Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mihovvil
Podróżnik
Region Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mihovvil » 06.02.2015 13:37

Witam,
Jestem nowym użytkownikiem tego portalu. Do Chorwacji jeżdżę już od bardzo dawna, ale problem teraz mam taki, że chcę jechać w tym roku w region miejscowości Makarska, ale nie do samego miasta, tylko tak, aby móc zrobić sobie spacer do miasta w godzinach wieczornych. Bardzo bym prosił o podanie linków, adresów apartamentów, które są w bliskich odległościach do miejscowości Makarska.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.02.2015 17:24

Janusz Bajcer napisał(a):W lipcu i sierpniu apartamenty w Breli w dobrej lokalizacji osobo-doba 25 euro (może taniej gdzieś pod Biokovo)

Zgadza się. Pisałem wcześniej, że szukałem w Breli apartamentu na lipiec dla 7 osób i nigdzie nie było taniej niż 140 euro za dobę (mowa o apartamentach z wygodami typu klima, kuchnia, taras oraz blisko morza). W końcu zmieniłem miejscówkę i zarezerwowałem w Tucepi w pierwszej linii brzegowej za 110 euro/doba. Inna sprawa, że szukałem w styczniu i już +- połowa apartamentów była zarezerwowana (a wysłałem zapytania do kilkudziesięciu) lub ceny były odrzucające (ponad 150 euro za 7 osób na dobę). Przypuszczam, że jeśli w tych najbardziej rozreklamowanych miejscowościach nie zaklepie się miejsca najpóźniej w lutym/marcu, to potem już chyba lepiej jechać w ciemno.
asior_155
Autostopowicz
Omiś/Podstrana

Nieprzeczytany postnapisał(a) asior_155 » 09.02.2015 19:37

Witam! Chciałbym jechać z rodziną 4 dorosłe osoby na wakacje do Chorwacji! Kiedyś wędrowałem na kempingi, teraz chciałbym pojechać na apartament/pensjonat. Proszę o jakieś fajne i godne miejsca i propozycje, ponieważ cięzko jest coś znaleźć na necie. Interesuje mnie Omiś! Z góry dziękuję!
csw1
Podróżnik
Poszukiwany obiekt dla dwóch rodzin

Nieprzeczytany postnapisał(a) csw1 » 10.02.2015 16:37

Gorąca prośba o pomoc w znalezieniu apartamentu dla dwóch rodzin w sierpniu na rivierze lub w Splicie.
Sklad osobowy łącznie 9 osób W tym 5 dzieci max 8 lat.
Pierwszy raz zabieram znajomych którzy mają mocno ograniczony budżet.

Prośba o sprawdzone namiary na @ adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziekuje za pomoc.
sonia_a
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sonia_a » 11.02.2015 11:48

Witam,
Poszukuję 2 apartamentów 2+3 i 2+2 na lipiec w Południowej Dalmacji, z placem zabaw i z ogrodem.
Czy ktoś zna takie miejsca, będę wdzięczna za kontakt.
patroll23
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) patroll23 » 12.02.2015 23:14

Witam wszystkich,
wybieramy się ze znajomymi na wakacje w terminie 12-24.07.15
Poszukujemy domu lub trzech apartamentów dla 11 osób (rodzina 2+2, 2+2, 2+1) najlepiej w miejscowości Igrane lub okolicach, im bliżej morza tym lepiej i koniecznie z tarasem na wspólne biesiadowanie :)

z góry wielkie dzięki :)
prosze o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
Patroll
wibra
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wibra » 13.02.2015 11:45

Witam!
I ja sie dołaczam.Zielonitki na forum,1 raz w Chorwacji.Poleccie region dla rodziny 2+2 z plazą piaszczystą,widokiem na morze i dobra ceną.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marynarecka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marynarecka » 15.02.2015 18:48

Poszukuję dwóch sąsiadujących apartamentów 2+2 pomiędzy Makarską a Dubrownikiem.
Dzieciaki błagają o dostęp do milutkiego ryneczku bądź starówki. Rodzice niekoniecznie chcą w centrum miasta.
W zeszłym roku pięknie sprawdził nam się Trogir. W tym roku chcemy zwiedzić kolejną część Chro.

Poproszę o sprawdzone namiary na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Gniew
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gniew » 16.02.2015 11:56

Witam wszystkich!
Poszukuję domu wakacyjnego dla 4 małżeństw z 10 dzieciakami.
Kierunek obojętny. Byle by była w miarę fajna plaża dla dzieci i dom może nie dalej, jak 2 km. od morza.

Bardzo prosiłbym o pomoc.

Z góry dzięki. Obiecuję relację jak przyjadę.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 17.02.2015 08:43

Mogę polecić fajny apartamencik w Makarskiej na ul. Maslinarskiej.
Gospodarz ma apartament duży dla 2 rodzin 2+1 i 2+2 plus mały app. 2+1

zainteresowanych proszę o kontakt na priv
michalz1986
Autostopowicz
Domek lub apartament dla 8-10 osób

Nieprzeczytany postnapisał(a) michalz1986 » 18.02.2015 20:52

Witam wybieram się ze znajomymi do Chorwacji okolice Trogiru, Splitu lub Omis i szukamy domku lub apartamentu dla 8-10 osób dorosłych. Termin to od 15 lipca 2015 do 29 lipca. Ma ktoś może namiar na coś ciekawego. Z góry dziękuje i pozdrawiam
raksa2
Plażowicz
Polecane apartamenty - pomóżcie

Nieprzeczytany postnapisał(a) raksa2 » 18.02.2015 22:01

Witam
Byliśmy już dwa razy w Chorwacji, rejony rogozenica, slatine i makarska.
Najbardziej wpadły nam w oko rejony od Omiś w kierunku Makarskiej.
Przeszukując internet w celu znalezienia noclegu, nic mnie nie zaciekawia a jak już coś pasuje cena jest zawrotna. Może macie jakieś sprawdzone namiary na fajne apartamenty dla rodziny 4 osobowej. Fajnie by było aby było nie daleko do plaży. Z góry dziękuję za namiary.
grzesiek-swidnica
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzesiek-swidnica » 19.02.2015 15:09

Cześć :)
Na początku września wybieramy się do Breli , dwie rodzinki z dwójką dzieci , macie może jakieś namiary na kwaterki ? Może ktoś był w ciemno w tym terminie ?
simon_pol
Plażowicz
Może ktoś polecić?

Nieprzeczytany postnapisał(a) simon_pol » 20.02.2015 08:20

Witam
Planuję wyjazd do Riviery Makarskiej. Może ktoś polecić jakieś sprawdzone apartamenty dla 2 rodzin 4-osobowych? Zależy mi na w miarę spokojnej okolicy, ale bez przesady (lubię pójść sobie do knajpki na rybkę lub winko).
arek71
Croentuzjasta
Re: Może ktoś polecić?

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 20.02.2015 12:23

simon_pol napisał(a):Witam
Planuję wyjazd do Riviery Makarskiej. Może ktoś polecić jakieś sprawdzone apartamenty dla 2 rodzin 4-osobowych? Zależy mi na w miarę spokojnej okolicy, ale bez przesady (lubię pójść sobie do knajpki na rybkę lub winko).

Jeśli pasuje ci Promajna 7km. od Makarskiej i 3 od Baska Voda to pisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 111
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone