Poszukuję apartamentu w Trogirze dla 3-4 osób, we wrześniu, do 60euro.
Dziękuję!
Marcyśka napisał(a):Hej! Czy jest ktoś, kto może się podzielić namiarami na apartament w Makarskiej i okolicach?
Jedziemy z małymi dziećmi [4 i 6 lat], zależy nam na bliskości plaży i byłoby cudnie mając taras z widokiem na morze. Byłoby fajnie, gdyby można było spacerem dostać się do jakiejś piekarni, sklepu, na lody, no żeby nie było to zupełnie na uboczu, ale żeby też hałas nas nie zniechęcił Chcielibyśmy się wybrać na 7 dni, wyjechać tuż po zakończeniu roku szkolnego. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję za pomoc.
stew666 napisał(a):Podbijam temat
Witam ponownie
Proszę o namiary na sprawdzone apartamenty dla 2 dorosłych osób w okolicach Omisia ( Stanici, Mimice, Lokva, Pisak, Baśka Voda, Brela ew. Promajna) w terminie 14-25- lipca 2014. Interesuje mnie spokojna okolica, apartament z tarasem lub balkonem, najlepiej z widokiem na morze, aneks kuchenny, prysznic, dojście na plażę do 200m. Cena max do 50 €/noc.
Dziękuję za już przesłane propozycje, i czekam na kolejne. Pozdrawiam wszystkich Cro-maniaków
Upss.. mój e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zeluu napisał(a):Witam,
Szukam domu wakacyjnego w cichy i spokojnym miejscu dla 8 osób + 2 dzieci 1,5 roku i 3 lata. Termin 21.06-05.07.
Raczej wyspa.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje