Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
shiler
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) shiler » 23.03.2014 21:34

Witam, szukam apartamentu dla 2 par z dwom sypialniami+kuchnia z salonem, na początku czerwca(najlepiej na 10 dni), koniec urlopu najpóźniej 14 czerwca. Z dostępem do piaszczystej plaży i w miarę w centrum jakiegoś miasteczka. Nie wiem jak to wygląda z pogodą dlatego im bardziej na południe tym lepiej (domyślam się że im dalej na południe tym cieplej). info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 23.03.2014 21:43

shiler napisał(a):Witam, szukam apartamentu dla 2 par z dwom sypialniami+kuchnia z salonem, na początku czerwca(najlepiej na 10 dni), koniec urlopu najpóźniej 14 czerwca. Z dostępem do piaszczystej plaży i w miarę w centrum jakiegoś miasteczka. Nie wiem jak to wygląda z pogodą dlatego im bardziej na południe tym lepiej (domyślam się że im dalej na południe tym cieplej). info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam

Piaszczysta plaża mocno ogranicza miejscówki. Ponieważ to Twój pierwszy post na forum proponuje abyś najpierw poczytał/a coś na temat Chorwacji i nie był rozczarowany/a na miejscu.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 23.03.2014 22:15

shiler napisał(a):Witam, szukam apartamentu dla 2 par z dwom sypialniami+kuchnia z salonem, na początku czerwca(najlepiej na 10 dni), koniec urlopu najpóźniej 14 czerwca. Z dostępem do piaszczystej plaży i w miarę w centrum jakiegoś miasteczka. Nie wiem jak to wygląda z pogodą dlatego im bardziej na południe tym lepiej (domyślam się że im dalej na południe tym cieplej). info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam

W Chorwacji nie ma piaszczystych plaż , tylko żwirkowe :wink:
W czerwcu jak jedziesz ,to wjeżdżasz do jakiejś miejscowości ,która ci pasuje i w danym miejscu i się pytasz miejscowych w [konobach, sklepach] itp. :wink:.. lub w danym domu ,co ci się podoba otoczenie :roll:
..i bankowo zaraz ci wskażą kwatery :wink:
Ja byłem na początku czerwca ,to byłem zaskoczony że wszędzie jest tak pusto i oczywiście tanio :wink:
Dla ciebie w tym czasie proponuję Brelę , Baśka Voda ,Tupeci lub Makarska to większa miejscowość

Na stronie 84 wstawiłem zdjęcie B.V z czerwca :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.03.2014 23:13

shiler napisał(a): Z dostępem do piaszczystej plaży

Liki usunięte zgodnie z regulaminem działu
Janusz Bajcer
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 23.03.2014 23:17

Bocian napisał(a):

XXXXX
Jednak nie odpuściłeś... :wink:
Jeszcze trzeba ten link podrzucić osobno koleżance Marcie. :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.03.2014 23:20

Mikromir napisał(a):
Bocian napisał(a):

XXXXX

Jednak nie odpuściłeś... :wink:
Jeszcze trzeba ten link podrzucić osobno koleżance Marcie. :lol:

Ostatnie podrygi :) Miałem te linki bo ktoś już kiedyś pytał o piasek w Cro. I to nie jest prawda , że piasku nie ma :) Już te linki wklejałem i moderator chciał abym je skasował bo na tych stronach są odnośniki do apartmanów :)
Powodzenia :)
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 23.03.2014 23:33

Bocian napisał(a):Już te linki wklejałem i moderator chciał abym je skasował bo na tych stronach są odnośniki do apartmanów :)

:lol:
Dziwię się, że tego jeszcze nie skasowali:
noclegi-w-chorwacji-apartamenty-i-pokoje-t17804.html#p249017
Cóż za niekonsekwencja... :roll:
No, ale za chwilę i tak znowu wylądujemy na śmietniku jako OT... :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.03.2014 00:28

Mikromir napisał(a):
Bocian napisał(a):Już te linki wklejałem i moderator chciał abym je skasował bo na tych stronach są odnośniki do apartmanów :)

:lol:
Dziwię się, że tego jeszcze nie skasowali:
noclegi-w-chorwacji-apartamenty-i-pokoje-t17804.html#p249017
Cóż za niekonsekwencja... :roll:

To jest stary temat w FAQ, sporo linków nieaktualnych, został założony przed zmianą regulaminu o linkowaniu apartamentów, dlatego pozostał.
Podobnie jak linki do apartamentów w wielu postach w starych tematach.
:papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.03.2014 10:42

Działanie moderatora moim zdaniem bezsensowne i niepotrzebne. Podane linki wskazywały na piaszczyste plaże w cro a nie na apartmany. Takie działanie pokazuje niezrozumienie idei forum i regulaminu. Linki wklejone przeze mnie wskazywały plaże i aby wejść na stronę apartmanów należało szukać głębiej.
twinss
Plażowicz
Dom dla 7 osób (2+2 i 2+1)

Nieprzeczytany postnapisał(a) twinss » 24.03.2014 11:00

Witam poszukuję do wynajęcia domu lub dwóch apartamentów 2+2 i 2+1 w terminie 28 czerwiec do 8 lipiec. Interesuje mnie max 100 m do plaży, plaża żwirek/piasek, kuchnia, okolice Dalmacja Północna - Dalmacja Środkowa. Pierwszy raz jedziemy do Chorwacji. :D :D :D :D :D Jeżeli możecie coś polecić podaje email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dziękuję za pomoc
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 24.03.2014 12:31

No cóż. Jedni przepadają za Moderatorami inni nie. Nie mnie tu oceniać i komentować pracę kierownictwa forum ani linków zakładanych przez użytkowników. Zdaje się, że kiedyś swobodniej można było pisać na forum. Dzisiaj przypomina to raczej sowiecki zamordyzm. :wink:

W tej kwestii skłaniam się ku słowom, że Mod Janusz dzieli na forum, rządzi, wprowadza swoje sądy niczym Putin w Rasiji albo Rasputin za Cara Mikołaja II. :wink: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.03.2014 12:42

darek1 napisał(a): dzieli na forum

To przede wszystkim. Szkoda, że userów.
daave
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daave » 24.03.2014 14:44

Witam, poszukuje apartamentu w sierpniu (około 2 tygodni) w południowej dalmacji dla 2 doroslych i 4 letniego dziecka (dziecko może spać z nami na dużym łóżku). Mile widziany widok na morze i plaza w miarę blisko przyjazna dla dziecka . adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 24.03.2014 17:22 przez daave, łącznie edytowano 1 raz
kin7
Autostopowicz
Apartament wyspa Brać, półwysep Peliesac

Nieprzeczytany postnapisał(a) kin7 » 24.03.2014 15:18

Witam, poszukuję apartamentu dla 2 osób plus pies, termin 30.08-13.09. Interesują nas miejsca nie zatłoczone blisko plazy na której mozna przebywac z psem. Pozdrawiam
crotak
Autostopowicz
Dom na 10 osób - Dalmacja Południowa i Środkowa

Nieprzeczytany postnapisał(a) crotak » 24.03.2014 21:39

Szukam czegoś dla 10 osób - jedziemy trzema rodzinami: 5 osób (3 dzieci + 2 dorosłych) + 2 osoby (dziecko + dorosły) + 2 osoby (dorosły + dziecko) + 1 osoba. Jeśli chodzi o region, to interesuje nas Dalmacja Południowa i Środkowa, mogą być wyspy. Ważne, żeby dom miał duży ogród albo chociaż taras, gdzie można się poopalać, zjeść śniadanie i takie różne. Cenowo... poniżej 100zł za osobę za dzień. Bardzo będę wdzięczna za wszelką pomoc i chętnie odpowiem na jakiekolwiek pytania, jeśli ułatwią jej udzielenie :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 88
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone