Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mea
Globtroter
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 16.02.2013 01:11

mervik napisał(a):
mea napisał(a):Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi,

mea nie ma tej samej nazwy ANA ul Naputica
ANNAulObarska jedno N co narobiło :lol:

wiem, jedno "n" :roll: ale ulica jest Oborska a nie Obarska, sprawdzasz mnie? :lol:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 16.02.2013 01:23

mea napisał(a):
mervik napisał(a):
mea napisał(a):Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi,

mea nie ma tej samej nazwy ANA ul Naputica
ANNAulObarska jedno N co narobiło :lol:

wiem, jedno "n" :roll: ale ulica jest Oborska a nie Obarska, sprawdzasz mnie? :lol:

33 :lol:, NIE,tylko ciekaw jestem gdzie wybierzesz :D
A życzę ci jak najlepiej, bo liczy się też, kto będzie obok mieszkał :wink:
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 16.02.2013 01:43

mervik ja bym wybrała Ana :D mąż się upiera przy Anna :?: bo taniej i mówi, że też nie jest źle, blisko morza a najważniejsze różnica w cenie- nie wiem bo na miejscu możemy żałować. Jak dla mnie ten apartament tez nie jest zły byleby był w realu taki bo póki co nikt w nim nie był i nikt nie słyszał. Chyba ja pierwsza na forum coś takiego powiedziałam, że są dwie ville w "prawie" identycznej nazwie.. dlatego właśnie mnie to tak martwi, chociaż ta jest starszą villlą więc chyba Ana zgapiła nazwę.. ech chciałabym żeby, ktoś napisał, że tam był
oczywiście, że liczy się kto będzie mieszkał obok ale tego nikt nie wie czy w tej czy w tej- nawet sam właściciel może nie być w stanie nam teraz tego powiedzieć :roll:
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 16.02.2013 01:59

Jeżeli ktoś był w Apartamentach Anamaria w Pagu (obrzeża - Kranjcevića 78) u państwa Rakamarić, to proszę o opinie.

Jestem w trakcie mailowania na temat terminu i ceny :-)
Ostatnio edytowano 17.02.2013 00:20 przez PabloX, łącznie edytowano 1 raz
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 16.02.2013 14:46

Cromaniacy, odnośnie Peljesaca, apartamenty wakacyjne obok Borak (Dingač), okolice Potomje i Trsenik :?:
Czy ktoś może zna te apartamenty i ma bezpośredni kontakt do właściciela, bo agencja strasznie zdziera!
Zdjęcia domu, o który pytam:
dom.jpg

dom2.jpg

dom3.jpg

plaża.jpg

Mapka z domem (zielona strzałka):
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Również, jeśli ktoś tam był, to proszę o opinie, jak z plażą żwirową: daleko? czy mozna przejść wzdłuż morza czy trzeba objeżdżać?

agata.dzitkowska(małpka)gmail.com
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 16.02.2013 16:30

agata22051979 napisał(a):Cromaniacy, odnośnie Peljesaca, apartamenty wakacyjne obok Borak (Dingač), okolice Potomje i Trsenik :?:

Również, jeśli ktoś tam był, to proszę o opinie, jak z plażą żwirową: daleko? czy mozna przejść wzdłuż morza czy trzeba objeżdżać?

Dom jest w miejscowości Borak, na lewo (w głębi ) w 7:55 minucie na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, dalej zejście na plażę żwirową (drobne kamyczki ) fajna dla dzieci 8:38, następna plaża 8:59, na wprost . Ogólnie cały Borak jest do przejścia w 15-20 minut spacerkiem .
Dotka*
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dotka* » 16.02.2013 16:36

A czy ktoś zna apartament Natalija w Ruskamen?
Rozważam ewentualną rezerwację, ale właściciel napisał że pomiędzy domem a plażą jest główna droga, ale nie wiem czy ta Jadranka, bo o to wprost nie pytałam. Dodatkowo napisał ze do morza jest 80m. To chyba niedaleko.
Może ktoś tam był i może pomóc. Byłabym wdzięczna.
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 16.02.2013 18:18

Sylwetka&Gienuś napisał(a):Dom jest w miejscowości Borak, na lewo (w głębi ) w 7:55 minucie na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link, dalej zejście na plażę żwirową (drobne kamyczki ) fajna dla dzieci 8:38, następna plaża 8:59, na wprost . Ogólnie cały Borak jest do przejścia w 15-20 minut spacerkiem .

Sylwetka&Gienuś, dzięki za te info

A najcenniejszą posiadacie może? Tzn. czy nie macie namiaru na właściciela, albo choćby na nazwę hacjendy?
PrzemoDG
Globtroter
Willa Antonija-Brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) PrzemoDG » 16.02.2013 21:56

witam-czy ktoś z Was nocował w tej willi w pokoju 3-osobowym?
Sprawa jest taka:zarezerwowałem apartament dla 3 osób(2+1) a na zdjęciach jest tylko 1 łóżko małżenskie...
i nie widze za bardzo możliwości wstawienia dostawki.
Jadę z biura z którym byłem 2 lata temu na Ciovo i wszystko było OK.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 16.02.2013 22:21

agata22051979 napisał(a):Sylwetka&Gienuś, dzięki za te info

A najcenniejszą posiadacie może? Tzn. czy nie macie namiaru na właściciela, albo choćby na nazwę hacjendy?

Przykro mi ale nie. Namiar tel mam ale na apartament sąsiadujący, "Plavac mali". Ja rezerwowałam przez pośrednika "Sarkę" i powiem szczerze, bardzo polecam a opłata za pośrednictwo to .... że tak ujmę ... 2 "flaszki" czystej mniej,czy to dużo :roll: to zależy :lol: My rezerwowaliśmy na tydzień (ap. dla 4 osób), to oczywiście też ma wpływ na opłatę za pośrednictwo, ale warto tak mi się wydaje .... :D
Pozdr S.

Edit;
Na filmiku podjeżdżam pod apartament .... on też ma basen.... i ... piękny widok z apartamentu nr 2 ( najlepszy) kawałek do plaży ale to pikuś dobrze robi na kondycję :wink:
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 17.02.2013 01:02

Sylwetka&Gienuś, olbrzymie dzięki za wszelkie info :), wygoogluję sobie też "Plavac mali" :)
Na odległości od plaży zależy mi z wielu względów, główne i podstawowe:
1. dziecko trzyletnie, chciałabym jak najszybciej wracać po zachciewajki i ze śpiącym dzieckiem na rękach do domu
2. widok, chciałabym być otoczona morzem, które uwielbiam, czysty "big blue"
3. chciałabym zażyć luksusu
4. ten luksus wyraża się np. tym że z gołym tyłkiem chciałabym popływać o godzinie 22 w morzu pod samym domem i jak najszybciej wrócić do sypialni na dziki seks z mężem, a nie czekać aż nam przejdzie, bo mamy do przejścia np. 100 m

o kondycję mogę dbać w inny sposób na co dzień
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 17.02.2013 01:12

kemilia napisał(a):
Cromaniak66 napisał(a):
agata22051979 napisał(a):nikt chyba nie zagląda do tego wątku oprócz poszukujących :(

To nie tak jak piszesz , ja np. zaglądam do tego wątku :D Skoro jednak poszukujący podają konkretne lokalizacje (większość okolice makarskiej) i warunki jakie apartamenty muszą(!) spełniać , to może nie ma wielu osób , którzy znają takie apartamenty.Ja chętnie się podzielę namiarami na fajne apartamenty dla mniejszej jak i większej grupy ,ale w innych lokalizacjach.Fotki można znależć w moich postach :papa:

Zgadza się z Tobą !!!! Niektóre tony wypowiedzi zniechęcają do czegokolwiek. "Muszą (!)" i te wykrzykniki .....

przykro mi, ze tak to odbierasz, i komentujesz używając jakiegoś duble standard: sama używasz aż trzech wykrzykników (sic!)
kurna, czy to takie dziwne, że będąc nad morzem, chcąc wydać ciężko zarobione pieniądze, chce się mieć trochę tego morza dla siebie? przy linii brzegowej 5800 km? i tylko na 2 tyg. w roku...

kemilia, przeczytaj też niżej o wykrzyknikach i wcześniej zastanów się zanim coś napiszesz
Ostatnio edytowano 17.02.2013 01:21 przez agata22051979, łącznie edytowano 3 razy
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 17.02.2013 01:18

Z napisał(a):Zgadza się,nie ma czegoś takiego jak Brela lub Baska Voda w sezonie,blisko plaży,tanio :D

nie szukam ani Makarskiej, ani Baski Voda, jestem chyba dość elastyczna:
szukam:
agata22051979 napisał(a):No dobra, przebrała się miarka. Kark mało nie odpadnie od ślęczenia nad kompem, a dziecko płacze i pęta się pod nogami, bo mama nie poświęca czasu, którego do tej pory oddawała 100%. A dlaczego? Bo od dwóch tygodni szukam kwaterki/domu dla 2 osób w terminach:
1/ 29.08-05.09.2013 na Krk, Rab, Cres, Losinj lub Pag
2/ 05.-13.09.2013 na Peljesacu lub region Dubrownik, ewentualnie Lastovo, Mljet lub Vis.

Jestem elastyczna (jeszcze!) co do dat
savic
Croentuzjasta
Apartmani Lida Zaostrog

Nieprzeczytany postnapisał(a) savic » 17.02.2013 11:49

Mamy wstępną rezerwację w tym apartmanie , właściciel życzy sobie zaliczkę w wysokości 50% ceny - wydaje mi się trochę dużo , ale chodzi mi o jakiekolwiek opinie o tym apartmanie , na forum nie znalazłem nic na jego temat ale może ktoś już tam gościł
Cromaniak66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromaniak66 » 17.02.2013 13:56

[quote="agata22051979"]Sylwetka&Gienuś, olbrzymie dzięki za wszelkie info :), wygoogluję sobie też "Plavac mali" :)
3. chciałabym zażyć luksusu
4. ten luksus wyraża się np. tym że z gołym tyłkiem chciałabym popływać o godzinie 22 w morzu pod samym domem i jak najszybciej wrócić do sypialni na dziki seks z mężem, a nie czekać aż nam przejdzie, bo mamy do przejścia np. 100 m

Cześć Aga :D
sugeruję wrocic do pokoju dopiero "po" , na plaży to jest dopiero dzikość :oops: :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone