Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nunu
Plażowicz
Re: kwatera Trogir

Nieprzeczytany postnapisał(a) nunu » 28.04.2015 19:52

dids76 napisał(a):
nunu napisał(a):
dids76 napisał(a):
nunu napisał(a):Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Rodzina napaliła się na Trogir , czy ktoś ma namiary na apartament w przystepnej cenie 2 osoby dorosłe 2 dzieci . Z góry dzięki za informacje moj emeil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Nie szukaj w samym Trogirze a w miejscowościach w okolicy. Np Sevid, Rogoznica czy gdzieś na Ciovo

Dzięki Mariusz za namiar ale nie mają wolnych apartamentów na początku lipca .

Tak też myślałem :?

I niestety ciągle szukam wszędzie mają zajęte na początku lipca , pozdrawiam i jeszcze raz dzięki
lukas774
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas774 » 30.04.2015 06:28

Witam, szukam apartamentów w miejscowościach Tucepi, Promajna, Igrane, Bratus, Krvavica, Zivogosce. Jedziemy w 5 osób dorosłych i dwójka dzieci. Może być jeden większy albo 2 mniejsze.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 30.04.2015 06:33

lukas774 napisał(a):Witam, szukam apartamentów w miejscowościach Tucepi, Promajna, Igrane, Bratus, Krvavica, Zivogosce. Jedziemy w 5 osób dorosłych i dwójka dzieci. Może być jeden większy albo 2 mniejsze.

Jeszcze kawałek za Živogošče:
dalmacja-srodkowa-od-primostenu-do-gradaca-t39894.html#p1574666
MadMax1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MadMax1 » 02.05.2015 21:06

Witam , poszukuje sprawdzonych noclegów (apartamentów) w okolicach OMISIA dla 4 dorosłych osób najlepiej z dwoma sypialniami i podwójnymi łóżkami w spokojniej miejscowości . W terminie od 4.06-12.06 . Im bliżej plaży i super widokami tym lepiej.
Proszę namiary wysyłać na PW lub na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
gagatek13
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) gagatek13 » 02.05.2015 21:53

planujemy w tym roku wyskoczyć do Chorwacji i potrzebujemy pomocy :) Termin to 19 do 28 sierpnia, apartament a najlepiej dwa w jednym budynku na w sumie 10 osób licząc malucha, jeden to 2 dorosłe + 3 dzieci, drugi to 4 dorosłe plus maluch (2 oddzielne sypialnie), miejsce nie jest ustalone, jedyne kryteria to w miarę blisko do plaży w miarę piaszczystej i nie po schodach ze względu na małego uczestnika. Za to dość ważna jest cena, bo najchętniej nie więcej niż 15 euro za os/dzień. Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Marta
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.05.2015 21:57

gagatek13 napisał(a):planujemy w tym roku wyskoczyć do Chorwacji i potrzebujemy pomocy :)

Witam.
Może w Banku Kwater coś odpowiedniego znajdziecie >>> bank-kwater-f39.html
rudjag
Plażowicz
Re: kwatera Trogir

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudjag » 06.05.2015 22:57

nunu napisał(a):
dids76 napisał(a):
nunu napisał(a):
dids76 napisał(a):
nunu napisał(a):Wybieram się pierwszy raz do Chorwacji. Rodzina napaliła się na Trogir , czy ktoś ma namiary na apartament w przystepnej cenie 2 osoby dorosłe 2 dzieci . Z góry dzięki za informacje moj emeil adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Nie szukaj w samym Trogirze a w miejscowościach w okolicy. Np Sevid, Rogoznica czy gdzieś na Ciovo

Dzięki Mariusz za namiar ale nie mają wolnych apartamentów na początku lipca .

Tak też myślałem :?

I niestety ciągle szukam wszędzie mają zajęte na początku lipca , pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

Polecam willę Cukrovic na Ciovo. Byłam tam 2 lata temu. Piękne widoki z tarasu. Było niedrogo.
rudjag
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rudjag » 06.05.2015 23:03

Poszukuję taniego apartamentu blisko morza w okolicach Dubrownika( Slano ,Orebić lub coś innego)2 osoby dorosłe + 1 nastolatek. Najwcześniej od 5 lipca, na 10 dni, najdalej 8 na 10 dni. kontakt priv. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Kazikbol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kazikbol » 08.05.2015 09:24

Witam forumowiczów

Cro po raz 5 i znowu dylemat. Byłem w Rogoznicy, na VIR, na Brać, Pula.
Wyjazd od 15.08.2015 na 10-14 dni.
Skład - My czyli rodzice, dwoje dzieci ( 3,5 i 9 lat ) i chyba ukochana teściowa :)

Wytyczne - cicho i spokojnie, najlepiej nie w środku miasta, nie milion schodów do plaży ( szczególnie tych w górę), bo ich jest zawsze więcej :), blisko plaża ( oby z małą ilością ludzików - przesadzam ? ), nie wycięta w skałach ( 3,5 roku córka).

Budżet 50-80 euro doba, no chyba że jakiś wypas to przymknę oko.

Z góry dzięki za pomoc.

Zapomniałem dodać - Musi być internet - Takie mamy czasy :(
mikrus100
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mikrus100 » 12.05.2015 07:55

Witam, mam wrażenie że w tym roku do Chorwacji jedzą wszyscy plażowicze z Europy. Jedziemy do Dalmacji 1.08-15.08 lecz niestety nie mamy jeszcze kwater. Po rozesłaniu około 100 e-maili do róznych apartamentów w różnych częściach Dalmacji pozostały tylko te najdroższe, np. Tucepi 4 osobowy apartament 185 E (fakt :blisko centrum ale cena powala !!!), wszystko jest zajęte. Jedzie nas spora grupka ludzi, 3 rodziny 2+2. Może ktoś z szanownych forumowiczów ma jakiś namiar na sensowne kwatery w środkowej bądź południowej części Dalmacji, będę wdzięczny o kontakt na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Asiar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Asiar » 12.05.2015 08:49

mikrus100, odbierz pocztę
_jacek_
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) _jacek_ » 13.05.2015 08:25

Drodzy cromaniacy macie jakiś sprawdzony namiar na apartament dla 7 osób (4 dorosłych + 3 dzieci - 15,7 i 3 lata) w terminie 21.07 - 31.07.
Zależy mi na nie dużej odległości od plaży i raczej na stałym lądzie.

pozdrawiam

Jacek
Michalsoki
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michalsoki » 13.05.2015 09:13

Witam mam zamiar z rodziną 2 + 2 wybrać się 07.07.15r. do Chorwacji. Ma może ktoś namiary na tani apartament na wyspie chiovo lub w pobliżu trogiru, z bliskimi i łatwym dostępem do plaży.
Kazikbol
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kazikbol » 14.05.2015 08:50

Kazikbol napisał(a):Witam forumowiczów

Cro po raz 5 i znowu dylemat. Byłem w Rogoznicy, na VIR, na Brać, Pula.
Wyjazd od 15.08.2015 na 10-14 dni.
Skład - My czyli rodzice, dwoje dzieci ( 3,5 i 9 lat ) i chyba ukochana teściowa :)

Wytyczne - cicho i spokojnie, najlepiej nie w środku miasta, nie milion schodów do plaży ( szczególnie tych w górę), bo ich jest zawsze więcej :), blisko plaża ( oby z małą ilością ludzików - przesadzam ? ), nie wycięta w skałach ( 3,5 roku córka).

Budżet 50-80 euro doba, no chyba że jakiś wypas to przymknę oko.

Z góry dzięki za pomoc.

Zapomniałem dodać - Musi być internet - Takie mamy czasy :(

Pomawiam - pomóżcie CRO NAUCI :)
agablau
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) agablau » 14.05.2015 09:55

Hej! Gdyby ktoś potrzebował noclegu w okolicach Zadaru, w terminie 23.06 - 28.06 mogę polecić pokoje w pensjonacie Galeb*** w Drage. Oferta 5 noclegów + 5xśniadania i obiadokolacje za 550 zł
Więcej informacji mogę udzielić w prywatnej wiadomości :)

Pozdrawiam serdecznie
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 117
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone