Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
iwona26
Autostopowicz
szukam 2 apartamenty dla 2 rodzin, środkowa Dalmacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona26 » 09.06.2015 21:06

Poszukujemy 2 apartamenty dla 2 rodzin 4-osobowych w terminie od 2 sierpnia do 12 sierpnia2015 w rejonie środkowa Dalmacja np. Szybenik, Zadar i okolice.
Pozdrawiam:-)
beti.ka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti.ka » 10.06.2015 20:21

Kochani, proszę Was z całego serca o namiary na apartamenty w Podgorze, 10.08-20.08.2015r. cena do max 80 euro za noc, dla 4 osób, 2 pary. Błagam o informację na priv, pozdrav;))))
chypre
Autostopowicz
szukam kwatery w południowej dalmacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) chypre » 11.06.2015 15:07

Szukam kwatery dla 3 dorosłych osób w południowej dalmacji. Może mógłby ktoś podrzucić jakieś sprawdzone namiary?
Z góry dziękuję :)
Radoslau
Odkrywca
Re: szukam kwatery w południowej dalmacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) Radoslau » 11.06.2015 21:56

chypre napisał(a):Szukam kwatery dla 3 dorosłych osób w południowej dalmacji. Może mógłby ktoś podrzucić jakieś sprawdzone namiary?
Z góry dziękuję :)

W jakim terminie?
chypre
Autostopowicz
Re: szukam kwatery w południowej dalmacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) chypre » 12.06.2015 09:16

Kwatera w terminie 02.sierpień do 13 sierpnia (11 noclegów). Najlepiej apartament: aneks kuchenny połączony z małym salonym, w którym jest rozkładana sofa oraz sypalnia z podwójnym łóżkiem.
fuu
Podróżnik
Pomocy!! :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) fuu » 13.06.2015 09:08

Witam, kilkukrotnie już byłem w Chorwacji i wiem że to moje miejsce na ziemi :) Po każdych wakacjach chętnie relacjonuje swój pobyt rodzinie i otóż to w tym roku chciałbym wybrać się wraz z całą rodzinką do CRO. Problem polega na tym iż wysłałem z 300 zapytań do różnych apartamentów w różnych lokalizacjach (wyspa Rab, Brela, Tucepi, Baska Voda, Pisak, Lokva Rogożnica, Mimice, Marusici) ale nic nie znalazlem tzn jest kilka ofert ale albo bardzo drogie albo daleko od plazy itp Po prostu zawsze cos...
Tak czy inaczej rozumiem że ciężko sprostać naszym wymaganiom które i tak z dnia na dzień robią się coraz mniejsze :) Chodzi o to, że chcemy jechać w 7 osób dorosłych + 3 dzieci i chcielibyśmy spać najlepiej w jednym budynku, ale w oddzielnych pokojach na pare no i jeszcze jeden singielek który moglby spac w salonie czy kuchni. Czy znacie jakies apartamenty gdzie moglbym jeszcze popytać? Może takie mniej popularne w internecie bo tam to chyba juz do wszystkich pisałem :) A jak nie to doradzcie latwiej bedzie znaleźć cos bardziej na poludnie Podgora Zivogosce czy raczej polnoc Stanici Borak? Termin to 18-28 SIerpnia czy jakos tak w okolicach tego terminu To może w ciemno jechać? Już teraz to myśle znależć apartament 4+2 a pozostala para + singiel w ciemno szukać coś w niewielkiej odległości od reszty rodziny myślicie ze tak sie da?
Z góry dzięki za zainteresowanie tematem.
walp
Weteran
Re: Pomocy!! :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.06.2015 09:27

fuu napisał(a): Problem polega na tym iż wysłałem z 300 zapytań do różnych apartamentów w różnych lokalizacjach (wyspa Rab, Brela, Tucepi, Baska Voda, Pisak, Lokva Rogożnica, Mimice, Marusici) ale nic nie znalazlem tzn jest kilka ofert ale albo bardzo drogie albo daleko od plazy itp Po prostu zawsze cos...

Rozumiem problem, bo też czasami trudno mi znaleźć to, co człowiek sobie wymarzy.

Jednak obecna sytuacja, nie jest jeszcze powodem, aby wątek tytułować "Pomocy!!"

Zdarza się, że będący w podróży, rzeczywiście tej pomocy potrzebują. :|

P.S.
Wieczorem podeślę coś na PW :wink:
fuu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fuu » 13.06.2015 11:04

No racja z tym tematem trochę przesadziłem, nie przemyślałem sprawy ;P tak czy owak będę bardzo wdzięczny za każdą rade i propozycję wysłaną na priv :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.06.2015 13:30

fuu napisał(a):No racja z tym tematem trochę przesadziłem, nie przemyślałem sprawy ;P tak czy owak będę bardzo wdzięczny za każdą rade i propozycję wysłaną na priv :)

odstapie-rezerwacje-4-07-18-07-brela-t48155.html
Jest kilka innych podobnych ofert na forum - poszukaj i pytaj czy aktualne.
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 13.06.2015 15:18

:D wolny duży 5 - 6 osobowy apartament na Korculi w terminie 27.06 - 06.07 / 9 dób/, 5 m od morza.
rzelik
Autostopowicz
Apartament dla 2 rodzin 2+2 na 02.08-13.08.2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) rzelik » 13.06.2015 21:17

Witam!
Poszukuje apartamentu/ów lub domu dla 2 rodzin 2+2, w miarę blisko morza, klima i wifi mile widziane :)
Okolice na południe od Splitu... ewentualnie po Zadar jezeli fajna oferta.
Może ktoś w tym terminie chce oddać rezerwację ?
Prosze o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
_macio_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) _macio_ » 13.06.2015 23:40

Witam,

Poszukuję niedrogi nocleg dla rodziny 4 osobowej w terminie 6-20 lipca okolice Rogoźnica Split Sibenik cena do 60 euro za dobę i w miarę blisko morza :)
lasek123
Autostopowicz
Dom/willa dla 9 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) lasek123 » 14.06.2015 09:57

Hej!

Jesteśmy grupą przyjaciół - 9 osób. Poszukujemy do wynajęcia domu/willi dla nas. Nie mamy konkretnego miejsca do którego się chcemy udać - jesteśmy bardzo elastyczni. Interesuje nas srodek lipca na 9 nocy. Czy macie moze jakies swoje propozycje co do domków/willi? Fajnie jakby był blisko plaży i w atrakcyjnym miejscu. Liczę na waszą pomoc i może rzucicie coś od siebie :)?

Bede wdzieczny, gdyz szuakjac na airbnb, rezerwujac na 9 osób jedno miejsce wlascicielka wyskoczyla, ze to tylko za jedna noc + tylko rezerwacja i się troche zrazilem do szukania bez czyjejs pomocy. Serdecznie dziekuje za pomoc :)

Wymagania:

1. 4 sypialnie
2. Blisko do wody (max 1 km)
3. fajnie jakby miejsca parkingowe byly - 2
4. Domek na wylacznosc, bez dodatkowych osob i w fajnym asortymencie
5. Najlepiej zebysmy zmiescili się max 100 zł za noc za osobę :)
Użytkownik usunięty
Re: Dom/willa dla 9 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2015 10:21

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Raczej ten: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
donrogalesko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) donrogalesko » 14.06.2015 10:56

Poszukuje apartamentu dla dwóch osób z aneksem w okolicach Dubrownika 2'ga połowa sierpnia 12nocy
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 119
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone