kobrat napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):kobrat napisał(a):mysmy byli tu he he jak wejdziesz tam w 3 minuty z dzieciakami i wszystkimi tobolami to jestes mistrzem!!!
Trzeba było niżej szukać - a nie pod Biokovo
he he odnioslem sie tylko do google , ze niby 3 minuty !!! bo kolega wyzej napisal ze sciemniam , i ze niby w 1 min z Frankopanskiej 89 do plazy - ja bylem wlasnie tez na tych schodach - no moze nie jest ich dokladnie 500 , ale masakrycznie duzo
pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentu w Dalmacji Południowej w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Przy plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentu w Vodicach lub okolicy w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Blisko plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.
pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentu w Rogoznicy lub okolicach w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Przy plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi. Bardzo proszę o jakieś namiary.
pibor napisał(a):Witam serdecznie, szukam apartamentów w terminie 1-15 sierpnia dla 7 osób, 4 dorosłych i 3 dzieci w wieku 6,6,10 lat. Najlepiej w środkowej Dalmacji (blisko plaży, klimatyzacja, mile widziane wifi). Bardzo proszę o jakieś namiary.
numenius napisał(a):Czemu się dziwisz Mikromir, ten (ta) Pibor ma ekipę (rodzinę) 28-osobową i nie chcą wszyscy mieszkać w jednej miejscowości. W ten sposób obstawią cztery lokalizacje i w kolejnych 3-ech latach będą rotować po sprawdzonych miejscach.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje