Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2014 15:39

namo napisał(a):
kobrat napisał(a):rezerwuje, a on mi , ze juz sprzedal moje miejsce bo wzieli na dluzej
to nie jest powód żeby nazywać kogoś od oszustów. Jakby dostali Twoją kasę po takiej akcji to z pewnością oddali by hajs z powrotem, to nie polaczki.

We wcześniejszym poście to Ty nazwałeś biorących zaliczki oszustami. :roll:

I nie obrażaj sam siebie i innych słowem "polaczki" :idea:
horazz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) horazz » 22.06.2014 16:03

Witam, w tym roku wybieramy się do Baska Voda, termin 02.08 - 16.08, szukamy noclegów 2+2, cena do 60E (mile widzine wifi), będę wdzięczy za namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ewuska
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewuska » 22.06.2014 16:27

Witm szukam apartamentu dla 2+2 w okolicach Zadaru do 50 euro w terminie od 01 do 14 .08.2014 adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,pozdrawiam Ewa
celahim
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) celahim » 22.06.2014 21:12

Witam,

Szukam apartamentu lub pokoju z aneksem kuchennym w okolicach lub samej Makarskiej dla dwóch osób. Termin 10.08 - 22.08
Przyda się darmowe wi-fi, mile widziana klimatyzacja.

Cena 40-50 euro za nocleg. Chcieliśmy jechać w ciemno, ale doszedłem do wniosku, że lepiej pojechać spokojnie i bez nerwów.

Proszę o oferty na priv lub na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
loverosa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) loverosa » 24.06.2014 09:16

Witam

Czy ktoś z Was był w willi Pod Borom w Sveta Nedilja?
Jeśli tak proszę o kontakt:)

Ania
arturo23
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo23 » 25.06.2014 20:35

Witam
W tym roku wybieramy się do Zaostrog .Wstępnie typujemy Apartmani Lida w tej miejscowości.
Może kto coś powiedziec o tym apartamencie. Wszelkie info mile widzine
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Po przejrzeniu forum wyszło mi że użytkownik forum "savic" był tam w zeszłym roku, ale że jestem za krótko użytkonikiem to nie mogę wysłać mu zapytania na priv. Może ktoś mógłby mi pomóc i wysłać do niego zapytanie z moim mailem lub podac mi do niego jakiś kontakt.

Z góry dziękuję za pomoc.
kristof
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristof » 26.06.2014 12:13

kristof napisał(a):Witam
Proszę o pomoc, zostało nam mało czasu. To pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mamy określonej miejscowości. Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni.
Szukamy większej ale spokojnej miejscowości, nie planujemy wyjść tylko dla rodziców:). Potrzebujemy dwóch pomieszczeń aby dzieciaki mogły wcześniej iść spać. Kuchnia może być w formie aneksu w jednym z pomieszczeń. Nie wymagamy widoku na morze (ale ściany sąsiedniego budynku też nie chcemy). Klimatyzacja nie jest niezbędna. Koniecznie z tarasem lub balkonem. Chcemy mieć w pobliżu plażę żwirową (około 500m) z dostępem dla dzieci. Cena za dobę do 70E.
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Znalazłem. Zaliczkowałem. Pozdrawiam i dziękuje.
Prezes1981
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prezes1981 » 27.06.2014 05:59

Mogę polecić wolny apartament w Promajnie (pomiędzy Baśka Voda, a Makarska)
w terminie:
27.06.14 - 07.07.14 - dla 4 osób dorosłych.

Piszcie na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
focus384
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) focus384 » 28.06.2014 22:11

Witam,
Szukam apartamentu w terminie 27.07-05.08 dla 4 osób w miejscowości: Makarska, Podgora, Tucepi, Gradac lub w okolicy.
sebaneczek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sebaneczek » 29.06.2014 10:18

Witam szukam jakiegoś noclegu dla 2 osoby . w rejonie Baśka Voda , Makarska do 45 Euro z aneksem kuchennym w 2 połowie sierpnia
chudy74
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) chudy74 » 29.06.2014 14:42

Witam,
Szukam apartamentu w terminie 27.07-15.08 dla 4 osób w miejscowości:Starigrad-Paklenica ,Seline lub w okolicy.prosze o namiary : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kaki
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaki » 03.07.2014 14:31

Witam Serdecznie Wszystkich,

Poszukuję namiarów na kwatery/apartamenty wyspa KRK (najlepiej miasto KRK).
Termin od 18 - 28 Sierpnia.
Dwa apartamenty: 2+2 i 4+1,
Jak ktoś może pomóc to z góry dziękuję.

mail do mnie : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
TomMach
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomMach » 03.07.2014 19:16

Witam,
Poszukuję atrakcyjnego cenowo i lokalizacyjnie apartamentu w Dalmacji Płd. dla 6 dorosłych osób (3 sypialnie), blisko plaży w okresie 28.07 - 6.08.2014

kontakt na emila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuję.
Tom
smv
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smv » 05.07.2014 13:26

a ja szukam w okolicach baśki vody dla 2 osób z lodówką (ew. aneks) lazienką naprawde o normalnym wyglądzie i zapachu i kimatyzacja w terminie 12 lipiec do 19 lipiec. Jezdze zawsze w ciemno ale na miejscu szukamy noclegow ok 4 godzin bo wszedzie taka komuna ze szok;/ a placic 50 euo za dwie osoby i miec warunki gorsze jak we wlasym domu to masakra;/
jak ktos cos ma fajnego prosze o info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szajni
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) szajni » 05.07.2014 17:16

Witam. W tym roku po raz pierwszy chcemy wybrać się samochodem do Cro na przełomie lipca i sierpnia. Bardzo proszę o namiary na w miarę tanie apartamenty- rodzice plus dwójka dzieci. Okolice Omiś, Breli, Baska
Voda. e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dziękuję
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 101
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone