Pamięta, pamięta, ale coś czasu stale brak, i niepewność co ze zdjęciami z lapka po zalaniu jakoś wytrąciła z rytmu,
a na półwyspie znajdę jakiś stary hotel do odkupienia? Teraz UE to z dotacjami powinno być jeszcze łatwiej coś kupić
madzikow napisał(a): Poszukuję czegoś w okolicach Splitu lub Makarskiej
madzikow napisał(a): w terminie od 24.06.14 do 04.07.14.
krystiangl napisał(a): Podobno plaża Sepurine jest ok.
Niedaleko centrum.
Pobyt - 02.06 - 07.06.2014 .
Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.
Mikromir napisał(a):krystiangl napisał(a): Podobno plaża Sepurine jest ok.Niedaleko centrum.
Hmmm... co to znaczy niedaleko?Pobyt - 02.06 - 07.06.2014 .
No proszę Cię... W tym terminie pakujesz rodzinę do auta, jedziesz i znajdujesz na miejscu co Ci pasuje. Też bym tak chciała.
Tylko coś krótki ten pobyt...Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.
sierra7 napisał(a):Witam!
Jestem tu pierwszy raz.
Widzę, że służycie pomocą w szukaniu noclegów, więc chetnie skorzystam. Przetrzepałam dużo stron internetowych oerfujacych kwatery, ale boję się, że mogę natrafić na oszutów. Jeżeli macie coś godnego polecenia to piszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszukuję kwatery na 6 noclegów od 11 do 25 sierpnia mam wolny termin.
2x para, dobrze by było gdyby było miejsce do grillowania i w miarę(max 700m) do morza.
Z góry dziękuję za nieocenioną pomoc.
cinek664 napisał(a):Gdzieś spać trzeba, chciałbym jakiś pokoik z aneksem kuchennym + balkonem żeby można było spokojnie usiąść, napić się. Interesuje mnie 9 noclegów na miejscu. Co macie do polecenie z waszych doświadczeń ? Standard... chce by było czysto + działająca łazienka + jakiś kącik do zrobienia posiłku. Do plaży max 500 m. Z doświadczenia wiem, że w pokoju będę spędzał mało czasu także nie chce płacić za coś, czego nie wykorzystam. Wiadomo jak najtaniej. Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.
edit. I najważniejsze a zapomniałem. Środek wakacji lipiec/sierpień
cinek664 napisał(a): Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.
Środek wakacji lipiec/sierpień
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje