Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lechocz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lechocz » 13.01.2015 22:09

pawelli napisał(a):Witam,
Poszukuje kwater dla 2 rodzin : 2+1 , 2+1 (dzieci mogą spać na dostawkach). Prośba o podzielenie się sprawdzonymi namiarami.
Rozważam: Brelę, Baska Voda, Tucepi, Podgora

Oczywiście w rozsądnej cenie.

proszę o wiadomości na priv

Wszystko fajnie.

Tylko, że ........ ceny bywają rozsądne. I owszem. Lecz zależy dużo od: terminu, lokalizacji, wyposażenia, które to warunki najlepiej bliżej sprecyzować. :papa:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 14.01.2015 07:48

lechocz napisał(a):
Poszukuje kwater dla 2 rodzin : 2+1 , 2+1 (dzieci mogą spać na dostawkach). Prośba o podzielenie się sprawdzonymi namiarami.

Wszystko fajnie.

Tylko, że ........ ceny bywają rozsądne. I owszem. Lecz zależy dużo od: terminu, lokalizacji, wyposażenia, które to warunki najlepiej bliżej sprecyzować. :papa:

I dla każdego rozsądna cena może znaczyć coś innego :oczko_usmiech: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2015 00:22

Witam
Szukam apartamentu w okolicach Makarskiej dla 7 osób (2 rodziny - 4 dorosłych i 3 dzieci).
Preferowane miejscowości to Brela, Baska Voda, Makarska, Tucepi, ale rozważę też inne propozycje w południowej Dalmacji.
Termin to druga połowa lipca 2015.
Warunek - bliskość bezpiecznej dla dzieci plaży, pożądany apartament w pełni wyposażony (kuchnia, klima, taras itd.) i z widokiem na morze.
Cena nie gra roli. :wink:
Żart oczywiście, ale jestem przygotowany na wydatek powyżej 100 EU na dobę za ciekawą miejscówkę.
kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 15.01.2015 08:26

dids76 napisał(a):
lechocz napisał(a):

Wszystko fajnie.

I dla każdego rozsądna cena może znaczyć coś innego :oczko_usmiech: :mrgreen:

Cena w sezonie (lipiec / sierpień) za 2 rodzinki - w granicach 100 - 120 euro/dobe
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.01.2015 11:04

Żeby tylko. W jednym z apartamentów w Breli zaproponowano mi cenę 140 euro, w innym 155. Mowa o 2 rodzinach (2+2 i 2+1). Biorąc pod uwagę, że odzew na wysłane maile jest nikły lub dużo apartamentów jest już pozajmowanych, zastanawiam się nad tym apartamentem za 140 eu. Czy to w ogóle akceptowalna cena za duży apartament, z klimą, WiFi, wyposażoną kuchnią i 3 sypialniami, wprawdzie z widokiem na morze, ale w drugiej linii brzegowej (ul.Frankopanska)?
wtopek
zbanowany
Chorwacja 2015 - powrót po latach

Nieprzeczytany postnapisał(a) wtopek » 16.01.2015 12:55

Ostatni raz byliśmy prawie 15 lat temu na Rabie. mamy już kilka wytypowanych miejsce i apartamentów, ale wciąż szukamy.

Rodzina 2+2, termin od 23.08 do 06.09. Najlepiej Dalmacja Południowa albo Środkowa, oczywiście także wyspy.

Apartament przy plaży. Raczej nie betony/pomosty, choć wiem, że piachu nie znajdę. Fajnie byłoby z ogrodem/zacienieniem, miejscem na grilla, dużym balkonem/tarasem. I raczej nie w centrum większej miejscowości ale i nie na totalnym odludziu. Jakaś infrastruktura jedzeniowo-zakupowa powinna być w zasięgu ;)

Podsumowując, standardowe skromne wymagania ;)

Jeśli ktoś może zaoferować coś ciekawego albo dać namiary będę wdzięczny.
wojtt9
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtt9 » 16.01.2015 19:49

Witam
Jak co roku wybieramy się do Chorwacji bo nam się podoba!!!
W roku ubiegłym byliśmy w POLJICE obok Trogiru i mogę z czystym sumieniem polecić to ciche, przyjazne dzieciom Miejsce z fajna plażą Mam namiar na polskiego posrednika lub mam bezpośredni kontakt do przesympatycznego Chorwata (język niemiecki)
wcześniej jeszcze byliśmy na kampingu Bijela Uvala w Poreciu
W tym roku planujemy wyjazd w jakieś spokojne miejsce z fajną plażą, ( blisko najlepiej od wyspy KRK do max do ZADAR-u )

Proszę o pomoc w wyborze fajnego miejsca
1. Blisko morza ( max 200m)
2. Miejsce przyjazne dla dzieci,
3. Dobra cena
4. 3 rodziny 2+2, 2+2, 2+1
5. Termin dwa tygodnie na przełomie czerwca i lipca 2015r.

Dobrych ludzi cro.pl proszę o pomoc, przedstawicieli firm, agencji proszę o konkretne oferty ze zdjęciami
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zibi123
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zibi123 » 17.01.2015 10:53

Witam! poszukuję apartamentu na lipiec 2+2, dzieci 6 i 9 lat. Raczej preferuję spokojne miejscowości, celuję w Dalmację choć jeśli ktoś ma coś ciekawego w innym regionie to może się skuszę, namiary proszę na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Za pomoc z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam!
Kobieta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kobieta » 17.01.2015 14:08

Szukam fajnej miejscówki na Hvarze od 1 sierpnia dla 3 osób dorosłych i 1 dziecko, ktoś coś??
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
macias_14
Globtroter
Od Trogiru po Gradac...

Nieprzeczytany postnapisał(a) macias_14 » 17.01.2015 23:23

Wstrzymywałem się długo z zakładaniem nowego tematu, lecz dziesiątki maili z odpowiedzią "miejsca brak" zrobiły swoje.
Poszukuję noclegów dla trzech rodzin (2+1, 2+3, 2+3) bez sprecyzowanej lokalizacji, lecz w jakimś ładnym, spokojnym miejscu, z dobrą plażą, niekoniecznie na totalnym odludziu, taras, jakaś kuchnia ( kuchnie). Fajnie, jakby było gdzie czasem wieczorem pospacerować, promenada itp. oraz mile widziany duży taras do wspólnych wieczornych pogawędek :wink: Termin
Bardzo proszę o namiary. Skupiłem się w poszukiwaniach na Breli (szczególnie przypadła mi do gustu Jakiruśa, lecz z taką grupą jest ciężko), więc jak napisałem lokalizacja schodzi na drugi plan :) Wyspy jak najbardziej do rozważenia. Termin również elastyczny od poczatku lipca do 15 sierpnia na dwa tygodnie.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!

ps. Posiadam namiar na nocleg w Podacy w mocno atrakcyjnej cenie, lecz przy Jadrance, co nam osobiście, pomimo dużych obaw wcale nie przeszkadzało. Namiar równiez w Slunj, oraz w okolicach Brna, co okazało się hitem zeszłorocznych wakacji.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 18.01.2015 11:34

Chciałem raz poszukać jakiegoś aparta. na Hvarze nie przez booking i co przychodzą odpowiedzi z prywatnych żeby przez agencję rezerwować ,czyżby prawo się zmieniło w Chorwacji :roll:
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 18.01.2015 12:56

szukam apartamentu dla 4 ( 2 + 2 ) osob ( 28.06- 12.07 ) , w miare luksusowego w Primosten adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl dzieki :)
darekpinio1
Podróżnik
Urlop w Marusici

Nieprzeczytany postnapisał(a) darekpinio1 » 19.01.2015 15:15

Czy możecie mi coś napisać o miejscowości Marusici,plaże,cisza,woda,krajobraz itd. i czy polecacie. Mamy w planach jechać tam w trzy rodzinki z dziećmi. I jeszcze jedno wyszukaliśmy kwatery na chorwackiej stronie moje pytanie tyczy się "gwarancji" że jak tam przyjedziemy to tak kwatera będzie nasza ?
Można się jakoś zabezpieczyć czy wierzyć im na słowo?
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Urlop w Marusici

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.01.2015 18:20

darekpinio1 napisał(a):Czy możecie mi coś napisać o miejscowości Marusici,plaże,cisza,woda,krajobraz itd. i czy polecacie. Mamy w planach jechać tam w trzy rodzinki z dziećmi.

marusici-2013-i-co-nieco-w-okolicy-ii-t44335.html

marusici-pierwsze-koty-za-ploty-t40016.html
SewerynR
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) SewerynR » 19.01.2015 19:46

Witam, szukam miejscówki na 12 osób - najlepiej cały dom - w terminie ok. 1-15 lipiec. Bardzo mi zależy na tarasie i widoku na morze. Cała południowa Dalmacja wchodzi w grę - od Splitu po Dubrownik. Gdyby ktoś mógł podzielić się takim namiarem to bardzo proszę o kontakt na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 108
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone