Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ola565656
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola565656 » 19.02.2014 22:42

Poszukuję apartamentu w Trogirze dla 3-4 osób, we wrześniu, do 60euro.
Dziękuję!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2014 12:35

witam,

jedziemy ze znajomymi w tym roku do Makarskiej (po raz pierwszy do Chorwacji) samochodem i szukamy schludnego apartamentu dla ośmiu osób (4 pary). Najbardziej zależy nam na cenie gdyż jesteśmy studentami oraz na tym by mieszkanko znajdowało się bliżej wody/centrum. Ktoś pomoże? Dodam, że chcemy wyruszyć 31 sierpnia na około 10 dni. proszę o namiary adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
Monka79
Plażowicz
Re: Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Monka79 » 20.02.2014 22:47

Marcyśka napisał(a):Hej! Czy jest ktoś, kto może się podzielić namiarami na apartament w Makarskiej i okolicach?
Jedziemy z małymi dziećmi [4 i 6 lat], zależy nam na bliskości plaży i byłoby cudnie mając taras z widokiem na morze. Byłoby fajnie, gdyby można było spacerem dostać się do jakiejś piekarni, sklepu, na lody, no żeby nie było to zupełnie na uboczu, ale żeby też hałas nas nie zniechęcił ;) Chcielibyśmy się wybrać na 7 dni, wyjechać tuż po zakończeniu roku szkolnego. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc.

hej przesłałam namiary na priv - miejscowość Tucepi, byliśmy tam z dziećmi w zeszłym roku
kobrat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobrat » 21.02.2014 09:13

witam, szukam apartamentu na rivierze makarskiej , lub na braci , dla 2+2 , sprawdzonej , blisko morza i centrum, gdzie mozna dobrze zjesc :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl z gory dziekuje
ajsek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ajsek » 22.02.2014 14:49

Witam
Rok temu byłem w Crikvenicy. Zobaczyłem Rab i Krk.
Te wakacje paluję "trochę" niżej.
Podeślijcie namiary na app 2+2 (rodzice + 2 dziewczynki) w cenie do 65 euro:)
Najlepiej Baska lub okolice.
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Lusia25
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lusia25 » 22.02.2014 16:39

stew666 napisał(a):Podbijam temat
Witam ponownie
Proszę o namiary na sprawdzone apartamenty dla 2 dorosłych osób w okolicach Omisia ( Stanici, Mimice, Lokva, Pisak, Baśka Voda, Brela ew. Promajna) w terminie 14-25- lipca 2014. Interesuje mnie spokojna okolica, apartament z tarasem lub balkonem, najlepiej z widokiem na morze, aneks kuchenny, prysznic, dojście na plażę do 200m. Cena max do 50 €/noc.
Dziękuję za już przesłane propozycje, i czekam na kolejne. Pozdrawiam wszystkich Cro-maniaków :papa:
Upss.. mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam ja szukam w tym samym terminie tylko dla 3 os dorosłych i dziecka lat 9,jedziemy pierwszy raz wiec nie orientuje się w niczym.
proszę o propozycje adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
liona
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) liona » 22.02.2014 19:18

Witam,
od tygodnia drążę tematy odnośnie noclegów na forum, wyszukuję i wyszukuję, ale słabo mi to idzie. Wysłałam też ze trzydzieści maili do różnych kwater. Odzew, że tak powiem słaby, a jak już ktoś się odezwał to ceny z marsa albo brak miejsc.
Pomóżcie proszę. Dajcie jakieś namiary.
------
Szukam noclegu dla 4 osób (kwatera, apartament lub 2 oddzielne pokoje)
w Breli (ewentualnie Baska Voda)
na 5 nocy w terminie 20-25 lipca 2014
w sensownej cenie do 70 euro za dzień
-----
Awaken
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Awaken » 22.02.2014 23:44

Witam forumowiczów...

W tym roku szykuje nam się spory wyjazd, a mianowicie jedziemy aż w 10 osób dorosłych i jeden dzieciak 4 latka na dwa tygodnie. W zeszłym roku byliśmy w baśce ( krk ) i było super, problem był jednak z kwaterą gdyż przy samej plaży lub niedaleko jej ceny były kosmiczne dlatego też musieliśmy zatrzymać się w niezbyt komfortowych warunkach. Właśnie dlatego w tym roku chcieliśmy coś zarezerwować z góry i mieć gwarantowane lokum. Chciałem się zatem poradzić Waszego doświadczenia :)... Potrzebuję jakiś sprawdzony portal "www", lub konkretne miejsce lub kontakt ( chodzi mi o wybrzeże w okolicach Splitu , Makarskiej coś w tych okolicach ).

Potrzebny jest parking , klimatyzacja ,minimum 4 pokoje i minimum 2 łazienki ( tak w skrócie )...

Proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub pod postem w odpowiedzi.

Z góry dziękujemy za pomoc i pozdrawiamy... do zobaczenia w CRO!!! :)
generał4101
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) generał4101 » 22.02.2014 23:59

WITAM SERDECZNIE :papa: :papa: MIMO IŻ WYBIERAM SIĘ DO PODGORY LUB OKOLIC W TERMINIE OD 10-08-2014 DO 18-08-2014 RODZINKA 2+2 W CIEMNO, TO MOŻE KTOŚ POSIADA Z WAS NAMIARY NA SPRAWDZONY APARTAMENT W TEJ MIEJSCOWOŚCI :oops: :oops: :oops: NO I CENA TAK DO 50-55EURO :P :P :P :P JAK BY KTOŚ MI NA E-MELI PODESŁAŁ TO BĘDĘ WDZIĘCZNY :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
jarko1976
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarko1976 » 23.02.2014 10:35

witam. w tym roku wybieramy się pierwszy raz do Chorwacji i wybraliśmy miejscowość Grebastica. Jedziemy w 6 osób ( 2x 2+1), proszę o namiary na kwaterki, na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, z góry bardzo dziękuje
Zeluu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zeluu » 25.02.2014 15:41

Witam,

Szukam domu wakacyjnego w cichy i spokojnym miejscu dla 8 osób + 2 dzieci 1,5 roku i 3 lata. Termin 21.06-05.07.
Raczej wyspa.
Arod11
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arod11 » 25.02.2014 16:08

-
Ostatnio edytowano 25.02.2014 16:23 przez Arod11, łącznie edytowano 1 raz
Arod11
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arod11 » 25.02.2014 16:09

Zeluu napisał(a):Witam,

Szukam domu wakacyjnego w cichy i spokojnym miejscu dla 8 osób + 2 dzieci 1,5 roku i 3 lata. Termin 21.06-05.07.
Raczej wyspa.

Skontaktuj się z nami w przypadku większych apartamentów nad morzem na wyspie Hvar jest vrboska.hvar @ gmail.com
kodens79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kodens79 » 26.02.2014 09:11

Poszukuję kwatery dla 3 osoby dorosłe 1 dziecko 5 latek.
Pomiędzy Trogirem(ciovo) a Makarską .
Cena Max 50 E doba.
Kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
umca81
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) umca81 » 26.02.2014 23:33

Witam
Szukam apartamentu 2+1 dla 3 osób.
Termin : początek lipca.

Wymagania : oczywiście blisko do morza :) oraz cena do 50euro
Pozdrawiam
Jarek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

APARTAMENTY - DALMACJA POŁUDNIOWA - strona 85
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone