Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arturo23
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arturo23 » 18.06.2014 07:40

Witam
Poszukujemy sprawdzonych kwater dla 3 rodzin (2+2, 2+2, 2+1) w okolicach powyżej ok 30 km od Dubrownika. Mysleliśmy o Slano. Czas pobytu 14-24.07 (10dni). W związku że wszyscy mamy dzieci do 10 lat. to szukamy spokojnych miejsc z bliskim dostępem do plaży (większość czasu to będzie plażowanie + krótkie wycieczki).
Prośba o info na priv lub mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
grzanka08
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzanka08 » 18.06.2014 10:23

Witam! Poszukuję namiarów na fajne miejsce od 03.08.2014 do 09.08.2014 cztery osoby dorosłe plus dziecko. Niedaleko plaży, fajnie by było, gdyby był basen, aczkolwiek niekoniecznie. mój e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 19.06.2014 17:43

Witam.

Jadę do Chorwacji 23 sierpnia 2014 na 7 dni, 2 dorosłych + 2 dzieci 4 i 6 lat. Chcę jechać w ciemno, ale jakby ktoś miał namiar na wolny apartament który nas zmieści w tym terminie to bardzo proszę o info na e-mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Napisz proszę o cenie i lokalizacji. Nie wymagamy bajerów, nie musi być internetu i klimy, nie musi być blisko do plaży. Rejon dowolny od Rijeki po Dubrovnik.

Do zobaczenia na Adriatykiem
Mikołaj
kristof
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kristof » 19.06.2014 17:54

Witam
Proszę o pomoc, zostało nam mało czasu. To pierwszy wyjazd do Chorwacji i nie mamy określonej miejscowości. Szukam apartamentu dla 2 dorosłych + 2 dzieci (7 i 14 lat) w terminie od 01.07 (przyjazd) do 10.07 (wyjazd) - czas pobytu 9 dni.
Szukamy większej ale spokojnej miejscowości, nie planujemy wyjść tylko dla rodziców:). Potrzebujemy dwóch pomieszczeń aby dzieciaki mogły wcześniej iść spać. Kuchnia może być w formie aneksu w jednym z pomieszczeń. Nie wymagamy widoku na morze (ale ściany sąsiedniego budynku też nie chcemy). Klimatyzacja nie jest niezbędna. Koniecznie z tarasem lub balkonem. Chcemy mieć w pobliżu plażę żwirową (około 500m) z dostępem dla dzieci. Cena za dobę do 70E.
Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 20.06.2014 21:39

ludzie nie bierzcie apartamentow SINJAL w Pakostane , to oszusci , rezerwujesz , apotem okazuje sie , ze nie ma dla Ciebie Apartamentu
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 20.06.2014 21:41

Jak to??? A zaliczka wpłacona?
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 20.06.2014 21:55

Nie wpłacajcie zaliczek. Zaliczki biorą pośrednicy i oszuści. Całe lato jest dużo wolnych apartamentów w Cro, nie trzeba rezerwować, wystarczy jechać i zapłacić przy wyjeździe.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 20.06.2014 22:00

namo napisał(a):Nie wpłacajcie zaliczek. Zaliczki biorą pośrednicy i oszuści.

Bez przesady. Dotąd zawsze wpłacałam zaliczkę i naprawdę nie mogłabym powiedzieć, że mieszkałam u oszustów. Wręcz przeciwnie - wszyscy gospodarze okazali się uczciwi i mili, niektórzy naprawdę byli rewelacyjnie życzliwi. I z pewnością nie byli pośrednikami...
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 20.06.2014 22:06

ja jezdze od 5 lat do Cro. i nigdy nie bylo problemu , az tu nagle apatament SINJAL w Pakostane , rezerwuje, a on mi , ze juz sprzedal moje miejsce bo wzieli na dluzej , BANDA , dzis mialem przelewac zaliczke , napisal wczoraj w nocy -- a co by bylo jakbym przelal ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2014 09:05

namo napisał(a):Całe lato jest dużo wolnych apartamentów w Cro, nie trzeba rezerwować, wystarczy jechać i zapłacić przy wyjeździe.

Może wolne są, ale mniej atrakcyjne i dalej od morza. :idea:
namo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) namo » 21.06.2014 13:25

kobrat napisał(a):rezerwuje, a on mi , ze juz sprzedal moje miejsce bo wzieli na dluzej
to nie jest powód żeby nazywać kogoś od oszustów. Jakby dostali Twoją kasę po takiej akcji to z pewnością oddali by hajs z powrotem, to nie polaczki.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 21.06.2014 14:04

Naturalnie, że tak. Liczy się czas i tylko czas. Kto szybszy ten lepszy.
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 21.06.2014 14:22

no bylem szybszy , i co ? podal mi numer konta i , ze mam kase przelac - a potem na drugi dzien , ze juz nieaktualne. Moim zdaniem nie mozna tak robic, wyjazd mamy za 2 tygodnie , a ja od tygodnia szukalem - i znowu od poczatku :( Dobrze ze ten drugi jeszcze mial wolne. Niby teraz mam znowu na 100%
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 21.06.2014 14:44

Kobrat, a może się po prostu nie dogadaliście. Chorwat pomyślał, że Ty się jeszcze zastanawiasz nad rezerwacją i wpłatą, a w między czasie zgłosił się ktoś zdecydowany i jeszcze na dłużej to wybrał pewną i większą kasę, tym bardziej, że do terminu już blisko. Nie, żebym gościa broniła, ale jakoś w głowie mi się nie mieści, żeby mógł Cię wykiwać tak po prostu.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.06.2014 15:36

namo napisał(a):Nie wpłacajcie zaliczek. Zaliczki biorą pośrednicy i oszuści.

Nie wszyscy co biorą zaliczki to oszuści :idea: Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka :idea:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 100
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone