Pomocy!! :)
napisał(a) fuu » 13.06.2015 09:08
Witam, kilkukrotnie już byłem w Chorwacji i wiem że to moje miejsce na ziemi
Po każdych wakacjach chętnie relacjonuje swój pobyt rodzinie i otóż to w tym roku chciałbym wybrać się wraz z całą rodzinką do CRO. Problem polega na tym iż wysłałem z 300 zapytań do różnych apartamentów w różnych lokalizacjach (wyspa Rab, Brela, Tucepi, Baska Voda, Pisak, Lokva Rogożnica, Mimice, Marusici) ale nic nie znalazlem tzn jest kilka ofert ale albo bardzo drogie albo daleko od plazy itp Po prostu zawsze cos...
Tak czy inaczej rozumiem że ciężko sprostać naszym wymaganiom które i tak z dnia na dzień robią się coraz mniejsze
Chodzi o to, że chcemy jechać w 7 osób dorosłych + 3 dzieci i chcielibyśmy spać najlepiej w jednym budynku, ale w oddzielnych pokojach na pare no i jeszcze jeden singielek który moglby spac w salonie czy kuchni. Czy znacie jakies apartamenty gdzie moglbym jeszcze popytać? Może takie mniej popularne w internecie bo tam to chyba juz do wszystkich pisałem
A jak nie to doradzcie latwiej bedzie znaleźć cos bardziej na poludnie Podgora Zivogosce czy raczej polnoc Stanici Borak? Termin to 18-28 SIerpnia czy jakos tak w okolicach tego terminu To może w ciemno jechać? Już teraz to myśle znależć apartament 4+2 a pozostala para + singiel w ciemno szukać coś w niewielkiej odległości od reszty rodziny myślicie ze tak sie da?
Z góry dzięki za zainteresowanie tematem.