Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kasianowa2
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasianowa2 » 11.03.2014 17:58

Czy ktoś cos słyszał lub był w Villi Nikola w Breli przy Put Luke 9. Wstępnie zarezerwowane ale jeszcze rozważam, bo nie mogę znaleźć opinni
SławekZG
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) SławekZG » 11.03.2014 18:38

Witam wszystkich ,
w dalszym ciągu szukam dwóch klimatyzowanych apartamentów blisko plaży dla dwóch rodzin 2+2 i 2+2 w okresie 4-18.07.2014 w Breli lub Omiš. Najbardziej interesują mnie miejsca już sprawdzone , najlepiej w jednym budynku u miłego gospodarza , nie musi być w centrum. Kwota jaką jestem w stanie wygospodarować nie powinna przekraczać 85 Euro od apartamentu. Zastanawiam się również nad Tribunj lub Vodice - bo tam też nie byłem jeszcze. Z góry dziękuję za wszystkie namiary.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Coś brak odzewu w tym roku , ale zakwaterowanie już znalazłem - dziękuję.
Ostatnio edytowano 19.03.2014 08:20 przez SławekZG, łącznie edytowano 3 razy
krystians31
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystians31 » 12.03.2014 20:20

Witam.
Poszukuję noclegu w Baska Voda w lipcu dla trzech osób. Boję się jechać w ciemno,dlatego proszę o pomoc.
Jeśli ktoś ma sprawdzone miejsce,godne polecenia bardzo proszę o pomoc . Kontakt do mnie to
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Bardzo dziękuję
necvip
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) necvip » 16.03.2014 21:51

Witam,

Szukam jakiegoś fajnego noclegu w miejscowości Orebić dla 2+1 w terminie 21.06-02.07.
Fajnie było by żeby były dwa pokoje oraz taras z widokiem na morze oraz najlepiej za jakieś przyzwoite pieniądze... :D
Mój namiar: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
rks
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rks » 16.03.2014 23:23

Ja też szukam dwóch apartamentów w Orebić lub bliskiej okolicy 2-osobowego i 4-osobowego w terminie 20-30.06 dla dwóch rodzin z małymi dziećmi. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
martika71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) martika71 » 19.03.2014 14:38

Witam
Mam możliwośc wynajęcia apartamentu w Podgorze przy ul.I.G.Kovačića 2.Przy samym morzu i tym samym w centrum.Nie byłam jeszcze w Podgorze.Orienrujecie się może ,czy w takiej okolicy będzie bardzo głośno?Wielki hałas szczególnie mi nie przeszkadza,ale też bez przesady.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 19.03.2014 15:03

@maritka71

Jak sama zauwazyłaś dom jest praktycznie w centrum. Ulica Kovaćića jest ulicą wjazdową do centrum tak więc nie tylko turyści z góry schodzą nią na promenadę, ale także odbywa się tam normalny ruch kołowy (także autokary). W sezonie może być uciążliwy. Obok w budynku masz Pekarę. Tyle mniej pozytywnych informacji. Niemniej to nie jest ścisłe centrum rozumiane jako ta główna promenada która zaczyna się kilkaset metrów dalej, tak więc wieczorami nie ma tam jakiś hałasów z knajp i tak dalej co nie znaczy że jest cicho.

Czy właściciel ma gdzieś miejsca parkingowe dla gości? może przy marinie gdzieś? Bo pryz domu raczej miejsca nie ma.
martika71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) martika71 » 19.03.2014 15:45

Masz racje na to nie zwróciłam uwagi (parking) DZIĘKI.
martika71
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) martika71 » 20.03.2014 10:27

Do arb.
Widzę ,że jesteś zorientowany jeśli chodzi o Podgorę.Kojarzysz może ulicę Dubrowacka 2,tam też mogę wynająć ,ale w ogłoszeniu nie ma zdjęcia budynku (Ap.Luka).Nie wiem ,czy to nie będzie na obrzeżach miasteczka,bo cena jak na Podgorę zaskakująco niska (65 e).Fakt ,że w środku mieszkanko ładne.Inne apartamenty są po 80 euro,więc się zastanawiam gdzie tu haczyk.
Pozdrawiam
WojtekKRK
Croentuzjasta
Szukamy czegos Gradac lub okolica , prosimy o pomoc ...

Nieprzeczytany postnapisał(a) WojtekKRK » 20.03.2014 12:01

Witam z tej strony Wojtek . Chorwację odwiedzamy po raz trzeci i za każdym razem coraz dalej . W tym roku chcemy odwiedzić Gradac lub jego okolice (8 osób) czy ktoś ma jakiś namiar na jakieś ciekawe apartmani ;-) ? PZDR PS: Mam namiar na Ciovo super miejscówka z dobrymi cenami i zaraz przy morzu . Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl DZIĘKUJE ZA POMOC
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 20.03.2014 17:55

Szukam ciekawego apartmani 2+1 w BRIST lub GRADAC. Proszę o sprawdzone oferty.
Propozycje proszę kierować na priv.
Pozdrawiam
Tomek
LORI666
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) LORI666 » 21.03.2014 09:18

Szukam apartamentu dla 7 osobowej grupy w okolicach Seline, Ruskamen, Duce w terminie 03.08.2014 do 14.08.2014 położonego bardzo blisko plaży.
Joanna098
Autostopowicz
Makarska Riviera - prośba o namiar na apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanna098 » 22.03.2014 21:17

Witam! Może to już troszkę późno, ale postanowiliśmy w tym roku wybrać się do Chorwacji "na własną rękę". Szukam sprawdzonych noclegów dla 3 osób ( małżeństwo z 12 - nastoletnią córką) z pełnym wyposażeniem. Interesuje mnie Makarska, Baska Voda, Brela itp. Proszę o podpowiedź na mail. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam
arb
Cromaniak
Re: Makarska Riviera - prośba o namiar na apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 22.03.2014 23:53

Joanna098 napisał(a):Witam! Może to już troszkę późno, ale postanowiliśmy w tym roku wybrać się do Chorwacji "na własną rękę". Szukam sprawdzonych noclegów dla 3 osób ( małżeństwo z 12 - nastoletnią córką) z pełnym wyposażeniem. Interesuje mnie Makarska, Baska Voda, Brela itp. Proszę o podpowiedź na mail. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam

Zapoznaj się z tym postem:
namiar-na-tanie-apartamenty-t31514-120.html#p1359115
będzie łatwiej.
Wdhiz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wdhiz » 23.03.2014 18:52

Witam,
pierwszy post na Forum i prośba o pomoc w znalezieniu apartamentu lub domu.
Termin wynajęcia: 26-27 lipca do 2-3 sierpnia.
Miejsce: dwie opcje.
Pierwsza to półwysep Pelješac - jego górna część - właściwie dowolne miasteczko, ale preferowana strona południowa - Orebic - Kuciste - windsurfing.
Druga opcja - wybrzeże południowej Dalmacji - od Ploce w dół, chętnie niedaleko Dubrownika.

Szukamy noclegu dla 10 osób - 5 sypialni, salon, KUCHNIA (wnęka kuchenna), dwie łazienki (co najmniej). Jeżeli są pokoje z "dostawkami" - jest OK. Parking na 3 samochody. Klima - przyjemny dodatek, ale niekoniecznie. Stosunkowo blisko morza - 500 metrów? Widoki obojętne - byleby było ładnie ;) Oczywiście widok na morze to duży plus. Przydałby się taras, duży balkon żeby sobie posiedzieć wieczorem przy szklaneczce wina. Ogródek (backyard) do trzymania sprzętu w-s.

Szukamy plaż typu małe zatoczki z ciekawym miejscem do snorklowania, niezbyt zatłoczonych (ale nie muszą być odludne i puste).

z góry dzięki, pozdrawiam

Piotr
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 87
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone