Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mar_g
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar_g » 10.08.2015 16:14

witam,

poszukuję apartamentu dla rodziny 2+2 (12 i 6 lat) w okolicach Zadaru. termin 15-23.08. jadę tam pierwszy raz i liczę na wsparcie forumowiczów.

mariusz
Jacek 206
Cromaniak
Re: Prośba o pomoc w znalezieniu apartamentu - Makarska/okol

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 10.08.2015 17:43

grzesiek-swidnica napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
daria_l napisał(a):Witam :)
Jeśli ktoś jest aktualnie w Chorwacji i zagląda może na forum... prosiłabym o jakieś namiary na wolne apartamenty.

Witam.
Jak ktoś jest teraz w Chorwacji - to raczej nie sprawdza gdzie są wolne kwatery.

Januszu wyobraź sobie że są takie osoby... Dostałem od kilku namiary.

Niestety ja nie :(.
Jak masz wolne namiary to proszę o przesłanie. :)
estre
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) estre » 11.08.2015 05:42

Szukam pokoju dla dwóch osób w pobliżu Makarskiej ale niekoniecznie. Może być mniejsza miejscowość. Byle blisko plaży. Termin to 16-26.08.
Rezerwowany pokój nam się posypał, właścicielka na kilka dni przed wyjazdem podniosła dość znacznie cenę.

Tak naprawdę szukamy na cito, więc może być i Dalmacja i nawet Istria. Byle coś w miarę tanio cenowo i sprawdzone. Mail: estre @ tlen.pl
showtek2
Odkrywca
Promenja lub Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) showtek2 » 11.08.2015 15:18

Ahoj ! :) W tym roku planuje z 2 kolegami jechać właśnie albo do Promenja albo Tucepi. Czy macie możne jakieś niedrogie i sprawdzone miejscówki ? Wystarczy nam tylko by były 3 łóżka, i by było tanio :)
A i dodam ze moze byc tez obok tych miejscowosci jesli by bylo troche taniej :)
Planujemy wyjazd miedzy 22.08 a 5.09 , na 10 dni :)
DAVE2411
Autostopowicz
MAKARSKA

Nieprzeczytany postnapisał(a) DAVE2411 » 14.08.2015 12:15

Witam

Poszukuję noclegu w Makarskiej od 17.08 do 26 .08 , na 7 osób , mozliwe kombinacje pokoi i 2X2 i 1x2+1, lub duży apartament z 3 pokojami lub 1x4 (z dwoma pokojami ) i 2+1. Ma ktoś może jakieś namiary? Ewentualnie proszę o pomoc kogoś kto jest na miejscu , czy ryzykować wyjazd w ciemno?

Pozdrawiam
Joli
Autostopowicz
Nocleg w Chorwacji , pomocy !

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joli » 19.08.2015 14:27

Witam Czy ktoś może polecić jakiś sprawdzony hotel ,apartament w okolicach Splitu bądź Makarskiej? W sumie może być innej miejsce, byle warte i tętniące życiem ;) dzięki za wszelkie info :papa:
MarianGo
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MarianGo » 19.08.2015 16:54

Witam,
Poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i 2 dzieci (11 lat i 5 lat) w terminie od 24.08 na 10-11 dni. Brela, Podgora, Baska Voda, Drasnice, Igrane, ostatecznie jakaś spokojniejsza część Makarskiej. W Tucepi już byłem, więc to też w ostateczności. Bez nadmiernie uciążliwego dojścia do plaży i w przyzwoitej cenie :D .
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 23.08.2015 21:55

Gdyby ktoś przypadkiem szukał jeszcze on-line tanich apartamentów na ten rok, to otrzymałam informację, że w miejscowości Brist koło Gradaca są wolne:
ap. 6+2 od 30.08.2015
studio 2+2b od 06.09.2015
opisane tutaj:
dalmacja-srodkowa-od-primostenu-do-gradaca-t39894.html#p1574666
Adres mailowy gospodarzy na końcu posta z linku.
tomasz.nivek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz.nivek » 25.08.2015 20:41

Cześć,
pierwszy post więc warto się przedstawić. Jestem Tomek. Wybieram się z rodziną 5 września (sobota) do Makarskiej. Nie mamy jeszcze żadnego apartamentu. Jedziemy w 5 osób. Potrzebujemy minimum dwóch sypialni. 5 osoba może spać w kuchni czy salonie. Byleby miała jakieś łóżko. Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiś sprawdzonych/polecanych miejsc, ale ciężko ze znalezieniem informacji. Wszędzie piszecie, że możecie podesłać dane na priv. Czy i mnie możecie podesłać trochę nazw/linków na pw? Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 25.08.2015 20:43

tomasz.nivek napisał(a):Cześć,
pierwszy post więc warto się przedstawić. Jestem Tomek. Wybieram się z rodziną 5 września (sobota) do Makarskiej. Nie mamy jeszcze żadnego apartamentu. Jedziemy w 5 osób. Potrzebujemy minimum dwóch sypialni. 5 osoba może spać w kuchni czy salonie. Byleby miała jakieś łóżko. Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiś sprawdzonych/polecanych miejsc, ale ciężko ze znalezieniem informacji. Wszędzie piszecie, że możecie podesłać dane na priv. Czy i mnie możecie podesłać trochę nazw/linków na pw? Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

nie pisz tego wszędzie
raz wystarczy
misiabela.75
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) misiabela.75 » 11.09.2015 18:20

Witam, poszukuję apartamentu na przyszły rok początek lipca, w rejonie Makarskiej(raczej cicha miejscowość),dla 13 osób. nie mam wielkich wymagań oby było to blisko morza nie dalej jak 500m, z tarasem lub miejscem na grilla,abyśmy się mogli spokojnie pomieścić. Informacje poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dziękuję za wszelkie namiary
Niclaus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niclaus » 13.09.2015 23:34

Hej.
Od środy (14.09) do soboty (19.09) będę w Primosten z dziewczyną, następnie kilka dni sam.
Będę wdzieczny za propozycję fajnych noclegów (fajnych, tj. w jak najbliżej morza i w rozsądnej cenie, również dla 1 osoby - gdyż jak wspomniałem zostaję na kilka dni sam).

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Mikołaj
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2015 09:43

Człowieki :P szukam na przyszły rok sprawdzonego! apartamentu lub domek typu Robinson, może być na totalnym zad.... :mrgreen: byle dom był przy samym morzu, oczywiście widok z tarasu na Jadran, dla rodzinki czteroosobowej na półwyspie Pelješac w Lovište bądź Kučište w sumie... nie ma znaczenia gdzie byle na Pelješacu, ewentualnie coś w okolicach Dubrownika, cena nie gra roli, oczywiście w granicach rozsądku :wink:
dzięki i pozdrawiam :papa:
Taramut
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Taramut » 27.09.2015 13:15

Witam,
Poszukuję całego domu nad samym morzem na wyspach, lub w Dalmacji od Splitu na południe.
Termin: 2016 r , ilość osób 9-10, konieczna plaża odpowiednia dla dzieci :)
Dla zainteresowanych mogę wysłać namiar na świetną miejscówkę w Zavali na Hvarze
Pozdrawiam
Taramut

ps. dodatkowy e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
elka21
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) elka21 » 27.09.2015 17:18

Taramut napisał(a):Witam,
Poszukuję całego domu nad samym morzem na wyspach, lub w Dalmacji od Splitu na południe.
Termin: 2016 r , ilość osób 9-10, konieczna plaża odpowiednia dla dzieci :)
Dla zainteresowanych mogę wysłać namiar na świetną miejscówkę w Zavali na Hvarze
Pozdrawiam
Taramut

ps. dodatkowy e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Poszukujesz na cały rok? :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 127
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone