Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wik
Autostopowicz
Poszukuje apartamentow na Ciovo w rejonie Kava

Nieprzeczytany postnapisał(a) wik » 28.03.2014 23:37

Witam, szukam czegos w dobrej cenie od 02.08. do 16.08.2014 dla 4 osob /2 malzenstwa/ na wyspie Ciovo, w rejonie Kava w Okrug Dolnji w poblizu zatoczki Krusica Kava, jesli ktos ma jakies namiary na cos w miare taniego prosze o pw lub mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marcinc6
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinc6 » 30.03.2014 17:55

Witam. Z góry przepraszam za to, że pierwszy post zamieszczam od razu tutaj, a nie w dziale powitalnym, ale nie mogłem tam napisać odpowiedzi. Witam wszystkich Cro-maniaków ;) Poszukuje apartamentu dla dwóch osób z kuchnią, tarasem z widokiem na morze, klimatyzacją w pokoju i w miarę spokojną i nie zatłoczoną plażą w pobliżu. Planowany termin to przełom sierpnia i września, na okres 8 dni, 7 noclegów. Będą to pierwsze wakacje w Chorwacji, więc nie mam jeszcze skonkretyzowanych miejscowości, liczę na Wasze doświadczenie. Za wszystkie propozycje już dziękuję, i proszę je składać na PW lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.

Pozdrawiam
marcinc6
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 30.03.2014 18:15

marcinc6 napisał(a): więc nie mam jeszcze skonkretyzowanych miejscowości,

Jakbyś poczytał parę relacji ,to byś miał jakieś rozeznanie, są różne gusta :wink:
Od Omiśa w stronę południa klimaty więcej palmowe ,no i góry z morzem połączone :wink:
Hrabia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hrabia » 31.03.2014 13:15

witam wszystkich
czy znajdzie się coś do 40Euro z klimatyzacją? nie byłem jeszcze na Istrii więc może tam. dla dwóch osób - termin po 10 lipca na ok. 10-12 dni.
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 01.04.2014 15:43

Witam Wszystkich Cromaniaków! :D
Przepraszam, że nie w przeznaczonym do tego dziale, ale nie mogłam tam znaleźć miejsca na swój wpis :oops:
Podczytuję forum incognito od jakiegoś czasu, dzisiaj postanowiłam się ujawnić :)
Chorwację odwiedzamy od paru lat i chyba już nie da się inaczej :)
Szukam apartamentu w Południowej Dalmacji, bo tam jeszcze nie dotarliśmy.
Gdyby ktoś potrafił mi pomóc byłabym bardzo wdzięczna. Główna trudność w znalezieniu odpowiedniego miejsca polega na tym, że podróżujemy z dwoma psami Goldenami, czyli nie kieszonkowe zwierzaki :D .
Szukam apartamentu, gdzie nie tylko my ale też nasze psy będą mile widziane. Gdzie znajdziemy choćby mikro zatoczkę, gdzie i psiaki popływają.
Wolałabym na lądzie, im bliżej Dubrownika tym lepiej, wyspy nie są wykluczone. Spokojne, raczej odludne miejsce, marzenie: przy samym morzu. Termin to od ok. 10.09.2014 na 2 tygodnie.
Gdyby ktoś zechciał coś podpowiedzieć, byłabym wdzięczna.
:papa:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 01.04.2014 20:04

Belluna napisał(a):odludne miejsce, marzenie: przy samym morzu. Termin to od ok. 10.09.2014 na 2 tygodnie.
Gdyby ktoś zechciał coś podpowiedzieć

Ja bym na waszym miejscu jechał w ciemno ,zawsze znajdzie się ktoś kto wam wynajmie nawet z pieskami .
Plusy że możecie zawsze zajechać do miejscowości która by wam pasowała .
.....jeszcze jeden plus to że jest po sezonie ,drugi plus że aż na tak długo .
....minus to tylko trochę pochodzicie ,ale nie koniecznie długo ,pytacie się najlepiej tubylców w [konobach ,sklepach itp. ] a oni cię pokierują lub sami zadzwonią i się zapytają :wink:

można poczytać ,też mieli obawy co pieska :wink:
wrzesniowy-sutivan-t44536.html
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 01.04.2014 20:29

W ciemno aż na południe to mam stracha. Mimo, że śpimy zawsze po drodze w Austrii, to na drugi dzień zostaje duży kawałek drogi, i mało czasu na szukanie. A odkąd jeździmy z dwoma psami /wcześniej z jednym/ to wiem , że niestety robi to właścicielom dużą różnicę i ilość i wielkość czworonogów. Jak jeździliśmy z jednym to faktycznie wszędzie przyjmowali nas z otwartymi ramionami :) Oczywiście opowieść Ani czytam i inne podróże z psami też były na tapecie :)
rastamiazo
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rastamiazo » 03.04.2014 12:03

Witam,
poszukuję apartamentu, domu, villi do wynajęcia w dalmacji środkowej (makarska, lecz nie koniecznie) - południowej dla min. 6 os. i max. 10 osób. Z basenem (nie musi być ogromy i wypasiony), klimatyzacją, odleglość od morza max. 600m, max. odległość od miasta, centrum max. 1,5 km, bądź większa ale z jakimkolwiek dojazdem komunikacją. Cena domu/noc - do 170 euro(w przypadku 10 os.) . Termin: 29 sierpień - 19 wrzesień. Dlugoś pobytu 10 noclegów.
Proszę o informacje na maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
Pytania także prosze kierować na maila.
MichalDG
Plażowicz
Apartament Baśka Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) MichalDG » 04.04.2014 14:35

Witajcie, poszukuję apartamentu w Baśka Voda dla 6 osób ( 5 dorosłych i jedno dziecko). Proszę o podesłanie adresów na maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wb.sat
Autostopowicz
Szukam kwatery w BOL

Nieprzeczytany postnapisał(a) wb.sat » 05.04.2014 20:55

Witam.
Trochę za późno ale może mi ktoś podeśle namiary na noclegi w BOL (wyspa BRAĆ) dla 4 dorosłych i 4 dzieci w miesiącu sierpień.Będę bardzo wdzięczny a sam polecę kwatrę w Puli i Vodicach.
Z góry dziękuje za pomoc.
brovar81
Podróżnik
Od baskiej vody po Drsnice.

Nieprzeczytany postnapisał(a) brovar81 » 05.04.2014 22:07

Witam serdecznie. Na Dalmację wybieram się po raz czwarty. Za pierwszym razem z moją przyszłą żoną, po raz drugi z żoną i maleństwem, po raz trzeci z żoną i większym maleństwem, a po raz czwarty z żoną, 6 -cio letnim i 2,5- letnimi maleństwami. Teraz zasadnicze pytanie - gdzie wyruszyć z taką gromadką na ok. 10 dni. Bardzo proszę o proszę o propozycję apartamentów. Z góry dziękuję.

email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mar112
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mar112 » 06.04.2014 16:36

Możesz mi polecić ten partament w Breli .Napisz jaka cena i ile do morza. Szukam dla rodziny 2+2 w terminie od 10.08

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mikromir
Koneser
Re: Od baskiej vody po Drsnice.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 06.04.2014 16:40

brovar81 napisał(a):Witam serdecznie. Na Dalmację wybieram się po raz czwarty. Za pierwszym razem z moją przyszłą żoną, po raz drugi z żoną i maleństwem, po raz trzeci z żoną i większym maleństwem, a po raz czwarty z żoną, 6 -cio letnim i 2,5- letnimi maleństwami. Teraz zasadnicze pytanie - gdzie wyruszyć z taką gromadką na ok. 10 dni. Bardzo proszę o proszę o propozycję apartamentów. Z góry dziękuję.

email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

W jakim terminie jedziesz i jakie masz oczekiwania co do apartamentu?
ewak26
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewak26 » 06.04.2014 17:34

Poszukuję apartamentu od 12.07.2014 do 24.07.2014 dla rodziny 4 osobowej w okolice Pakostane. Proszę o informacje na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plękuję.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 06.04.2014 17:53

ewak26 napisał(a):Poszukuję apartamentu od 12.07.2014 do 24.07.2014 dla rodziny 4 osobowej w okolice Pakostane. Proszę o informacje na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.plękuję.

Albo ja czegoś nie wiem, albo wybudowali nowe Pakostane w południowej Dalmacji....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 90
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone