Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Betinka73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betinka73 » 09.05.2014 21:50

Witam, poszukuję niedrogiej kwaterki od Primosten w dół dla rodzinki 2+2 w terminie 29.06- 11.07, ale może być też później bo termin urlopu jeszcze nie do końca zaplanowany. Fajnie gdyby była niezbyt daleko od plaży(do 100m), dopuszczam też wyspy ( Ciovo,Brać, Hvar)bo mnie kuszą, a gdyby miejscówka była naprawdę świetna to i motywacja by wzrosła.Wiem, że rozpiętość terenu podaję dużą ale to nasz pierwszy wyjazd i tak naprawdę nie wiem gdzie chcę pojechać- byle było pięknie.Pomożecie? :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 09.05.2014 22:44

Betinka73 napisał(a): ale to nasz pierwszy wyjazd i tak naprawdę nie wiem gdzie chcę pojechać- byle było pięknie.Pomożecie? :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

...żeby było klimatycznie to proponuję od Omisa w stronę południa :wink:
ydzia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ydzia » 10.05.2014 11:19

Witam,
Mam do Was ogromną prośbę :) Na początku sierpnia ruszamy 6 osobową(sami dorośli 3 pary) grupą do Chorwacji.
Bardzo Was proszę o jakieś namiary na fajne domy bądź apartamenty(sprawdzone :) ) w południowej Dalmacji, oddalone ok 30 km od Dubrownika.
Wymagania mam małe:) byle było blisko do morza:) oraz fajna nie zatłoczona plaża.
Bardzo Was proszę pomóżcie :D Jak Wam coś wpadnie do głowy to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki i Pozdrawiam
Edyta.
Mareczek10
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mareczek10 » 10.05.2014 11:41

Podobnie jak poprzednicy poszukuję apartamentu z 2 sypialniami dla 2 małżeństw w dobrej cenie w dniach 14-20 czerwca 2014 roku w Makarskiej z widokiem na morze (może być w górnej części miejscowości)
Pozdrawiam
Marek
daave
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daave » 10.05.2014 20:59

Mikromir napisał(a):
dids76 napisał(a):
daave napisał(a):Witam,szukam apartamentu w sierpniu dla 2+2+1 dziecko 4 lata na około 10 dni. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Gdzie, jaki rejon? Pobierowo pasuje? :oczko_usmiech: :mrgreen: A ten sierpień to od 1 czy od 29? :oczko_usmiech:

Jeśli ktoś Ci ma pomóc to chociaż podaj trochę więcej informacji.

Wątek jest jakby o Dalmacji Południowej teraz... Tak się pomieszało jakoś... :roll:
Zresztą w poprzednich dwóch postach na ten sam temat w innych wątkach człowiek wyjaśnił, że nie chodzi o Pobierowo. Łeba też nie. No i może wszystko mu jedno, kiedy w sierpniu? Urlop taki długi pewnie ma, szczęściarz jeden...

Rejon oczywiście Dalmacja Południowa a termin cały sierpień byle 10 dni spędzić na miejscu ...
Jaś i Małgosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś i Małgosia » 10.05.2014 21:44

Ponawiam prośbę o pomoc w znalezieniu czegoś dla 7 osób (3 rodziny) w okolicach od Trogir ,Split Makarska do Dubrownik na przełomie lipiec/sierpień
Interesuje mnie głównie środkowa i południowa dalmacja
Spokojna nie przesadnie zatłoczona okolica
Będę baaardzo wdzięczny za jakieś namiary

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.05.2014 07:12

ydzia napisał(a):Witam,
Mam do Was ogromną prośbę :) Na początku sierpnia ruszamy 6 osobową(sami dorośli 3 pary) grupą do Chorwacji.
Bardzo Was proszę o jakieś namiary na fajne domy bądź apartamenty(sprawdzone :) ) w południowej Dalmacji, oddalone ok 30 km od Dubrownika.
Wymagania mam małe:) byle było blisko do morza:) oraz fajna nie zatłoczona plaża.
Bardzo Was proszę pomóżcie :D Jak Wam coś wpadnie do głowy to proszę o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Dzięki i Pozdrawiam
Edyta.

Po co Wy prosicie o namiar na kwaterę przecież adresów tu jest mnóstwo wystarczy czytać forum, relacje z podróży. Jest pełno linków i to bezpośrednich.

Tu szukajcie.

faq-czyli-najczesciej-zadawane-pytania-f27.html
AURIGA1977
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AURIGA1977 » 11.05.2014 07:34

darek1 napisał(a):
ydzia napisał(a):Po co Wy prosicie o namiar na kwaterę przecież adresów tu jest mnóstwo wystarczy czytać forum, relacje z podróży. Jest pełno linków i to bezpośrednich.

Tu szukajcie.

faq-czyli-najczesciej-zadawane-pytania-f27.html

Ja na przykład poprosiłem i dostałem mnóstwo namiarów na maila od życzliwych forumowiczów, dlatego w sierpniu jedziemy w 8 osób do Cro.
Myślę, że dlatego właśnie pytają :o
Ostatnio edytowano 11.05.2014 07:43 przez AURIGA1977, łącznie edytowano 1 raz
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 11.05.2014 07:40

No proszę są jednak uprzejmi na forum. gratuluje.
barizd
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) barizd » 11.05.2014 15:05

Proszę o potwierdzenie czy ktoś był w Villa Conte - Ivan Dolac - Hvar?
Lub proszę o namiary na apartamenty sprawdzone w Ivan Dolac
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dzięki.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.05.2014 16:06

barizd napisał(a):Proszę o potwierdzenie czy ktoś był w Villa Conte - Ivan Dolac - Hvar?

W prawym górnym rogu strony jest wyszukiwarka.
Klik i już:
uzaleznieni-od-hvaru-24-08-01-09-2013-t44056.html?hilit=villa%20conte#p1318931
wrzesniowy-hvar-czyli-nadia-i-lena-na-wakacjach-t39336.html?hilit=villa%20conte
Można znaleźć i bezpośrednio wypytać autorów relacji - bywalców willi Conte.
barizd
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) barizd » 11.05.2014 19:11

Mikromir wielkie dzięki za podesłane linki :)
Przeczytałem już kilkanaście fotorelacji z Hvaru ale jak się przed chwilą okazało najciekawszej i najładniejszej w moim odczuciu "ArliJ" - nie... I nie dość, że nadrobiłem to przed chwilą to jeszcze uzyskałem potwierdzenie co do autentyczności apartamentów :hut:
Miała być Zavala będzie Ivan Dolac, zaraz wpłacamy zaliczkę.
Z forum korzystam chyba od 10 lat... Piąty wyjazd na Chorwację przed nami, chyba zacznę się udzielać na cro.pl odświeżę też w pamięci wcześniejsze wyjazdy.
Może ktoś z tych info akurat skorzysta.
Jeszcze raz dziękuje.
Pozdrawiam.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 11.05.2014 20:47

barizd napisał(a):chyba zacznę się udzielać na cro.pl odświeżę też w pamięci wcześniejsze wyjazdy.
Może ktoś z tych info akurat skorzysta.

Byłoby super. :)
Miłego pobytu na Hvarze. Może się gdzieś miniemy na wyspie - będziemy w sierpniu w zatoczce pod Gdinj. :D
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 11.05.2014 20:47

barizd napisał(a):Z forum korzystam chyba od 10 lat... Piąty wyjazd na [/b]Chorwację

...po tylu latach ,to chyba
....Piąty wyjazd do Chorwacji :wink:
barizd
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) barizd » 12.05.2014 13:36

Podliczyłem i prawie wszystko odświeżyłem póki co w głowie: :wink:
Istria - Rovinj
Pag - Mandre
R. Makarska – Pisak / Czarnogóra – Ulcinj
Hvar – Ivan Dolac (tuż tuż...) :hut: - Tyle że u mnie to czerwiec...
Pozdrawiam.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 94
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone