Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 24.04.2014 07:39

Pamięta, pamięta, ale coś czasu stale brak, i niepewność co ze zdjęciami z lapka po zalaniu jakoś wytrąciła z rytmu,

a na półwyspie znajdę jakiś stary hotel do odkupienia? Teraz UE to z dotacjami powinno być jeszcze łatwiej coś kupić :oczko_usmiech:
madzikow
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzikow » 24.04.2014 11:14

Hej. szukam apartamentu dla 4 dorosłych osób z dwiema oddzielnymi sypialniami i łazienką w apartamencie, dobrze, gdyby był wyposażony w klimatyzację i maksymalnie około 500 m do plaży. Poszukuję czegoś w okolicach Splitu lub Makarskiej w terminie od 24.06.14 do 04.07.14. Może ktoś mógłby poleci coś sprawdzonego? Podaję maila, gdy ktoś zechciałby pomóc: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 24.04.2014 21:27

madzikow napisał(a): Poszukuję czegoś w okolicach Splitu lub Makarskiej

...niezła rozbieżność :roll:
Koło Splitu zawsze coś się znajdzie ,ale lepiej jechać dalej i zobaczyć od Omiśa w stronę Makarskiej i poza nią ...lepsze klimaty i krajobrazy :wink:

madzikow napisał(a): w terminie od 24.06.14 do 04.07.14.

...w tym terminie pojechał bym w ciemno i poszukał bym co by mi pasowało :wink:
brovar81
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) brovar81 » 25.04.2014 23:14

Witam Cromaniaków

W dniach 26.08-06.09 wybieram się z rodzinką do mojej drugiej ojczyzny. Jedziemy z dwójką dzieciaków w wieku 6 i 2,5 latek. Interesują mnie apartamenty w Dalmacji w mniejszych miejscowościach typu Pisak, Marusic, Stanicii czy Krvavica.
Bardzo proszę o namiary na sprawdzone apartamenty. im bliżej morza tym lepiej....
Ostatni raz (trzeci) byłem w Cro (Baska Voda) w 2010. Mam nadzieję, że po wejściu do UE nie odwaliła im palma.

Proszę pisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry WIELKIE "DZIĘKUJĘ"!!!!
krystiangl
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystiangl » 27.04.2014 14:12

Hej !

Poszukuję miejsca na wypoczynek dla rodziny 2+2 ( dwoje dorosłych i dzieci - 6 lat i 1,5 roku ). Najlepiej w pobliżu plaży w Rogoznicy. Plaża najlepiej żwirkowa ze względu na dzieci, to jest priorytetem ( piaszczystej podobno nie ma, a szkoda ). Podobno plaża Sepurine jest ok.
Niedaleko centrum.

Pobyt - 02.06 - 07.06.2014 .

Mile widziane w apartamencie:
- internet
- aneks kuchenny
- toaleta
- balkon
- widok na morze
- parking
- taras lub kawałek podwórka

Bardzo roszę o odpowiedź. Jest to moja pierwsza przygoda z Chorwacją. Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Proszę, Pomocy !
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 27.04.2014 14:51

krystiangl napisał(a): Podobno plaża Sepurine jest ok.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Niedaleko centrum.

Hmmm... co to znaczy niedaleko?

8O :roll: No proszę Cię... W tym terminie pakujesz rodzinę do auta, jedziesz i znajdujesz na miejscu co Ci pasuje. Też bym tak chciała.
Tylko coś krótki ten pobyt...
Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.

:roll: To niech zostanie. Albo jej zarezerwuj miejsce w sanatorium w Ciechocinku...

Szukaj aktywnie. Na tej stronie niektóre linki jeszcze działają:
noclegi-w-chorwacji-apartamenty-i-pokoje-t17804.html#p249017
Jeśli znajdziesz apartament, który okaże się wystarczająco dobry, po prostu zapytaj o opinie na forum podając miejscowość i nazwę, ewentualnie przybliżone położenie. Tak będzie chyba łatwiej.
Inne plaże w Rogoźnicy:
krystiangl
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystiangl » 27.04.2014 20:58

Mikromir napisał(a):
krystiangl napisał(a): Podobno plaża Sepurine jest ok.

Niedaleko centrum.

Hmmm... co to znaczy niedaleko?

8O :roll: No proszę Cię... W tym terminie pakujesz rodzinę do auta, jedziesz i znajdujesz na miejscu co Ci pasuje. Też bym tak chciała.
Tylko coś krótki ten pobyt...
Jeśli nie znajdę nic ciekawego moja druga połówka nie będzie miała zamiaru nigdzie jechać.

:roll: To niech zostanie. Albo jej zarezerwuj miejsce w sanatorium w Ciechocinku...

Szukaj aktywnie. Na tej stronie niektóre linki jeszcze działają:

Jeśli znajdziesz apartament, który okaże się wystarczająco dobry, po prostu zapytaj o opinie na forum podając miejscowość i nazwę, ewentualnie przybliżone położenie. Tak będzie chyba łatwiej.
Inne plaże w Rogoźnicy:

Mikromir,

wielkie dzięki !!!

Naprawdę, wiele mi pomogłaś !
cinek664
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinek664 » 28.04.2014 19:10

Gdzieś spać trzeba, chciałbym jakiś pokoik z aneksem kuchennym + balkonem żeby można było spokojnie usiąść, napić się. Interesuje mnie 9 noclegów na miejscu. Co macie do polecenie z waszych doświadczeń ? Standard... chce by było czysto + działająca łazienka + jakiś kącik do zrobienia posiłku. Do plaży max 500 m. Z doświadczenia wiem, że w pokoju będę spędzał mało czasu także nie chce płacić za coś, czego nie wykorzystam. Wiadomo jak najtaniej. Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.

edit. I najważniejsze a zapomniałem. Środek wakacji lipiec/sierpień
sierra7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sierra7 » 29.04.2014 12:53

Witam!
Jestem tu pierwszy raz.
Widzę, że służycie pomocą w szukaniu noclegów, więc chetnie skorzystam. Przetrzepałam dużo stron internetowych oerfujacych kwatery, ale boję się, że mogę natrafić na oszutów. Jeżeli macie coś godnego polecenia to piszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszukuję kwatery na 6 noclegów od 11 do 25 sierpnia mam wolny termin.
2x para, dobrze by było gdyby było miejsce do grillowania i w miarę(max 700m) do morza.
Z góry dziękuję za nieocenioną pomoc.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 29.04.2014 20:16

sierra7 napisał(a):Witam!
Jestem tu pierwszy raz.
Widzę, że służycie pomocą w szukaniu noclegów, więc chetnie skorzystam. Przetrzepałam dużo stron internetowych oerfujacych kwatery, ale boję się, że mogę natrafić na oszutów. Jeżeli macie coś godnego polecenia to piszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poszukuję kwatery na 6 noclegów od 11 do 25 sierpnia mam wolny termin.
2x para, dobrze by było gdyby było miejsce do grillowania i w miarę(max 700m) do morza.
Z góry dziękuję za nieocenioną pomoc.

...a może masz konkretną miejscowość :wink:
Ostatnio edytowano 29.04.2014 20:56 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 29.04.2014 20:21

cinek664 napisał(a):Gdzieś spać trzeba, chciałbym jakiś pokoik z aneksem kuchennym + balkonem żeby można było spokojnie usiąść, napić się. Interesuje mnie 9 noclegów na miejscu. Co macie do polecenie z waszych doświadczeń ? Standard... chce by było czysto + działająca łazienka + jakiś kącik do zrobienia posiłku. Do plaży max 500 m. Z doświadczenia wiem, że w pokoju będę spędzał mało czasu także nie chce płacić za coś, czego nie wykorzystam. Wiadomo jak najtaniej. Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.

edit. I najważniejsze a zapomniałem. Środek wakacji lipiec/sierpień

...a może ile osobowy ten pokoik :wink:
Ostatnio edytowano 29.04.2014 20:57 przez mervik, łącznie edytowano 1 raz
cinek664
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) cinek664 » 29.04.2014 20:41

4
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 29.04.2014 21:17

cinek664 napisał(a):4

:lol: dorosłe :roll:
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 29.04.2014 21:18

mervik napisał(a):
cinek664 napisał(a):4

:lol: dorosłe :roll:

Sie tyle nie pytaj, yno namiary ślij :oczko_usmiech: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 29.04.2014 21:29

cinek664 napisał(a): Proszę podajcie jakieś propozycje z Makarskiej.
Środek wakacji lipiec/sierpień

Sama Makarska? W samym środku sezonu? Znaczy się gwar i zamęt musi być, kupa aut i ludź na ludziu?
Inne miejsca odpadają?

Tak se pytam, bo za chwilę się okaże, że mervik bardziej dociekliwy ode mnie jest... :roll: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 92
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone