Proszę o namiary na fajne apartamenty w okolicach Dubrownika.
kontakt: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
szolluk napisał(a):Poszukuje noclegów w drugiej połowie sierpnia. rejon południowa dalmacja: od Trogiru w dół.
Byłem już na Ciovo. Zależy mi na w miarę ładnych plażach jakimś fajnym miasteczku.
Co możecie polecić?
alalat napisał(a):Czy znajde apartament 2+1 taniej niż 40 euro? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl okolice Zadaru,Primorie, Bibinje,Sukosan, Vodice termin 20.07-30.07
Mikromir napisał(a):alalat napisał(a):Czy znajde apartament 2+1 taniej niż 40 euro? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl okolice Zadaru,Primorie, Bibinje,Sukosan, Vodice termin 20.07-30.07
Tak - na 2015, jeśli zaczniesz szukać najpóźniej w październiku. Najtańsze studia (nienajgorsze) online znalazłam za 35E po negocjacjach. Poniżej jadranki. A ten Sukosan sobie odpuść.
majeczka napisał(a):...na pewno poniesiesz zdecydowanie mniejsze koszty, niż u nas nad Bałtykiem. Do tego już gratis wrażenia, pogoda, wspomnienia, etc, etc...
p.s. apartamentu niestety nie znam, ale Dalmację, pod każdym względem polecam, i o ile się nie mylę miejscówka niedaleko Trogiru, a więc na pewno przepiękne śródziemnomorskie krajobrazy...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje