum... prosiłabym o jakieś namiary na wolne apartamenty.
Witam.
Jak ktoś jest teraz w Chorwacji - to raczej nie sprawdza gdzie są wolne kwatery.
Januszu wyobraź sobie że są takie osoby... Dostałem od kilku namiary.
tomasz.nivek napisał(a):Cześć,
pierwszy post więc warto się przedstawić. Jestem Tomek. Wybieram się z rodziną 5 września (sobota) do Makarskiej. Nie mamy jeszcze żadnego apartamentu. Jedziemy w 5 osób. Potrzebujemy minimum dwóch sypialni. 5 osoba może spać w kuchni czy salonie. Byleby miała jakieś łóżko. Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiś sprawdzonych/polecanych miejsc, ale ciężko ze znalezieniem informacji. Wszędzie piszecie, że możecie podesłać dane na priv. Czy i mnie możecie podesłać trochę nazw/linków na pw? Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Taramut napisał(a):Witam,
Poszukuję całego domu nad samym morzem na wyspach, lub w Dalmacji od Splitu na południe.
Termin: 2016 r , ilość osób 9-10, konieczna plaża odpowiednia dla dzieci
Dla zainteresowanych mogę wysłać namiar na świetną miejscówkę w Zavali na Hvarze
Pozdrawiam
Taramut
ps. dodatkowy e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje