Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
visjanusz
Autostopowicz
Poszukuję noclegu

Nieprzeczytany postnapisał(a) visjanusz » 21.06.2015 20:35

Witam ,poszukuję noclegu dla 8 osób najlepiej okolice Split -Makarska w terminie 20-30 lipiec .
ngel
Podróżnik
Re: Pomocy!! :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) ngel » 21.06.2015 20:44

fuu napisał(a):Witam, kilkukrotnie już byłem w Chorwacji i wiem że to moje miejsce na ziemi :) Po każdych wakacjach chętnie relacjonuje swój pobyt rodzinie i otóż to w tym roku chciałbym wybrać się wraz z całą rodzinką do CRO. Problem polega na tym iż wysłałem z 300 zapytań do różnych apartamentów w różnych lokalizacjach (wyspa Rab, Brela, Tucepi, Baska Voda, Pisak, Lokva Rogożnica, Mimice, Marusici) ale nic nie znalazlem tzn jest kilka ofert ale albo bardzo drogie albo daleko od plazy itp Po prostu zawsze cos...
Tak czy inaczej rozumiem że ciężko sprostać naszym wymaganiom które i tak z dnia na dzień robią się coraz mniejsze :) Chodzi o to, że chcemy jechać w 7 osób dorosłych + 3 dzieci i chcielibyśmy spać najlepiej w jednym budynku, ale w oddzielnych pokojach na pare no i jeszcze jeden singielek który moglby spac w salonie czy kuchni. Czy znacie jakies apartamenty gdzie moglbym jeszcze popytać? Może takie mniej popularne w internecie bo tam to chyba juz do wszystkich pisałem :) A jak nie to doradzcie latwiej bedzie znaleźć cos bardziej na poludnie Podgora Zivogosce czy raczej polnoc Stanici Borak? Termin to 18-28 SIerpnia czy jakos tak w okolicach tego terminu To może w ciemno jechać? Już teraz to myśle znależć apartament 4+2 a pozostala para + singiel w ciemno szukać coś w niewielkiej odległości od reszty rodziny myślicie ze tak sie da?
Z góry dzięki za zainteresowanie tematem.

Zobacz sobie pansion-vilaana ( na koncu daj com- nie moge umieszczac linkow) jest na Bracu- warunki super i widok z tarasu taki, ze dech zapiera. My tam bylismy w 6 doroslych i 3 dzieci. Gospodarze przemili i mozna unich zamowic dobra kolacje z owocow morza.
ngel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ngel » 21.06.2015 20:50

A ja właśnie postanowiłam anulowac rezerwacje w Grecji i wrócić do ukochanej Cro - w tym roku minie 20 lat od mojej pierwszej tam wizyty ;-)
Zatem bardzo ładnie poproszę o namiary na nocleg na Korculi dla dwóch rodzin (3+4) w osobnych pokojach w drugiej połowie sierpnia. Nasza forumowa Majeczka już mi dała dwa namiary ale na razie nie mam odpowiedzi- przy okazji bardzo Jej dziękuję za poświęcony czas!
Tango
Autostopowicz
Nocleg dla 6 miedzy Splitem a Makarską

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tango » 22.06.2015 16:14

Witam serdecznie poszykuje apartamentu lub podobnego lokum dla 6 osób+3 motocykle w terminie od 13.07 do 19.07 gdyby ktoś znał jakieś dobre miejsce proszę namiary dziękuje i pozdrawiam
tomasz0309
Croentuzjasta
Gdzie i jak szukać noclegu płd Dalmacja, 2+2 os. dorosłe

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz0309 » 23.06.2015 09:31

Heloł :)
Od wczoraj wysłąłem grubo ponad 100 maili ze strony apa***chor***.pl
Szukam w terminie 23 - 30.07. Nie dostałem ani jednej pozytywnej odpowiedzi.
Możecie pomóc i podpowiedzieć gdzie jeszcze można szukać noclegów?
Pamiętam, że w zeszłym roku ktoś z Was podesłał fajna stronkę z kwaterami, ale nie mam już tej wiadomości w skrzynce.
A może jesteście gdzieś na południu i możecie spytać gospodarza czy ma cos wolnego na ten termin ?
Byłbym wdzięczny :)
robbson
Podróżnik
Re: Gdzie i jak szukać noclegu płd Dalmacja, 2+2 os. dorosłe

Nieprzeczytany postnapisał(a) robbson » 23.06.2015 09:47

apartamenty Riwiera Makarska
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
gutek2525
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gutek2525 » 23.06.2015 11:03

Witam serdecznie jestem zainteresowany noclegiem dla 2+2 w dwóch terminach od 08.08.15 do 15.08.15 albo od 15.08.15 do 22.08.15 bardzo proszę o wszelkie informację za wszystkie będę wdzięczny :) no i oczywiście możliwie tanio :) bardzo było by fajnie jak by ktoś coś podrzucił na PW albo adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wojtas_gt
Globtroter
Apartament dla 5 osób na Rivierze Makarskiej itp

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtas_gt » 24.06.2015 10:17

Witam, w Chorwacji byliśmy 3 razy, ostatnio co roku, zawsze w Vodicach. Może nawet i tym razem wybralibyśmy się tam, ale za późno zaczęliśmy szukać i nasze miejsca są pozajmowane, szukamy czegoś dla 5 osób, w tym dziecko 8 letnie, interesują nas apartamenty, ale nie nory jak już wielu wspominało, gdzieś w okolicy plaży tak do 500m, standard 21 wieku czyli raczej w miarę współczesny wystrój, aneks kuchenny, klimatyzacja, 1 lub 2 sypialnie (jak coś ładnego to możemy nawet jedną osobę położyć na naszym dmuchanym materacu), TV Sat i internet, parking na kombi. Cała właściwie Riviera Makarska, ale głównie miejscowości mające trochę drzew na plaży (Tucepi, Brela chyba też itp). Pozdrzućcie jakieś namiary, szukam i szukam i albo już pozajmowane, albo po 120-140Euro, mnie zwyczajnie na to nie stać, szukam czegoś tańszego ale za cenę ewentualnie dłuższego dojścia, a nie standardu robotniczych ogródków działkowych z lat Gierka, bo tego jest niestety pełno.

Wyjazd na 7-10dni. Termin w przedziale 19.07-01.08.2015

Pomóżcie!
skrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 24.06.2015 18:08

Witam, ja z rodziną wybieramy się pierwszy raz do Cro i całymi dniami siezdzę na forum i ciągnę wiedzę ile się da ale mam też problem. Jadę a właściwie jedziemy ze znajomymi do Małej Duby. Sęk w tym że znajomi mają już jakąś rezerwację na miejscu a my tj. 3 dorosłe + sześciolatek nie mamy, wstępnie jedziemy w ciemno. W planie mamy wyjazd 17.07. do Plitwickich i tam nocleg a 19.07 wyjazd do celu. W związku z tym gorrrąca prośba o namiar na jakiś w miarę tani apartament do 50-60 E w Malej Dubie, ewentualnie jakiś dom czy dwa apartamenty dla naszej ekipy tj nas (3+1) oraz znajomych 2+1. W sumie 5 dorosłych i 13 i 6 lat. Znajomi stwierdzili że jak będzie coś taniej to zrezygnują z tamtej kwatery. Prośba o jakieś namiary z ewentualnie jakimś opisem czego się spodziewać. Chciałem dodać że planujemy być do 01.08.2015 roku, jeśli kasy starczy!!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2015 18:14

skrzys napisał(a):Witam, ja z rodziną wybieramy się pierwszy raz do Cro i całymi dniami siezdzę na forum i ciągnę wiedzę ile się da ale mam też problem. Jadę a właściwie jedziemy ze znajomymi do Małej Duby. Sęk w tym że znajomi mają już jakąś rezerwację na miejscu a my tj. 3 dorosłe + sześciolatek nie mamy, wstępnie jedziemy w ciemno. W planie mamy wyjazd 17.07. do Plitwickich i tam nocleg a 19.07 wyjazd do celu. W związku z tym gorrrąca prośba o namiar na jakiś w miarę tani apartament do 50-60 E w Malej Dubie, ewentualnie jakiś dom czy dwa apartamenty dla naszej ekipy tj nas (3+1) oraz znajomych 2+1. W sumie 5 dorosłych i 13 i 6 lat.

Sęk w tym, że Mala Duba jest mała :oczko_usmiech:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
skrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 24.06.2015 20:37

No cóż, może i mała ale trochę domów jest a nie wierzę że nikt tam nie był
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2015 21:14

skrzys napisał(a):No cóż, może i mała ale trochę domów jest a nie wierzę że nikt tam nie był

Pewnie ktoś był :wink: ale nie wierzę czy wie kto tam ma w lipcu wolne apartamenty :idea:
skrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 24.06.2015 21:48

wolne czy zajęte to już ja będę ustalać chodzi mi o jakieś ciekawe namiary, ewentualnie coś w pobliżu Małej Duby
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.06.2015 23:01

skrzys napisał(a):wolne czy zajęte to już ja będę ustalać chodzi mi o jakieś ciekawe namiary, ewentualnie coś w pobliżu Małej Duby

Wpisz w google "apartmani Mala Duba" - może znajdziesz coś wolnego.
kemilia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kemilia » 25.06.2015 09:44

Część
posiadam namiary na extra apartament,tani w Marusici
Między Omisz A Baszka Woda
jeżeli jesteś zainteresowany proszę o maila na
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam
Emilia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 121
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone