Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mea
Globtroter
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 15.02.2013 11:15

agata22051979 napisał(a):mea, a tak w ogóle to na ile się umówiliście, tak z ciekawości? coś utargowałaś? może się jakoś nie zrozumiałyście i ona zaproponowała inne w niższej cenie, a Ty nie wyłapałaś?

Jaja jak berety, pisałam z dwoma Annami :P jedna ma w nazwie Baska Voda a druga nie ma, nie wiem jak to możliwe, pisałam też przez biuro i podejrzewam, że przez to doszło do pomyłki. Z jedną ugadałam się na 70 euro a druga chce 85.
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 15.02.2013 11:17

A widzisz! Mówiłam, że informacji trzeba szukać u źródła, a nie niepotrzebnie się zamartwiać :boss:
Czyli jak rozumiem, wszystko ok. A którą Annę wybierasz: pewnie droższą, bo ładniejsza? Kurcze, jak u ludzi!
Jak chcesz mieć ładniejszą babę, to trzeba ponosić wyższe koszty
Ostatnio edytowano 15.02.2013 11:22 przez agata22051979, łącznie edytowano 1 raz
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 15.02.2013 12:01

agata22051979 napisał(a):A widzisz! Mówiłam, że informacji trzeba szukać u źródła, a nie niepotrzebnie się zamartwiać :boss:
Czyli jak rozumiem, wszystko ok. A którą Annę wybierasz: pewnie droższą, bo ładniejsza? Kurcze, jak u ludzi!

no właśnie nie wiem bo to trochę różnica jest w kasie przy 2 tygodniowym pobycie, mąż mówi że do tej tańszej jedziemy, że też nie jest źle a blisko morza to na plaży będziemy siedzieli, sama już nie wiem. Może by coś opuściła, wyśle jej maila :lol: Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi, potem dochodzi do pomyłek :? ciekawa jestem czy ktoś tam był w tej Vilii Anna u faceta 8)
maniusc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniusc » 15.02.2013 12:40

Poszukuję noclegu SPRAWDZONEGO na Plitvičkich Jezerach...
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 15.02.2013 14:01

mea napisał(a):no właśnie nie wiem bo to trochę różnica jest w kasie przy 2 tygodniowym pobycie, mąż mówi że do tej tańszej jedziemy, że też nie jest źle a blisko morza to na plaży będziemy siedzieli, sama już nie wiem. Może by coś opuściła, wyśle jej maila :lol: Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi, potem dochodzi do pomyłek :? ciekawa jestem czy ktoś tam był w tej Vilii Anna u faceta 8)

mea, a kiedy w ogóle jedziecie? we 4-ry osoby?
Skooter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skooter » 15.02.2013 14:30

mea napisał(a):
agata22051979 napisał(a):A widzisz! Mówiłam, że informacji trzeba szukać u źródła, a nie niepotrzebnie się zamartwiać :boss:

no właśnie nie wiem bo to trochę różnica jest w kasie przy 2 tygodniowym pobycie, mąż mówi że do tej tańszej jedziemy, że też nie jest źle a blisko morza to na plaży będziemy siedzieli, sama już nie wiem. Może by coś opuściła, wyśle jej maila :lol: Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi, potem dochodzi do pomyłek :? ciekawa jestem czy ktoś tam był w tej Vilii Anna u faceta 8)

Witam . W powyzszej sprawie - Villa Ana- wyslalem maila do Ciebie . Nie wiem czy to ta Villa Ana . Jezeli tak to bylem tam 2x i bylem zawsze zadowolony . Mysle , ze w jakis sposob juz dasz rade . Pozdrawiam .
Skooter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skooter » 15.02.2013 14:49

Jeszcze jedno ! Ja wiem o Villi Ana , a nie Villi Anna w Baska Voda. Sprawdz to i ewentualnie skoryguj > . Pozdrawiam .
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 15.02.2013 16:25

.
Ostatnio edytowano 23.02.2013 16:29 przez mervik, łącznie edytowano 3 razy
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 15.02.2013 16:30

mervic, i do mnie poślij proszę, agata.dzitkowska(małpka)gmail.com
z gory dziękuję
Ostatnio edytowano 16.02.2013 15:27 przez agata22051979, łącznie edytowano 1 raz
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 15.02.2013 17:09

mea napisał(a):
agata22051979 napisał(a):mea, a tak w ogóle to na ile się umówiliście, tak z ciekawości? coś utargowałaś? może się jakoś nie zrozumiałyście i ona zaproponowała inne w niższej cenie, a Ty nie wyłapałaś?
Jaja jak berety, pisałam z dwoma Annami :P jedna ma w nazwie Baska Voda a druga nie ma, nie wiem jak to możliwe, pisałam też przez biuro i podejrzewam, że przez to doszło do pomyłki. Z jedną ugadałam się na 70 euro a druga chce 85.

spróbuj może zejdzie z ceny :wink:
..ja bym zobaczył który jest fajniejszy , bo póżniej przeważnie jest , a mogłem dopłacić i mieć lepszy widok. :wink:
smoczaki
Autostopowicz
szukam apartamentu w pakostane

Nieprzeczytany postnapisał(a) smoczaki » 15.02.2013 18:05

witam
wybieram się na Chorwacje miejscowość Pakostane chętnie przyjmę propozycje sprawdzonych apartamentów jeżeli macie jakieś sprawdzone to piszcie adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam :D
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 15.02.2013 22:46

Skooter napisał(a):Jeszcze jedno ! Ja wiem o Villi Ana , a nie Villi Anna w Baska Voda. Sprawdz to i ewentualnie skoryguj > . Pozdrawiam .

no właśnie są dwie ville, jedna Ana a druga Anna, jak się wpisze w google to pod Ana wyświetla się Anna. Tylko skoro nikt o niej nie słyszał to czy ona jest naprawdę czy to ktoś się podszywa pod tamtą :?: echh może wymyślam ale dziwna sprawa, czekam na wiadomość od kogoś, że tam był lub słyszał 8)
mea
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mea » 16.02.2013 00:53

Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ się wyjaśniło, proszę w dalszej części tematu pytać o apartamenty :idea: :idea:

ok, moje pytanie jest czy ktoś był w Villa Anna w Baska Voda lub czy ma znajomych Chorwatów w tej miejscowości, którzy mogą powiedzieć coś o tym apartamencie?
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 16.02.2013 00:55

Tak jest!
Czy na Peljesacu są zatoczki z apartamentami przylegającymi do brzegu morskiego, bez drogi pomiędzy jednym a drugim, tj. brzegiem a domem? Proszę o namiary na nie: agata.dzitkowska(małpka)gmail.com
Za co z góry dziękuję
Ostatnio edytowano 16.02.2013 15:24 przez agata22051979, łącznie edytowano 1 raz
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 16.02.2013 00:57

mea napisał(a):Ta druga Anna to w ogóle facet tylko nazwa apartamentu też Anna, z drugiej strony po co tak samo nazywać apartamenty jak mają sąsiedzi,

mea nie ma tej samej nazwy ANA ul Naputica
ANNAulObarska jedno N co narobiło :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone