shiler napisał(a):Witam, szukam apartamentu dla 2 par z dwom sypialniami+kuchnia z salonem, na początku czerwca(najlepiej na 10 dni), koniec urlopu najpóźniej 14 czerwca. Z dostępem do piaszczystej plaży i w miarę w centrum jakiegoś miasteczka. Nie wiem jak to wygląda z pogodą dlatego im bardziej na południe tym lepiej (domyślam się że im dalej na południe tym cieplej). info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
shiler napisał(a):Witam, szukam apartamentu dla 2 par z dwom sypialniami+kuchnia z salonem, na początku czerwca(najlepiej na 10 dni), koniec urlopu najpóźniej 14 czerwca. Z dostępem do piaszczystej plaży i w miarę w centrum jakiegoś miasteczka. Nie wiem jak to wygląda z pogodą dlatego im bardziej na południe tym lepiej (domyślam się że im dalej na południe tym cieplej). info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Mikromir napisał(a):Bocian napisał(a):shiler napisał(a): Z dostępem do piaszczystej plaży
XXXXX
Jednak nie odpuściłeś...
Jeszcze trzeba ten link podrzucić osobno koleżance Marcie.
Bocian napisał(a):Już te linki wklejałem i moderator chciał abym je skasował bo na tych stronach są odnośniki do apartmanów
Mikromir napisał(a):Bocian napisał(a):Już te linki wklejałem i moderator chciał abym je skasował bo na tych stronach są odnośniki do apartmanów
Dziwię się, że tego jeszcze nie skasowali:
noclegi-w-chorwacji-apartamenty-i-pokoje-t17804.html#p249017
Cóż za niekonsekwencja...
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje