Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sierra7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sierra7 » 30.04.2014 10:31

mervik napisał(a):
sierra7 napisał(a):Witam!
Jestem tu pierwszy raz.
Widzę, że służycie pomocą w szukaniu noclegów, więc chetnie skorzystam. Przetrzepałam dużo stron internetowych oerfujacych kwatery, ale boję się, że mogę natrafić na oszutów. Jeżeli macie coś godnego polecenia to piszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszukuję kwatery na 6 noclegów od 11 do 25 sierpnia mam wolny termin.
2x para, dobrze by było gdyby było miejsce do grillowania i w miarę(max 700m) do morza.
Z góry dziękuję za nieocenioną pomoc.

...a może masz konkretną miejscowość :wink:

Nie wymieniłam konkretnej miejscowości, bo sama nie wiem gdzie. Chciałąbym jedynie żeby to było w środkowej albo poludniowej częsci Chorwacji :-)
tutrus
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tutrus » 30.04.2014 11:03

Witam, dostałem namiary na waszą stronkę od kolegi co zakochał się w Chorwacji i w tym roku planuje już drugi wyjazd(kolega). My mamy inne priorytety więc proszę was o pomoc w znalezieniu kwatery dla 2 dorosłych osób i 2 dzieci w wieku 9 lat i 2 lat. Zaznaczam, ze dość aktywnych ruchowo :). Siedzę już jakiś czas na forum czytam i czytam. Co myślicie o Baśka Voda ??, w googlach wygląda dość fajnie, w Polsce preferuje miejscowości portowe np. Ustka, Łeba.... Więc odpada wybrzeże z 2 domami na krzyż :). Bardzo proszę o ewentualne namiary, jestem otwarty na propozycje. Termin to początek września, coś ok 10 dni. minimum. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za pomoc. Namiary na priv lub email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.04.2014 11:21

tutrus napisał(a):Bardzo proszę o ewentualne namiary, jestem otwarty na propozycje. Termin to początek września, coś ok 10 dni. minimum. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za pomoc. Namiary na priv lub email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Początkiem września na Riwierze Makarskiej znajdziesz kwatery w jej miejscowościach bez namiarów.
tutrus
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tutrus » 30.04.2014 12:11

Janusz Bajcer napisał(a):
tutrus napisał(a):Bardzo proszę o ewentualne namiary, jestem otwarty na propozycje. Termin to początek września, coś ok 10 dni. minimum. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za pomoc. Namiary na priv lub email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Początkiem września na Riwierze Makarskiej znajdziesz kwatery w jej miejscowościach bez namiarów.

Czyli mam rozumieć - jechać w ciemno na 101% znajde coś tanio i szybko :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.04.2014 12:25

Znajdziesz na 100% ale czy szybko i tanio, tego nie mogę Ci zagwarantować.
awik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) awik » 04.05.2014 09:16

Witajcie. W związku z tym, iż po Waszych wskazówkach udało nam się w ubiegłym roku zorganizować najwspanialsze wakacje w życiu- byliśmy w Mlini u Vlaha ( 3 tygodnie:):))- w tym roku takze chcemy powtórzyć wyjazd do Chorwacji. Szukamy i szukamy i coraz bardziej mamy trudności z wyborem miejsca. Planujemy wyjazd w lipcu, zależy nam, żeby plaża była blisko apartamentu. Plaża musi być bezpieczna, gdyż jedziemy z dwójką dzieci-6 i 13 lat (i najlepiej bez jeżowców). I co najważńiejsze- nie znosimy zatłoczonych plaż. Jeżeli ktoś miałby namiary na apartament bardzo bylibyśmy wdzięczni za pomoc. My zaś ze swojej strony możemy przekazać informację o miejscach wartych zwiedzenia, jeżeli ktoś bedzie przebywał w południowej Dalmacji. Pozdrawiamy
adriatica
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) adriatica » 04.05.2014 12:21

awik napisał(a):Witajcie. W związku z tym, iż po Waszych wskazówkach udało nam się w ubiegłym roku zorganizować najwspanialsze wakacje w życiu- byliśmy w Mlini u Vlaha ( 3 tygodnie:):))- w tym roku takze chcemy powtórzyć wyjazd do Chorwacji. Szukamy i szukamy i coraz bardziej mamy trudności z wyborem miejsca. Planujemy wyjazd w lipcu, zależy nam, żeby plaża była blisko apartamentu. Plaża musi być bezpieczna, gdyż jedziemy z dwójką dzieci-6 i 13 lat (i najlepiej bez jeżowców). I co najważńiejsze- nie znosimy zatłoczonych plaż. Jeżeli ktoś miałby namiary na apartament bardzo bylibyśmy wdzięczni za pomoc. My zaś ze swojej strony możemy przekazać informację o miejscach wartych zwiedzenia, jeżeli ktoś bedzie przebywał w południowej Dalmacji. Pozdrawiamy

e-mail?
awik
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) awik » 04.05.2014 12:32

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
forcio
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) forcio » 04.05.2014 16:35

Szukam lokum na Peljesacu, Orebic? Najlepszy byłby apartament przy samej plaży (nie betonowa), z dwoma sypialniami, tarasem(balkonem) z widokiem na morze, klimatyzacją. Fajnie gdyby w pobliżu były jakieś restauracje, sklep, ale nie w samym centrum.
Wyjazd koniec roku szkolnego 28.06 2 tyg.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jaś i Małgosia
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś i Małgosia » 07.05.2014 21:37

Witam Cro zauroczonych :)
Wybieramy się na kolejne wakacje w Chorwacji w terminie od 27 lipiec do 9 sierpień
Moja przygoda w Chorwacji zaczęła się w Paklenicy ,ale już czas ruszyć dalej i dla tego bardzo bardzo był bym wdzięczny za wypróbowane namiary na zakwaterowanie w okolicy południowej i środkowej Dalmacji
Myślałem o okolicach od Trogiru do Dubrownika,mogą też być okolice Makarskiej ale te spokojniejsze i na średnią polską kieszeń ;)
Poza tym baardzo by mnie cieszyło coś na wyspie Hvar :)
Ogólnie cieszą mnie miasteczka z klimatem i spokojne plaże

Oczywiście fajnie gdyby do morza (plaży) nie trzeba było deptać pół godziny pokonując skrzyżowania :)
Nie musimy z progu moczyć nóg :D ,noo ale miło jak z tarasu jest na morze widok

Wybieram się w 7 osób więc w grę wchodzi coś dla 3 osób z aneksem kuchennym i 2 pokoje 2 osobowe
Ważniejsza uwaga to że poza językiem polskim znam tylko polski rozszerzony :D więc fajnie jak mógł bym się jakoś dogadać z gospodarzami ;)
Mój Chorawcki zaczyna się na Dobro dan i kończy na hvala

Mam wypróbowaną dwukrotnie kwaterę w Paklenicy i mogę sie podzielić informacją a konkretnie Starigrad (45 km do Zadaru)
Mili gospodarze , można się dogadać po polsku
Wszystko w jednym miejscu - góry, wspinaczki skalne (Nacionalni park Paklenica) i morze z cichymi plażami

mój email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub gg 7231537
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 08.05.2014 19:05

szukam Apartamentu w BRELI ( nie zadrogiego) dla 4 osob (2+2) od okolo 8.7 na 2 tygodnie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
daave
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daave » 08.05.2014 22:12

Witam,szukam apartamentu w sierpniu dla 2+2+1 dziecko 4 lata na około 10 dni. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 08.05.2014 22:19

daave napisał(a):Witam,szukam apartamentu w sierpniu dla 2+2+1 dziecko 4 lata na około 10 dni. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Gdzie, jaki rejon? Pobierowo pasuje? :oczko_usmiech: :mrgreen: A ten sierpień to od 1 czy od 29? :oczko_usmiech:

Jeśli ktoś Ci ma pomóc to chociaż podaj trochę więcej informacji.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 08.05.2014 22:23

dids76 napisał(a):
daave napisał(a):Witam,szukam apartamentu w sierpniu dla 2+2+1 dziecko 4 lata na około 10 dni. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Gdzie, jaki rejon? Pobierowo pasuje? :oczko_usmiech: :mrgreen: A ten sierpień to od 1 czy od 29? :oczko_usmiech:

Jeśli ktoś Ci ma pomóc to chociaż podaj trochę więcej informacji.

Wątek jest jakby o Dalmacji Południowej teraz... Tak się pomieszało jakoś... :roll:
Zresztą w poprzednich dwóch postach na ten sam temat w innych wątkach człowiek wyjaśnił, że nie chodzi o Pobierowo. Łeba też nie. No i może wszystko mu jedno, kiedy w sierpniu? Urlop taki długi pewnie ma, szczęściarz jeden...
Edikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Edikol » 09.05.2014 19:16

Witam, szukam fajnej kwatery w Południowej Dalmacji od Tucepi do Gradaca dla 2 osób od 16.08 do 26.08.14.
Z góry dziękuję, i mam 2 wolne miejsca więc mogę zabrać 2 osoby w tym terminie w tamten region Chorwacji z Dolnośląskiego ja startuję z Głogowa. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 93
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone