Od Trogiru po Gradac...
napisał(a) macias_14 » 17.01.2015 23:23
Wstrzymywałem się długo z zakładaniem nowego tematu, lecz dziesiątki maili z odpowiedzią "miejsca brak" zrobiły swoje.
Poszukuję noclegów dla trzech rodzin (2+1, 2+3, 2+3) bez sprecyzowanej lokalizacji, lecz w jakimś ładnym, spokojnym miejscu, z dobrą plażą, niekoniecznie na totalnym odludziu, taras, jakaś kuchnia ( kuchnie). Fajnie, jakby było gdzie czasem wieczorem pospacerować, promenada itp. oraz mile widziany duży taras do wspólnych wieczornych pogawędek
Termin
Bardzo proszę o namiary. Skupiłem się w poszukiwaniach na Breli (szczególnie przypadła mi do gustu Jakiruśa, lecz z taką grupą jest ciężko), więc jak napisałem lokalizacja schodzi na drugi plan
Wyspy jak najbardziej do rozważenia. Termin również elastyczny od poczatku lipca do 15 sierpnia na dwa tygodnie.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!
ps. Posiadam namiar na nocleg w Podacy w mocno atrakcyjnej cenie, lecz przy Jadrance, co nam osobiście, pomimo dużych obaw wcale nie przeszkadzało. Namiar równiez w Slunj, oraz w okolicach Brna, co okazało się hitem zeszłorocznych wakacji.