Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janusz2405
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz2405 » 14.06.2015 12:30

Zamierzam w lipcu w drodze do Albani i dalej do Grecji, spędzić kilka dni na półwyspie Peljesac . Jeśli ktoś z forumowiczów zechciałby wskazać interesujące kwatery dla 2 osób w spokojnym, atrakcyjnym miejscu, ma moją ogromną wdzięczność. Chętnie skorzystam ze wskazówek dot. ciekawych plaż oraz innych atrakcji. Mój adres e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kusia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kusia » 14.06.2015 17:36

witajcie , szukam namiarow na apartement w poludniowej dalmacji 25.07-08.08
jesli macie cos sprawdzonego , blisko plazy , prosze o linka na pw albo maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
przemo99
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) przemo99 » 15.06.2015 07:09

W tym roku niestety zaniedbaliśmy kwestię wyboru kwatery na te wakacje, teraz jak zaczęliśmy szukać większość jest już niedostępna. W związku z tym prośba, jeżeli macie jakieś namiary lub wiedzę o wolnych apartamentach dajcie cynk zasłużonym cromaniakom :mrgreen:

Rozważamy całą Dalmację ważne aby apart był blisko morza. Termin początek lipca.

Pozdrawiam
Przemek
tomasz m
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz m » 15.06.2015 20:11

Witam,i ja się przyłączam o namiary na apartament 2+1 w Omisić w terminie od 05.07
pozdrawiam
Tomek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2015 14:45

Witajcie,

czy ktoś był może w tym apartamencie w Breli? Jeśli tak to jakie wrażenia?
Niestety nie mogę wkleić linku, ponieważ jestem nowa na forum, chodzi o B&B Riva Brela.

Z góry dziękuję za pomoc
agamro
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) agamro » 16.06.2015 15:30

Witam,

poszukuję apartamentu 2+1 w terminie 1-15.08. To nasz 'pierwszy' raz po 14 latach przerwy. Będę wdzięczna za namiar.
slawek73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek73 » 16.06.2015 17:32

Witajcie

Ze mną jest podobnie jak z wieloma ostatnio "zabłąkanymi" :? , szukam apartamentu dla pary w Dalmacji Płd, najlepiej na płd od Gradac'a, stały ląd lub wyspy jest to bez różnicy.
Szukamy czegoś praktycznie na już , powiedzmy od końca tego tygodnia na co najmniej 7dni, optymalnie było by 10, na dodatek żeby rozśmieszyć część publiki :oops: - perfekcyjna byłaby lokalizacja blisko morza.
Co do naszych możliwości finansowych oczywiście im taniej tym lepiej ale w wypadku fajnej lokalizacji jesteśmy w stanie naciągnąć budżet.
Z góry dziękuję za pomoc i porady, aczkolwiek nie spoczywamy na laurach i szukamy tez sami, kontakt do mnie na priv lub email sławekgli@yahoo.co.uk, ew tel 737488788

Pozdrawiam
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.06.2015 17:52

slawek73 napisał(a):szukam apartamentu dla pary w Dalmacji Płd, najlepiej na płd od Gradac'a, stały ląd lub wyspy jest to bez różnicy.

Do majeczki uderz jeśli myślisz też o Korculi.
slawek73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek73 » 16.06.2015 19:47

Mikromir napisał(a):
slawek73 napisał(a):szukam apartamentu dla pary w Dalmacji Płd, najlepiej na płd od Gradac'a, stały ląd lub wyspy jest to bez różnicy.

Do majeczki uderz jeśli myślisz też o Korculi.

Witaj, Korcula spoko, ja na razie to byłem tylko na Ciovo, dzięki za pomysł i poradę ,napiszę do niej :).

Pozdr
Ambretta
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ambretta » 17.06.2015 10:03

Ja również dołączam się do prośby o podanie jakiegoś namiaru do Breli. Do tej pory był czterokrotnie Rab. Decyzja podjęta w ostatniej chwili i boję się czy coś jeszcze znajdę na 2 tygodnie od 5 sierpnia. Chcemy jechać w 2 rodziny (4 dorosłych i 2 dzieci) i szukamy w Breli lub okolicach 2 osobnych apartamentów (do 50 EURO niedaleko plaży) Może ktoś wesprze?:):):). Jeśli ktos moze pomóc to podaję mail'a : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tomasz0309
Croentuzjasta
22-31 lipiec, 2+2 dorośli, Dalmacja płd/śr.

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz0309 » 18.06.2015 11:40

Poszukuje apartmanu 2+2 osoby dorosłe. Cena ok 60 E
Miejscowość: raczej spokojniejsza
Rejon: Dalmacja południowa/środkowa
Termin: 22-30 lipiec 2015
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sermic1234
Autostopowicz
Cichy, spokojny apartament - poszukiwany...!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) sermic1234 » 18.06.2015 16:53

Witam serdecznie.
Chyba jak wszyscy którzy choć raz byli w Chorwacji, kocham ten kraj. Słońce, morze, góry, piękne widoki, super autostrady i ciepłych, wspaniałych ludzi. Byliśmy już pięć razy w miejscowości Priscapac na wyspie Korcula. Poprostu raj na ziemi. Zapierające dech w piersiach widoki wprost na morze i malutkie wyspy przed nami, jedna droga "na krzyż", spokojny hotelik (bez dyskoteki i dancingu), za to z fantastyczną restauracją na tarasie tuż przy morzu. I ta cudowna pizza na cienkim cieście wprost z pieca, zimne Karlovacko prosto z beczki oraz grilowane mięsa i ryby. ODLOT... (Gdyby ktoś chciał się tam wybrać samochodem, to chętne wytłumaczę całą trasę, łączne z ominięciem super drogiej autostrady przez Słowenię. Bardzo prosta droga i bardzo przyjemna. Można jechać w ciemno i zawsze się jakąś kwaterę znajdzie, tylko niestety nie pojedynczą, bo takich tam nie ma). Mieszkaliśmy w domku z dwoma apartamentami (parter i piętro). Mieliśmy cały dół dla siebie, wielki taras obrośnięty winoroślą i cudowny widok z okna. Niestety nasz właściciel przeszedł na emeryturę i teraz to on zajmuje dół, a piętro jest wynajmowane przez agencję turystyczną. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś zna i mógłby polecić jakieś piękne i spokojne miejsce na morzem, najlepiej domek do wynajęcia. Zależy mi na tym abyśmy byli w domku sami, bez innych gości lub właścicieli. Gdyby ktoś znał takie miejsce i mógł podesłać jakieś informacje, linka do strony, zdjęcia lub telefon do właściciela, to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim wspaniałych i cudownych wakacji w Chorwacji.
Sergiusz
sylwek161178
Turysta
Poszukiwany Apartament Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) sylwek161178 » 20.06.2015 10:18

Witam poszukuję apartamentu dla 3 osób w okolicach Makarskiej od 16,07-25,07.
seven7777777
Turysta
Poszukuję apartamentu 2+1 termin 02.08 - 10.08. 2015 r

Nieprzeczytany postnapisał(a) seven7777777 » 20.06.2015 16:48

Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miałby namiar na sprawdzony apartament na Riwierze Makarskiej dla 2 dorosłych i dziecka 14 lat jeżeli ktoś byłby pomocny byłbym wdzięczny pozdrawiam wszystkich CROMANIAKÓW :-) ---- lub może ktoś chciałby odstąpić w terminie 02.08 - 10.08.2015 r z góry dziękuję za informacje
ewula91
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewula91 » 20.06.2015 18:53

A mnie interesuje Podgora Čaklje czy ktoś był i ma jakieś sprawdzone pokoje? Znalazłam jeden adres w internecie ale zawsze to lepiej poczytać czyjąś opinie. Z góry bardzo dziękuję.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 120
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone