Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maartynaa
Autostopowicz
dom dla 6 osób w Dalmacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) maartynaa » 01.03.2015 12:52

Szukamy domu dla 6 osób, konieczne 3 sypialnie, niedaleko morza, w Dalmacji (nie dalej na południe niż Trogir, bo planujemy wycieczki do Jezior Plitwickich i na Krk). Będziemy wdzięczni za jakieś linki. Pozdrawiam :D
zapparena
Podróżnik
Tanie kwatery na półwyspie Peljesac

Nieprzeczytany postnapisał(a) zapparena » 01.03.2015 21:27

Cześć
Czy może ktoś polecić fajną budżetową kwaterę dla 2 rodzin 4-ro osobowych na półwyspie lub w pobliżu?
z góry dziękuję!
pyton
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pyton » 01.03.2015 23:50

Trzy lata temu Orebic. 33 euro we wrześniu w ciemno dwie osoby w apartamencie czteroosobowym. W budynku są cztery takie kwatery + dwie dwuosobowe. Są wady i zalety. My byliśmy zadowoleni. Więcej na mejla, bo tutaj "reklama" jest zakazana. Udanych wakacji.
piter482
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piter482 » 03.03.2015 21:55

Witam

Poszukuję wolnych apartamentów w Supetar w terminie 24-07 do 31-07-2015 dla 3 dorosłych i 3 dzieci (konieczne 2 sypialnie i nie dalej jak 200m od plaży) proszę o namiary na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Początkujący turist
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Początkujący turist » 04.03.2015 09:28

Witam, ja również szukam jak inni namiaru na fajne sprawdzone apartamenty, kwatery. Planuję wyjechać ze znajomymi 2 x 2+2. Nie ukrywam, że ważna jest odległość od plaży z uwagi na dzieci i oczywiście cena. Planujemy wyjazd na koniec czerwca lub początek lipca. Z góry dziękuję za odp i namiary. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lukasus9
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasus9 » 04.03.2015 09:58

Witam.
Poszukuję, jak na razie bez powodzenia :-( apartamentu w rejonie Rivery Makarskiej dla dwóch rodzin 2+2 termin to przełom czerwca i lipca . Jeżeli szanowni cromaniacy posiadacie sprawdzone oferty proszę o małą pomoc :-) na e-maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dziękuję.
agata.c
Autostopowicz
3 rodziny 6 dorosłych + 6 dzieci apart lub dom

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata.c » 05.03.2015 17:56

Witam wszystkich,

Pewnie już ten temat był przerabiany ale od 3 dni przeszukuje googole i nadal nic
Szukam apartamentów lub domku dla 3 rodzin
2+1
2+3
2 +1

Najlepiej jakaś opcja ze wspólna dużą kuchnią i/lub tarasem + miejsce na grilla
Rejon od Splitu w dół ,aż po Dubrovnik
Do plaży max 100 m
Nie wyspy
19.07 - 26.07

Wysłałam już kilka zapytań z linków na forum ale nie ma nigdzie miejsc...tylko nie piszcie że już nic nie znajdę bo będę płakała:)
Pomóżcie bo tracę nadzieje:(
KAZAH
Plażowicz
split lub od baskiej vody do podgory nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAZAH » 13.03.2015 17:36

Hej Prosze o jakis kontakt do w miare taniego lokum najlepiej dla 2 osob z kuchnia i lazienka na pierwsze dwa tyg wrzesnia;)

Lokalizacja tak jak w temacie poprostu nie jestesmy zdecydowani gdzie bedzie najlepsze miejsce dla pary 23 latkow oczywiscie kluby duzo atrakcji i fajne widoczki:)

Pozdrawiam;)
night
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) night » 13.03.2015 21:16

Witam i ja się dołączę do poszukujących noclegu na riwierze makarskiej (Brela,Baśka Voda i Tucepi) od 4.07-11.07 dla 2+1 i 2 może być jedno lokum (luby chyba wytrzyma z teściową :P ) Będę wdzięczna za każdy namiar.
Pozdrawiam :) mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 14.03.2015 06:33

Dzień dobry. Wybieram się do Chorwacji po raz pierwszy. Wiele informacji turystycznych dowiedziałem się od znajomych spędzających tam urlop. Potwierdzili, że jak urlop to tylko w Dalmacji. mając te wskazówki przed oczami prosiłbym osoby uczynne na forum o tzw. namiar na sprawdzoną kwaterę dla 4 dorosłych osób właśnie w tym rejonie. Jeżeli komuś to ujmy nie przyniesie, a chce pomóc pierwszakowi to bardzo proszę. Zdjęcia mile widziane. Co do trasy podróży znajomi powiedzieli, że najlepiej ale i najdrożej jechać przez Austrię. Pozdrawiam.
mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.03.2015 16:04

Ural napisał(a):Dzień dobry. Wybieram się do Chorwacji po raz pierwszy. Wiele informacji turystycznych dowiedziałem się od znajomych spędzających tam urlop. Potwierdzili, że jak urlop to tylko w Dalmacji. mając te wskazówki przed oczami prosiłbym osoby uczynne na forum o tzw. namiar na sprawdzoną kwaterę dla 4 dorosłych osób właśnie w tym rejonie. Jeżeli komuś to ujmy nie przyniesie, a chce pomóc pierwszakowi to bardzo proszę. Zdjęcia mile widziane. Co do trasy podróży znajomi powiedzieli, że najlepiej ale i najdrożej jechać przez Austrię. Pozdrawiam.
mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W Dalmacji jest wiele miejscowości, więc spróbuj skonkretyzować co was interesuje :wink:
Wszystko o trasach, kosztach i czasie dojazdu znajdziesz tutaj samochodem-trasy-noclegi-przepisy-uwagi-f4.html :oczko_usmiech: :mrgreen:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 14.03.2015 16:12

Interesuje mnie rejon od Makarskiej do Dubrownika w terminie koniec czerwca początek lipca. Kwatera naturalnie z widokiem na morze i średniej wielkości miejscowość aby było gdzie pospacerować, dobrze zjeść no i wypić :wink:

Zainteresowany jestem również Czarnogórą.
zrafal
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zrafal » 15.03.2015 12:35

Witam

Szukam 2 apartamentów dla dwóch rodzin 4 + 5 w jednym domu.
Musi być b. blisko do morza (najchętniej własne/prywatna plaża).
Planowany wyjazd Lipiec.
Proszę o polecenie fajnego miejsca zrafal()gmail.com
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 15.03.2015 15:57

...fajnego miejsca - JUZ WSZYSTKO PRAWIE ZAREZERWOWANE!!!
boksyt
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) boksyt » 17.03.2015 08:25

Witam. Poszukuję apartamentu dla trzech rodzin 2+1 każda lub trzech oddzielnych apartamentów, lub domek w Primosten. Termin 11.07.2015r. - 18.07.2015r. Pozdrawiam.
Proszę o kontakt na e-maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 113
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone