Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.01.2015 12:50

W lipcu i sierpniu apartamenty w Breli w dobrej lokalizacji osobo-doba 25 euro (może taniej gdzieś pod Biokovo)
Witekk
Autostopowicz
APARTAMENTY GODNE POLECENIA W MAKARSKIEJ

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witekk » 26.01.2015 22:25

Witam, potrzebowałbym sprawdzone namiary na fajny nocleg w Makarskiej (blisko plaży u fajnych ludzi).
Chodzi mi o apartamenty:
2+1
2+2
2+2
najlepiej by było gdybyśmy wszyscy mieszkali obok siebie, żebyśmy mieli fajne widoki z tarasów/balkonów. Zaznaczam, że jedziemy z dziećmi w wieku 3-12 :D
Będę wdzięczny za przydatne info.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dw77
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) dw77 » 01.02.2015 21:17

Cześć,
szukam apartamentów w Dalmacji Południowej (nie Makarska). Dwie rodziny 2+2 i 2+3.
Lokalizacja blisko plaży. Dobry standard :)
Czas od 4.07 - około 12- 14 dni.
Proszę o podesłanie propozycji
pozdrawiam
dw
Magda76
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda76 » 01.02.2015 21:53

kobrat napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
kobrat napisał(a):mysmy byli tu he he jak wejdziesz tam w 3 minuty z dzieciakami i wszystkimi tobolami to jestes mistrzem!!!

Trzeba było niżej szukać :idea: - a nie pod Biokovo :oczko_usmiech:

he he odnioslem sie tylko do google , ze niby 3 minuty !!! bo kolega wyzej napisal ze sciemniam , i ze niby w 1 min z Frankopanskiej 89 do plazy - ja bylem wlasnie tez na tych schodach - no moze nie jest ich dokladnie 500 , ale masakrycznie duzo

W zeszłym roku przebywaliśmy w apartamentach na Frankopanskiej 91. Tymi schodami codziennie chodziliśmy na plaże i jest ich 150 - nasz 5-latni synek bez problemu je pokonywał :)
natalija
Autostopowicz
dom 14 osób BASKA VODA BRELA PROMAJNA

Nieprzeczytany postnapisał(a) natalija » 02.02.2015 08:22

Witam,
chcemy się wybrać w tym roku większą grupą do Chorwacji - riwiera makarska. Będzie nas 12 osób dorosłych, 2 starszych dzieci i 4 maluszki (ich nie wliczam do ilości łózek ponieważ będą mieli łóżeczka turystyczne). Na początku chcieliśmy jechać w ciemno ale grupa chętnych do wyjazdu zaczęła nam się tak rozrastać, że jednak wolimy zrobić rezerwację.
Bardzo proszę o namiary na domy, apartamenty, może to być kilka apartamentów w jednym domu, jeden duży dom, cokolwiek, byle nie za daleko od morza, sklepów i knajpek, za rozsądną cenę ;) Zależy mi żeby pojechać do miejscowości Baska Voda, Brela, Promajna lub coś w okolicy.

Termin - druga połowa sierpnia, na 7 nocy

Z góry dziękuję za pomoc :) Pozdrawiam!!
Barylka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Barylka » 02.02.2015 18:42

Witam doświadczonych cromaniaków. To mój pierwszy wpis i nie wiem czy dobrze trafiłem. poszukuję apartamentu z 3 sypialniami + 2 łazienki w miejscowości PROMAJNA lub PAKOSTANE w odleglości około 200 metrów od morza. Ewentualnie wyspa Ciovo. Wazne żeby była możliwość grillowania. moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Dziękuje. Mam namiary w miejscowości Pag i Sukosan gdzie byłem :smo:
mirc23
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirc23 » 03.02.2015 17:58

Witam poszukuje apartamentu dla 3+1 (syn 2 lata) w terminie25.07- 09.08. Ważne aby syn miał gdzie pobiegać jak i dotarcie nad morze nie było przesadnie trudne.
kontakt do mnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Za wszelką pomoc dziekuje
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 04.02.2015 11:28

A ja tak żartobliwie:
Uwaga !!! Uwaga!!!
WANTED
Rysopis:
- apartament dla 4 dorosłych + 1 dziecie (9 m-cy),
- w terminie wrzesień 2015 (min. 7 - max 12 dni),
miejsce:
- Tucepi, Baśka Voda, Chorwacja
znaki szczególne:
- balcon, sea view i AC :)
Ksywka:
- apartmani, apartman,

Poszukiwany w celu spędzenia miłych wakacji w Cro, wszelkie informację o wyżej wymienionym należy kierować na adres:
Ostatnio edytowano 09.02.2015 14:35 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz
pibor
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pibor » 04.02.2015 22:29

Witam serdecznie, szukam apartamentu w Dalmacji Południowej w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Przy plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.02.2015 22:54

8O :o 8O
Ojaniemoge...
Proszę forumowiczów (a zwłaszcza moderatorów :wink: ) o darowanie mi tego OTa - to ze zdumienia. 8O
Wiedziałam, że istnieli w historii ludzie z darem bilokacji, ale żeby aż tak :!: 8O :o
Toż to nie do pojęcia jest... :roll:
Cuda, panie, cudeńka...

pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentu w Dalmacji Południowej w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Przy plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.

pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentu w Vodicach lub okolicy w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Blisko plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.

pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentu w Rogoznicy lub okolicach w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Przy plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.

pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentów w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Najlepiej w środkowej Dalmacji (blisko plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi). Bardzo proszę o jakieś namiary.
numenius
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) numenius » 04.02.2015 23:12

Czemu się dziwisz Mikromir, ten (ta) Pibor ma ekipę (rodzinę) 28-osobową i nie chcą wszyscy mieszkać w jednej miejscowości. W ten sposób obstawią cztery lokalizacje i w kolejnych 3-ech latach będą rotować po sprawdzonych miejscach.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.02.2015 23:16

numenius napisał(a):Czemu się dziwisz Mikromir, ten (ta) Pibor ma ekipę (rodzinę) 28-osobową i nie chcą wszyscy mieszkać w jednej miejscowości. W ten sposób obstawią cztery lokalizacje i w kolejnych 3-ech latach będą rotować po sprawdzonych miejscach.

Uff, to mnie uspokoiłeś... A ja naiwna już myślałam, że jakieś nadnaturalne moce za tym stoją... :roll:
Ale jak tak to spoko - ślijcie mu/jej namiary, na pewno wszystkie wykorzysta i to nie raz. :)
maryjusz71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) maryjusz71 » 05.02.2015 12:33

Ludkowie Mili czy był ktoś może w apartamencie MARTINA w Brist. Szukam jakichkolwiek opinii.
mirc23
Turysta
Apartament 3+1 południe chorwacji

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirc23 » 05.02.2015 22:12

Witam poszukuje ciekawego apartamentu dla 3+1 ( syn 2 lata) w terminie 25.07-09.08. 2015.
Jakiejś specjalnie wybranej miejscowości nie mamy, ale bardziej zależy mi na fajnym apartamencie niż bliskości morza.

Wszelkie informacje o apartamentach proszę przesyłać na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozrawiam Marcin
monavi
Plażowicz
Primosten oraz brela lub podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) monavi » 05.02.2015 23:18

Witam.
Wybieramy sie z dziecmi (5 i 8 lat) w lipcu do Chorwacji.
Chcieliśmy pobyt podzielic na Primosten i tam pozwiedzac dookola co sie da, i potem przeniesc sie na Riviere do Breli lub Podgory (jak myslicie czy taka opcja to dobry pomysl?? jedziemy pierwszy raz) Szukam sprawdzonych apartamentów w miare blisko plazy. Bardzo prosze o jakies namiary, linki. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 110
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone