Nostromo napisał(a):Witam wszystkich,
Jak zapewne zauważyliście po moich postach, jestem tu nowy, ale zanim się zarejestrowałem czytałem dość sporo. Pierwszy raz byłem tu ok 2 godziny, znalazłem forum przez przypadek szukając apartamentów w Chorwacji. I muszę wam powiedzieć, im częściej i dłużej tu bywam, tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dla części z was Chorwacja to taka druga miłość a dla niektórych może nawet pierwsza .
Na prawdziwym urlopie za granicą nie byłem nigdzie. Urlop spędzałem zawsze nad Bałtykiem ale do czasu kiedy na 10 dni, 8 było pochmurnych i deszczowych. Powiedziałem DOSYĆ
Przeglądam wasze posty i wiem bardzo dużo, wiem jak i gdzie parkować, wiem na co i na kogo uważać, wiem co pić , wiem co zabrać, wiem co zwiedzać, ustaliłem sobie nawet trase samochodową z w-wy przez Barwinek, Słowacje, Węgry. Znam opłaty za przejazd autostradami. W newralgicznych miejscach wchodziłem na street view by sprawdzić rozjazdy.
Wiem ok, do brzegu Chcemy jechać 2 samochodami w 6 osób od 15 czerwca na dwa tygodnie gdzieś w okolice od Sibenik Trogir. Może Brela, wiele ciepłych słów czytałem na forum o tej miejscowości dla początkujących. Wiem, że to już bardziej na południe ale jakby to nie ma znaczenia. Poszukuje namiarów na apartament 3 pokojowy z dużym tarasem, warunek z widokiem na morze i oczywiście nad samym morzem, w spokojnym miejscu. Palmy mile widziane Może ma ktoś namiar na nieduży domek nad morzem, cały do wynajęcia. Przeglądałem apartamenty Daria ale nie leżą nad samym morzem i w większości dwupokojowe. Byłbym bardzo wdzięczny za namiary na e-mail
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Darek
Nostromo nie masz co tutaj szukać jak jedziesz w czerwcu ,na miejscu będzie spory wybór blisko morza
..jak palmy, to zacznij od Baśka Voda ,super mieścina ....a do Breli 2 km deptaczkiem nad brzegiem Jadranu
Baśka Voda w czerwcu